News

Jak provést akci chvály v The Sims 4

Slavím narozeniny Simíka a chci za to dostat zlatou medaili. Objevil se úkol „Pochvala“. Kliknu na „Pochválit outfit“, ale úkol se nepočítá. Mám udělat něco jinak, nebo je to chyba?

Hlasujte pro nejlepší odpověď
asi chyba, mně to funguje
Udělej si domácí úkol
Alexandra Usacheva Student (114) před 5 měsíci

Odpovídáš takto všem? Myslím, že nejsi jediný „dospělý“, který může diktovat všem ostatním a považovat se za lepší než ostatní

Burinis Mistr (1855) Alexandra Usachev, plusanu
BurinisMaster (1855) před 5 měsíci
byl zde „učitel“ (nemůžete tomu člověku správně pomoci, raději mlčet?
S.N. Umělá inteligence (101020) Zde jsme našli právníka
Mnohokrát chválit.
jsou nějaké mody?
Související dotazy
Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Společenské události v The Sims 4

Nelíbí se mi omezený okruh hostů ve 3 Sims, na párty by mohli přijít i absolutně levicoví lidé. Tím se okruh známých rozrostl. V dnešní době vypadají večírky jako nějaká uzavřená setkání s jediným cílem vydělat peníze.

Mimochodem, na večírky mám samostatného člena rodiny — jakousi gejšu, která peče, vaří, lahodí ouškům a vtipkuje při večírcích.

Nora_4

Ověřeno
Zprávy 83 Úspěchy 50 Ocenění 16

Zajímavé:  Jak převzít manželovo příjmení v The Sims 4.

Zatím jsem vyzkoušela čtyři typy večírků: narozeninovou, svatbu, večeři a house party. Svatba a House Party prošly na zlato, Dinner Party a Birthday za stříbro. Při plnění mini-questů nebyly v zásadě žádné zvláštní problémy, vše bylo zcela jasné. Na večeři jsem zapomněl na čas a trvalo mi příliš dlouho, než jsem vše dokončil, ale měl jsem problém splnit jeden úkol k narozeninám. Potřeboval jsem někoho třikrát pochválit (nebo někoho nepochválit), obecně se objevil úkol „Pochválit 0/3“ zkoušel jsem pochválit oblečení hostů a dávat komplimenty, nic. Neodvážil jsem se zvolit akci „Chválit vzhled“, moji Simíci jsou všichni ženatí a nechci kazit vztahy s partnery, natož podvádět. Buď byl překlad neohrabaný, nebo jsem byl slepý a nevšiml si akce. Prosím řekni mi.

magnólie

Ověřeno
Zprávy 31 Úspěchy 150 Ocenění 0

Tím se okruh známých rozrostl. V dnešní době vypadají večírky jako nějaká uzavřená setkání s jediným cílem vydělat peníze.

Zkuste uspořádat večírek mimo váš domov, na nějakém veřejném místě, a okruh vašich známých se rozšíří!)))))

Neodvážil jsem se zvolit akci „Chválit vzhled“, moji Simíci jsou všichni ženatí a nechci kazit vztahy s partnery, natož podvádět. Buď byl překlad neohrabaný, nebo jsem byl slepý a nevšiml si akce. Prosím řekni mi.

Přesně takhle jsem dokončil tento quest – Vzhled chvály.
Zajímalo by mě, proč jste se rozhodli, že když budete chválit někoho jiného, ​​váš vztah s partnery se zhorší.
Můžete také zkusit upřímný kompliment, ale s emocionálním rozsahem Štěstí.

Poslední úprava: 5. října 2014

Nora_4

Ověřeno
Zprávy 83 Úspěchy 50 Ocenění 16

Upřímný kompliment nezabral. Je zvláštní, že se vztah nezhoršuje. Proč byla tato akce zařazena do sekce „Romantika“? Ostatně se ukazuje, že to je přeci flirt, a kdyby můj muž flirtoval s hosty na večírku, nebyla bych, mírně řečeno, šťastná.

Zajímavé:  Jak vidět druhé Sims 4 z prvního patra.

Sanitární

Ověřeno
Zprávy 182 Úspěchy 180 Ocenění 26

Páni! Jsem zvědavý, jestli budu mít takový úkol a jestli to k němu povede – polovinu příbuzných Willow Creek už mám od své matky a manželky.

Rada: «Hrajte současně s N Sims«výborně provedené karetní stoly — 2 kusy na los a vy a 6 hostů budete na hodinu odpojeni

Reakce: Vodoley09, Magnolia, SHHhhh a ještě 1 osoba

Sugoi

Ověřeno
Zprávy 39 Úspěchy 125 Ocenění 1

Nora_4 řekla: ↑
Neodvážil jsem se zvolit akci „Chválit vzhled“, moji Simíci jsou všichni ženatí a nechci kazit vztahy s partnery, natož podvádět. Buď byl překlad neohrabaný, nebo jsem byl slepý a nevšiml si akce. Prosím řekni mi.
Přesně takhle jsem dokončil tento quest – Vzhled chvály.
Zajímalo by mě, proč jste se rozhodli, že když budete chválit někoho jiného, ​​váš vztah s partnery se zhorší.
Můžete také zkusit upřímný kompliment, ale s emocionálním rozsahem Štěstí.

Ničemu nerozumím, vybrala jsem si skoro všechny hosty, abych pochválila jejich vzhled (i když manžel stál opodál, bylo to trapné) a prostě jsem prošla všemi akcemi, které byly podobné z prosté komunikace, ale nikdy se to nepočítalo. a zůstala nenaplněna. Byla to ostuda

magnólie

Ověřeno
Zprávy 31 Úspěchy 150 Ocenění 0

Ničemu nerozumím, vybrala jsem si skoro všechny hosty, abych pochválila jejich vzhled (i když manžel stál opodál, bylo to trapné) a prostě jsem prošla všemi akcemi, které byly podobné z prosté komunikace, ale nikdy se to nepočítalo. a zůstala nenaplněna.

Nebo jsem to možná měla převést na manžela? a dát mu spoustu komplimentů.
Vyjádřím svůj čistě osobní názor. Proč jsem do The Sims 4 zamilovaný, protože je založen na emocích, které jsou vlastní našemu každodennímu životu. Naše emoce také podléhají změnám v průběhu dne, a tak je to i zde. V tomto ohledu chci zvážit jeden bod: Pozvali jste k sobě spoustu přátel, sedíte a povídáte si, pijete, jíte, tančíte, a pokud někomu z vašich přátel pochválíte, že „vypadá sexy“, resp. něco takového Je nepravděpodobné, že si váš manžel nebo manželka začne rvát vlasy, nebo ještě hůř, okamžitě běží podat žádost o rozvod. 4. díl obsahuje právě to, že když někoho chválíte, nebesa vám nespadnou na hlavu. Proto takovému tvrzení moc nerozumím

Zajímavé:  Jak si jít zaběhat jako vdova v The Sims 4.

Ale nechci kazit vztahy s partnery, natož je měnit.
ačkoli můj manžel stál opodál, byla to škoda
Reakce: Lacheln

Sugoi

Ověřeno
Zprávy 39 Úspěchy 125 Ocenění 1

Magnolia tam dostala docela dost komplimentů, rychle jsem splnil všechny úkoly a zbylo, takže všichni dostali pořádný obchod

magnólie

Ověřeno
Zprávy 31 Úspěchy 150 Ocenění 0

Sugoi
Hmmmm. „Dívky tančí zajímavě“ (c). Je tu něco, co jsem dlouho neházel na večírky Simíků, nutně potřebuji něco zorganizovat a udělat fotoreportáž, tedy snímek obrazovky! )))

Sanitární

Ověřeno
Zprávy 182 Úspěchy 180 Ocenění 26

Na svatbě došlo k malému problému — úkol „Upečte dort“ nechtěl být dokončen ani po 5 černobílých.
Počítalo se to až po restartu hry s uvařením 6 koláčů. Po provedení začal nový cyklus úkolů „péct-pít-jíst“.

Rada: Pokud se některý úkol na veřejné akci po dokončení nepočítá, restartujte hru!

Sugoi

Ověřeno
Zprávy 39 Úspěchy 125 Ocenění 1

Oslavil jsem narozeniny (poprvé jsem vůbec pořádal párty) a pozval všechny do klubu (baru). Najal jsem všechny, co jsem mohl, včetně kuchaře, i když moje SIM karta má 10 jak v běžném vaření, tak 10 v gurmánském vaření Začaly prázdniny a padl úkol vařit pro více lidí, kuchaře jsem v tuto dobu neviděl a poslal své vlastní do práce. Byla už napůl hotová a objevil se kuchař, takže nakonec stáli spolu u sporáku, nedovolili průchod a akce se neresetovala. Výsledkem bylo, že jsem odešel bez uložení, připravil jsem se na druhý pokus a úkoly jsem již viděl, ale k mému překvapení byly napodruhé jiné

Koteyko

blokováno

Zprávy 37 Úspěchy 25 Ocenění 15

Uspořádal jsem černobílou párty, pozval 3 kamarády a úkolem bylo 10x probrat černobílá zvířata. Hosty jsem potrápil diskuzí o zebrách, začali se nudit. Teď bude věda, pozvu další hosty)

Zajímavé:  Jak hrát The Sims 4 bez omezení.

Sun29

Ověřeno
Zprávy 19 Úspěchy 55 Ocenění 2

Svatba v The Sims 4 může být pro nováčka skutečnou výzvou. Osobně mě to prostě omrzelo a několikrát jsem si to přehrál, dokud jsem neporozuměl všem funkcím.
1. Plánování oslavy se liší od části 3. Nemůžete si vybrat konkrétní čas začátku dovolené. Jakmile u partnera zvolíte akci „naplánovat svatbu“, vyberete hosty/personál/místo konání, svatba okamžitě začíná. A je jedno kolik je hodin. Moje první svatba začala ve 23:00
2. Ve hře v zásadě není vhodná plocha pro svatbu. Téměř vždy musíte dokoupit oblouk, klavír pro hudebníka, bar pro barmana, troubu a ledničku pro kuchaře.
3. Najatí zaměstnanci ne vždy plní své povinnosti. Můj kuchař se poflakoval, když jsem potřebovala dort. Hudebník ani nepomyslel na hru na klavír. Barman je stejný. Obecně na to novomanželé přijdou sami.
4. Nemůžete pozvat všechny své přátele. V tomto případě jsou v seznamu zahrnuti jednoduše známí Simíci. Je to nějak zvláštní.
5. Pokud se svatba koná na veřejném prostranství, připravte se na to, že přijde hodně hostů z levého pole. Asi 10 lidí je kvůli tomu přetížená oblast a hra se zpomaluje.
Zatím je z pořádání svatby jen malá radost, jen bolest hlavy. Už si nechci nikoho brát, je lepší nechat zasnoubené chodit

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»