News

Jak přispět na charitu v The Sims 4

S vydáním rozšiřujícího balíčku The Sims™ 4 Cats & Dogs* (a s blížícími se svátky!) jsme se rozhodli pomoci zvířatům v nouzi.

Dnes jsme zahájili naše partnerství se SPCAI, ve kterém budeme organizaci věnovat 5 000 $ týdně. Akce potrvá čtyři týdny a celkové dary budou 20 000 $. Dary půjdou do Shelter Support Fund, který pomáhá útulkům pro zvířata ve Spojených státech a po celém světě. Část peněz navíc půjde na program pomoci v nouzi vytvořený za účelem finanční podpory útulkům v nouzi.

Byli bychom vděční, kdybyste nám pomohli říct světu o této úžasné organizaci tím, že se zúčastníte speciálních výzev. První začíná dnes!

Naše roztomilé štěně Rosie (které jste mohli vidět v oznamovací upoutávce na The Sims 4 Cats & Dogs) se nemůže rozhodnout mezi dvěma oblečeními. Hlasujte pro svůj oblíbený Rosie outfit v galerii po přihlášení ke svému účtu EA a vyberte si oblečení, které se vám nejvíce líbí.

Chcete si vytvořit Rosiin outfit sami? Můžete si ho stáhnout z galerie – nezapomeňte ke svým výtvorům přidat hashtag #RubyRocksSims4Paws.

Nenechte si ujít další úkol, který bude zveřejněn na stránce výzev. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme všechna ta úžasná zvířátka, která vytvoříte v rozšiřujícím balíčku The Sims 4 pro kočky a psy!

Zajímavé:  Jak zobrazit soubor balíčku v Sims 4 Studio.

Sledujte nás na Twitteru, Instagramu a Twitchi, dejte like naší facebookové stránce a přihlaste se k odběru našeho kanálu YouTube.

*K hraní vyžaduje The Sims 4 (prodává se samostatně) a všechny aktualizace hry.

Související zprávy

Jak tým The Sims a jeho partneři zlepšují rozmanitost a zastoupení v.

The Sims 4
25.03.2024

Aktualizace: 06.03.2024

The Sims 4
06.03.2024

Aktualizace: 28.02.2024

The Sims 4
28.02.2024

The Sims 4 The Sims FreePlay Simulace The Sims Mobile od EA tiktok instagram twitter discord youtube twitch facebook Knihovna her Předplatné aplikace EA Informace Dostupnost Nápověda Rakousko Belgie Bulharsko Chorvatsko Kypr Česká republika Dánsko Estonsko Finsko Francie Německo Řecko Maďarsko Island Irsko Itálie Lotyšsko Lichtenštejnsko Litva Lucembursko Malta Norsko Polsko Portugalsko Rumunsko Slovensko Slovinsko Nizozemsko Španělsko Švédsko Švýcarsko Rusko Spojené státy americké Spojené království Austrálie Francie Deutschland Itálie 日本 Polska Brazílie Španělsko 대한민국 繁體中文 Právní informace a soukromí Uživatelská smlouva Pravidla pro soukromí a identifikace uživatelů (vaše soukromí v rámci služby YouTube) Používejte Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky Google

Co dělá darování na charitu v The Sims 4?

The-Sims-4-darujte-na-charitu

The Sims 4 vám nabízí příležitost vrátit peníze do virtuálního světa prostřednictvím charitativních darů. Darování na charitu v The Sims 4 může vašim Simíkům poskytnout pocit naplnění.

V tomto příspěvku prozkoumáme, jak můžete přispět na charitu a jaké výhody z toho plynou.

Co se stane, když v The Sims 4 dáte na charitu?

Darování na charitu bude mít pozitivní dopad na náladu vašeho Simíka. To jim dodá pozitivní náladu a pocit uspokojení.

Darování na charitativní účely může také zvýšit reputaci Simíka. To může vést k lepším sociálním interakcím.

Skvělá pověst má ale i nevýhodu. Po celou dobu budete dostávat náhodné pracovní nabídky.

Zajímavé:  Do které složky uložit sady nábytku v The Sims 4.

Jak přispět na charitu v The Sims 4

Možnost přispět na charitu se na počítači zobrazí, jakmile váš Simík dosáhne úrovně 3 dovednosti Charisma.

Simíci, kteří mají dobrou vlastnost, mohou přispět na charitu, i když nemají úroveň dovednosti Charisma alespoň 3. Mohou darovat jak prostřednictvím poštovní schránky, tak počítače.

Simíci, kteří mají Dobrá vlastnost bude občas chtít přispět na charitu. Mohou zažít pocity napětí, pokud chvíli půjdou bez daru na charitu.

Pokud se na počítači nezobrazí možnost darovat na charitu, zkuste ji prodat a poté koupit jiný počítač.

Uspořádejte charitativní akci

Simíci s pověstí Pristine mohou pořádat své vlastní charitativní akce. To je párty, kde se snažíte přimět ostatní Simíky, aby přispěli na dobrou věc. Cílem je shromáždit celkem 10,000 XNUMX Simoleonů jako dary.

Pozvěte co nejvíce Simíků a poté je požádejte o malý nebo velký dar. To je 500 nebo 2000 Simoleonů.

Po chvíli můžete stejného Simíka požádat o další příspěvek. Dejte jim trochu prostoru a nechte je „dobít peněženku“, než je znovu požádáte o dar.

Pokud chcete dosáhnout cíle daru rychleji a nemáte příliš mnoho hostů, můžete požádat o velké dary.

Mezi odměny za úspěšnou charitativní akci patří posílení reputace a slávy.

Děti mohou darovat pletené věci

Pokud máte Nifty Knitting, děti, které získaly dovednost pletení, mohou plést čepice nebo ponožky a pak je darovat.

Klikněte na počítač a vyberte možnost darovat předměty pomocí ikony Scouting.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»