News

Jak přesouvat sloupce v Sims 4

Všiml jsem si, že mnoha lidem toto téma chybí a začínají o něm diskutovat kdekoli. Máte-li dotazy nebo problémy s režimem výstavby a nákupu, srozumitelně je vysvětlete.

1. Otázka:
Kde mohu získat prázdné pozemky pro město?
Odpověď: Přejděte do režimu změny města, klikněte na tlačítko editoru města a z nabídky vyberte prázdné pozemky libovolné velikosti. Po umístění můžete změnit jeho účel (rezidenční/veřejný)

2. Otázka: Jak otočit dlaždice, rohy bazénu (z The Sims 3 Late Night)?
Odpověď: Pomocí kláves < a >(jinak kláves B a Yu)

3. Otázka: Jak rozšířit podkrovní byt (s The Sims 3 Late Night)?
Odpověď: Tutorial

4 otázka: Jak přesunout předměty na stěnách?
Odpověď: Vyberte požadovaný objekt, ukažte na stěnu, podržte levé tlačítko myši, pohybujte objektem nahoru/dolů a podržte ALT pro vypnutí mřížky stěny.

! Než položíte otázku, podívejte se na seznam výukových programů! Možná mají odpověď na vaši otázku.

Téma: Konstrukce v Sims 4: návody a návody

Věděli jste, že pokud máte nainstalovaný rozšiřující balíček The Sims 4 Island Living, můžete si postavit své vlastní pískoviště v jakémkoli jiném městě? Teď můžeš!

Nejprve musíte umístit rám libovolného tvaru, který se vám líbí, abyste jej mohli naplnit pískem. Použijte nejnižší ploty na vašem hřišti, aby vaše batolata a děti překročili, nebo můžete použít vyšší plot, ale nezapomeňte přidat bránu nebo ji nechat otevřenou.
Nyní naplňte pískoviště pískem podle svého výběru a nakreslete terén pískem uvnitř hranic. Umístěním písčitého terénu automaticky povolíte možnost hrát si s pískem. Pískové sochy budou mít pod sebou texturu pískové barvy.
Nyní si vaše batolata a děti mohou hrát v písku nebo stavět sochy z písku a posílit svou kreativitu!

Zajímavé:  Jak změnit registr The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»