News

Jak rozeznat mimozemšťana v The Sims 4

Mimozemšťané vypadají téměř jako běžní Simíci, jen se zelenou, modrou, bělavou nebo fialovou kůží, špičatýma ušima a černýma očima. Jejich přirozené prostředí je Sixim, skryté umístění. Zástupce mimozemské civilizace však můžete potkat v obyčejném městečku a ani nepochopíte, že se před vámi jedná o mimozemšťana. Jsou schopni se převléknout za normální lidi a rozdíl dokážou jen vybrané postavy.

Mimozemšťany lze vytvořit v editoru tvorby postav, což znamená, že je nemusíte hledat po celém světě. V tomto ohledu je přidána možnost dát Simíkům špičaté uši, stejně jako nový odpovídající make-up a tetování. Váš mimozemšťan může také „zapnout“ vzhled osoby, aby splynul s lidmi.

I když mimozemšťané mohou pracovat, vařit, woohoo a dělat další pozemské činnosti, mají také své vlastní triky. Jsou úplně plešatí a nemohou si vybrat vlasy, když jsou ve své „přirozené“ podobě. Nosí speciální skafandry, jejichž schopnost nosit se dědí (i když jsou jen dvě možnosti). Když mimozemšťan zemře, zůstane po něm speciální urna nebo náhrobek, a když porodí, dítě dostane létající kolébku. Mimochodem, dětské oblečení je také z tohoto světa.

Mezi sebou mohou mimozemšťané «diskutovat o síle mozku«,»diskutovat o lidském jídle«,»prozkoumat sondou«,»analyzovat osobnost«, udělej»tajné podání ruky«. S člověkem může mimozemšťan «diskutovat o podivném atmosférickém tlaku» a některé z výše uvedených akcí. Mezi superschopnostmi: schopnost vyměňovat si myšlenky s jinými mimozemšťany (“empatie«), manipulovat s ostatními simíky, Vymazat paměť.

Zajímavé:  Jak přidat kočku do The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»