News

Jak přidat nového Simíka do současného města Sims 4

Jak obsadit několik rodin v jednom městě v The Sims 4?

1. Uspořádání první rodiny
2. Přejděte do režimu změny města (nikoli do hlavního menu! Je to do režimu změny města! Přístupné přes menu — stejné, ve kterém ukládáte, nastavení, ukončujete hru — nebo kliknutím na ikonu vedle ikona životního režimu v pravé horní části obrazovky NENÍ k dispozici v tréninkovém režimu).
3. V tomto režimu můžete bourat nebo stavět domy – a měnit složení rodin. Stačí umístit požadované Simíky do L. jakýkoli vhodný dům (v případě potřeby můžete použít kód pro volné domy).
4. Vraťte se do první rodiny (žádné hlavní menu! přímo z města změňte režim a přepněte!) a uložte hru.

Pamatujte, že v jednom světě jsou rodiny pouze z jednoho zachránit! Pokud nejprve usadíte rodiny poblíž (způsobem popsaným výše) a poté použijete „uložit jako“ k vytvoření každého samostatného uložení, změny v jednom uložení nijak neovlivní druhé uložení.

Jiné odpovědi

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Zajímavé:  Jak představit kočkám The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»