News

Jak přidat bonusy z obchodu do The Sims 4

Pokračování oblíbené série simulátorů života, kde celá hratelnost závisí čistě na vaší fantazii. Vytvořte jedinečné postavy, umístěte je do různých měst a postavte si domy svých snů.

Ve čtvrté části hry byl výrazně přepracován editor tvorby Simíků a přidány nové funkce. Nyní je chování vašich postav přímo ovlivněno jejich emočním stavem. Zachmuřený Simík si užije deštivé počasí a samotu, zatímco veselý a veselý Simík bude usilovat o nové známosti a dobrodružství. Vyberte si své postavy moudře. Vzhled svého Simíka můžete také detailně upravit – svaly, tuk, pohlaví.

Po vytvoření postavy ji můžete umístit na kterékoli z dostupných herních míst. Každé město má své jedinečné rysy a příležitosti. Můžete si koupit prázdný pozemek a postavit dům od nuly s využitím nových možností — rotace místností, změna výšky stropu, protahovací místnosti. Nebo si pořiďte hotový dům se všemi potřebnými spotřebiči a nábytkem v souladu s vaším rozpočtem.

Chcete-li svým Simíkům pomoci dovolit si drahé nákupy a odemknout speciální předměty, pošlete je do práce, rozvíjejte dovednosti a posouvejte se v kariéře. Nezapomeňte svým postavám dopřát dovolenou – posílejte je na cesty po městech nebo na skutečně exotické výlety. Vezměte s sebou své mazlíčky – kočky, psy a další zvířata, která lze také vytvořit v editoru.

Operační systém: Windows 64 10-bit
Procesor: Intel Core i3-3220 @ 3.3 GHz (2 jádra, 4 vlákna) / AMD Ryzen 3 1200 @ 3.1 GHz (4 jádra)
Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500
Paměť: 4 GB
Místo na disku: 26 GB
Připojení k internetu: širokopásmové
DirectX: 11.0

Operační systém: Windows 64 10-bit
Procesor: Intel Core i5 (4 jádra) / AMD Ryzen 5
Grafická karta: NVIDIA GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 s 1 GB video paměti
Paměť: 8 GB
Místo na disku: 51 GB
Připojení k internetu: širokopásmové
DirectX: 11.0

Zajímavé:  Jak prodávat obrazy na ulici Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»