News

Jak přidat Sim mod nebo dům do The Sims 4

Jak nainstalovat mody v Sims 4 – balíček, ts4script a archivy

V této práci se dozvíte, jak nainstalovat mody do Sims 4 všech známých formátů — balíček, ts4script a mnoho dalších. Také vám řekneme, co dělat, pokud jste si stáhli mod jako archiv a jak ze hry odstranit úpravy, které již nejsou potřeba. To je vše, žádná zbytečná slova — pouze užitečné informace!

Jak nainstalovat mody do Sims 4?

S největší pravděpodobností hledáte informace o tom, jak nainstalovat mody v Sims 4 z několika důvodů.

Za prvé, nechápete, co dělat s novými formáty souborů, které vám nejsou známy. A je jich opravdu hodně — package, ts4script, bpi, blueprint, trayitem. Ano, vypadá to děsivě. A za druhé, všechny tyto soubory je potřeba umístit do správných složek, aby je hra rozpoznala.

Ano, instalace modů v Sims 4 se nyní zdá jako velmi obtížný proces. Ale nespěchejte s odchodem! Ve skutečnosti je vše extrémně jednoduché. Díky našemu návodu na vše přijdete.

S největší pravděpodobností si hned nebudete pamatovat všechny formáty souborů a správné složky. I autorovi se to povedlo až časem. Ale klidně si tuto příručku uložte do záložek a odkazujte na ni pokaždé, když budete zmateni.

Zajímavé:  Jak začít pracovat se smrtí v The Sims 4.

Důležité!
Nejprve jděte do hry a jděte do Nastavení. Vyberte kategorii «Jiný» a zaškrtněte políčka vedle možností «Uživatelský obsah a modifikace» и «Mods skriptu povoleny».

Jak by tato nastavení měla vypadat

Zkontrolujte také přítomnost souboru zdroj.cfg ve složce Mods podél cesty Dokumenty>Elektronická umění>The Sims 4>Mods.
Je to nutné! Jinak mody nebudou fungovat. Pokud tento soubor ve složce Mods nemáte, můžete si jej stáhnout z odkazu níže.

Pokud váš prohlížeč blokuje přístup ke službě hostování souborů Mediafire, použijte VPN.

Co dělat, když je mod v archivu? Instalace souborů ve formátech rar, zip a 7z

Začněme archivy. Ostatně jsou nejčastějším tématem dotazů v komentářích na našem webu: „Co s archivem? Jak to rozbalit? Je možné nainstalovat mod do Sims 4 přímo z archivu?

Když začnete stahovat mody pro sims 4, pravděpodobně si jednoho dne všimnete, že mnoho souborů se stahuje ve speciálních formátech — zip, rar nebo 7z. To znamená, že tyto soubory byly komprimovány autorem. Například tak, že váží méně nebo se normálně zatěžují na některých službách hostování souborů. Také tímto způsobem můžete umístit několik souborů najednou do jedné komprimované složky.

Problém je ale v tom, že hra takové formáty číst neumí. Archiv nemůžete jen tak vložit do složky Mods a začít hrát. The Sims 4 je nerozpozná jako obsah vytvářený uživateli, a proto se takové mody ve hře neobjeví. Nejprve tedy budete muset archiv rozbalit a extrahovat z něj soubory mod.

Používáme program archivátor 7zip, takže v návodu přesně popíšeme jeho funkce. K rozbalení souborů v těchto formátech můžete použít standardní archivátor Windows, který je dostupný téměř na každém počítači.

Zajímavé:  Jak se mohou dva Marťané dostat do červí díry ve hře Sims 4.

Ale! Upozorňujeme, že může extrahovat pouze soubor zip. Můžete použít jakýkoli program, který umí pracovat s formáty rar, zip a 7z.

Jak extrahovat mod soubory z archivu?

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši na archiv;
  2. Zobrazí se kontextová nabídka. Najděte v něm tlačítko 7zip a najeďte na něj myší.
  3. Vypadne z něj další nabídka, ve které je potřeba vybrat funkci «Otevřít archiv».
  4. Archiv se otevře a uvidíte jeho obsah. Vyberte pomocí myši všechny soubory, které jsou uvnitř, a přetáhněte je na plochu nebo do libovolné složky, která vám vyhovuje.
  5. Hotovo!

Jak otevřít archiv pomocí 7zip

Archiv může obsahovat různé soubory – package, ts4script, bpi, blueprint, save a tak dále. Všechny tyto formáty je třeba nainstalovat jinak. Proto budeme hovořit o instalaci každého z nich níže, v odpovídajících částech této příručky.

Poznámka. Pokud jste z archivu extrahovali soubory doc, txt nebo obrázky, můžete je jednoduše smazat. Nejsou vyžadovány pro fungování modu a jsou potřeba pouze k demonstraci toho, jak mod vypadá, nebo k popisu některých jeho funkcí.

Jak nainstalovat moduly balíčku v Sims 4

Tento formát je nejoblíbenější. Například právě v něm autoři vytvářejí účesy, herní mody, skiny, pózy a mnoho dalšího.

A instalace modulů balíčku v Sims 4 je extrémně snadná. Stačí je umístit do složky Mods, kterou najdete podél cesty Dokumenty>Elektronická umění>The Sims 4>Mods. Můžete jednoduše vybrat soubory a přetáhnout je do této složky. Nebo můžete použít funkci «Vystříhnout». Pro tohle:

  1. Vyberte soubory;
  2. Klikněte na ně pravým tlačítkem myši;
  3. Vyberte možnost ze zobrazené nabídky «Vystříhnout»;
  4. Přejít do složky Mods při cestě Dokumenty>Elektronická umění>The Sims 4>Mods;
  5. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a vyberte možnost «Vložit».

Nyní můžete hru spustit.

Zajímavé:  Jak porodit 3 děti v The Sims 4.

Poznámka. Ve složce Mods můžete vytvořit podsložky pro soubory balíčků. Například pro řazení modů. Hra je bez problémů rozpozná, i když jsou v podsložce. Ale neměli byste vytvářet více než 10 složek: to výrazně zpomalí hru.

Instalace skriptů — souborů ve formátu ts4script

někteří herní mody skládají se z několika souborů — již známého balíčku a nového, zcela nesrozumitelného ts4script. Soubory v tomto formátu přidávají do hry nové mechanismy nebo akce, čímž ji činí zajímavější a rozmanitější. Patří mezi ně takové známé mody jako Velící středisko nebo woohoo mod – WickedWhims.

Chcete-li nainstalovat takové mody do hry, musíte jejich soubory umístit do složky Mods, kterou najdete podél cesty Dokumenty>Elektronická umění>The Sims 4>Mods. Můžete jednoduše vybrat soubory a přetáhnout je do této složky. Nebo můžete použít funkci «Vystříhnout».

Poznámka. Jediný rozdíl při instalaci ts4script je ten, že na rozdíl od balíčků by se nikdy neměly umisťovat do podsložek. Rovněž je zakázáno je otevírat pomocí programu Poznámkový blok nebo měnit název. To může negativně ovlivnit výkon modu.

Jiné formáty

Existují také další formáty souborů pro Sims 4. Patří mezi ně bpi, plán, trayitem, save, room a další. Nejsou považovány za mody, proto jsme proces jejich instalace zahrnuli do samostatných článků.

Domy, byty a simíci se obvykle nacházejí ve formátu bpi, blueprint nebo trayitem. A protože se nejedná o mody, je třeba je nainstalovat do jiné složky. Je třeba je přesunout do složky Podnoskterá je po cestě DokumentyElektronické uměníThe Sims 4Tray.

Chcete-li nainstalovat stažený dům nebo pozemek na pozemek, stačí hru spustit a otevřít «Knihovna». Najděte v něm adresář «Moje knihovna». Nebojte se: funguje to i v pirátské verzi hry. Najděte tam zavedený dům a jednoduše jej umístěte na vhodné místo.

Zajímavé:  Jak přidat rostliny do The Sims 4 pomocí kódu.

Uložené soubory jsou formátem pro uložení hry. A to nejsou zrovna módy v obvyklém slova smyslu. Mohou být ve formátu save nebo ver(číslo). Abyste je mohli nainstalovat, musíte do složky umístit zmíněné soubory Úsporykterá je po cestě Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 > Uloží.

Poznámka. Vezměte prosím na vědomí, že nemůžete změnit název souboru pro uložení. V tomto případě to hra prostě nepozná. Nechte vše v původním stavu.

Jak odstranit mody ze Sims 4?

Před odstraněním modu se ujistěte, že hra neběží. Pokud se vám uživatelský obsah nelíbí, jednoduše smažte odpovídající soubory, které byly nainstalovány podle výše uvedených pokynů.

Přejděte do složky Mods, Tray nebo Saves (závisí to na typu souboru, který chcete odstranit), vyhledejte požadovaný soubor a odstraňte jej.

Dávejte pozor, abyste nesmazali nepotřebné soubory, jinak to povede k tomu, že hra nebude fungovat správně.

Kromě popsaných metod můžete použít programy třetích stran, které pomáhají tento proces urychlit a zjednodušit. Například, Zásobník Importer nebo Sims 4 Studio.

Je možné nainstalovat mod na pirátské Sims 4?

Nejčastější otázkou, kterou dostáváme, je, jak nainstalovat mod pro pirátské Sims 4. Není žádným tajemstvím, že většina ruských hráčů používá pirátskou verzi hry. A není se čemu divit – stojí to spoustu peněz. Nedávno byl proveden výpočet, v jehož důsledku se ukázalo, že Sims 4 se všemi doplňky, herními sadami a katalogy stojí více než 40 000 rublů!

Soubory v pirátské verzi Sims 4 můžete snadno instalovat ve formátu .package – jedná se většinou o kosmetické předměty. Patří mezi ně zvyk skintony, mody oblečení pro sims 4 и Sims 4 účesy.

Zajímavé:  Jak spustit test Rostamana v The Sims 4.

Uživatelé nelicencované verze by se ale neměli bát. Potvrzujeme: mody, domy, ukládání a další obsah vytvářený uživateli lze bez problémů nainstalovat i na pirátský obsah! A proces se neliší od standardní instalace.

Jak nainstalovat mody do hry The Sims 4 (Sims 4)?

Jak nainstalovat mody v The Sims 4? Jak nainstalovat mody v The Sims 4?

ps Nezaměňujte prosím s dalšími materiály a předměty.

štítky: the sims 4, hra, mody, sims 4, simulátor, instalace
Kategorie: Počítače a internet
komentovat
K oblíbeným
11 odpovědí:
TutKa kTut [80 tis.]
Před 9 lety

Instalace modu pro The Sims 4 je velmi snadná. Nejprve musíte vybrat a stáhnout soubor, který chcete přidat a který provede změny ve hře.

Tento soubor přesuneme do složky umístěné podél cesty:

Poté se hra spustí, a pokud se objeví okno, které vás informuje o modu, musíte zaškrtnout políčko, čímž souhlasíte s tímto přidáním a vše bude fungovat.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
LILKA led [10.5 tis.]
Před 9 lety

Tak, aby se nainstalovat mody do hry The Sims 4 (Sims 4) musíte si stáhnout přesně ten soubor, který potřebujete přidat do hry, abyste změnili její tok. A pak je potřeba tento soubor přesunout do složky MOD, která se nachází ve složce Electronic Arts a Electronic Arts se nachází ve složce Moje dokumenty. Poté stačí kliknout na zaškrtávací políčko označující, že souhlasíte s těmito změnami a vše bude tak, jak jste chtěli.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Edward d [10.5 tis.]
Před 9 lety

Instalace modů do The Sims 4 nevyžaduje mnoho času a úsilí. Chcete-li to provést, musíte nejprve najít mody pro tuto hru na internetu a stáhnout si je do počítače. Dále najděte složku MODS v souborech hry a přesuňte tyto mody do této složky. To je vše. Podrobnější návod krok za krokem ve videu, které přiložím níže.

Zajímavé:  Jak přidat doplněk pro mazlíčky do The Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lilka-g [21K]
Před 9 lety

Pokud chcete nainstalovat mody pro hru Sims 4, musíte si nejprve stáhnout požadovaný mod.

Dále přidejte mody do složky hry Sims 4, kde je napsáno MODS.

Pro jistotu jsem přidal video, kde velmi milá dívka vypráví, jak přidat mody do hry Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Roxri te [79.3K]
Před 9 lety

Chcete-li to provést, musíte si stáhnout požadovaný mod a umístit jeho soubory (soubor) do složky „Mods“, která se nachází na (viz také snímek obrazovky):

vznášet text

Po těchto krocích otevřete hru a pokud budete vyzváni k přidání modu, udělejte příslušnou dohodu kliknutím na zaškrtávací políčko.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Vladi slavS M [76.9K]
Před 9 lety

Moje dokumenty/Elektronické umění/Sims 4/Mods — najděte tuto složku, stáhněte si potřebné mody z internetu a jednoduše je vložte do této složky. Pokud se při spuštění hry Sims 4 objeví nějaké oznámení o modu, zaškrtněte tento mod a spusťte hru. Vše, co nyní budete dělat, je hrát si s modem. Jen hra vyšla nedávno a není pro ni moc modů. No stačí chvíli počkat a do hry vyjde spousta modů, víc než dost.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»