News

Jak požádat delfína, aby přinesl ovoce v The Sims 4

Ve hře The Sims 4: Island Living se můžete stát mořskou pannou a dokonce si ji vytvořit v nástroji Create a Character Creator. Pokud chcete proměnit obyčejnou postavu v mořskou pannu, pak potřebujete použijte mořské řasy.

Kde najít řasy mořské panny

1. Nakupujte s body štěstí v obchodě s odměnami

mořské řasy v obchodě s odměnami

2. Najděte při průzkumu jeskyně v Sulani. Je velká šance, že je tam nenajdete poprvé.

skrytá jeskyně v sulani

nalezeny skryté jeskynní řasy

3. Když hrajete s delfínem míč (Delfín > Zeptejte se na trik > Hrát míč), může přivést zpět mořské řasy. K provedení triku je nutná dobrá úroveň vztahu.

4. Řasy se mohou zachytit při čištění odpadků ve vodě nebo na pláži.

Snězením řasy mořské panny získáte vzrušující náladu, po které už stačí jen udělat jít do vody, aby postava měla ocas. Ocas můžete změnit v režimu vytváření postav přes skříň nebo zrcadlo.

Transformace pomocí cheatu

Pomocí kódu traits.equip_trait trait_OccultMermaid můžete svou postavu okamžitě proměnit v mořskou pannu. Nezapomeň před jeho zadáním také zadejte vývojářský kód testingcheats true

Mějte na paměti, že se můžete proměnit v mořskou pannu pouze dospívající a starší simíci. Děti mořských panen vyvinou ocasy a schopnosti až po dospívání.

Mohlo by vás také zajímat:

  • Jak přestat být mořskou pannou

Funkce Mother Plant v The Sims 4 Strangeville

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

Během dějové linie herního setu The Sims 4 StrangerVille vaše postava bude muset proniknout do nejvzdálenější místnosti Tajné laboratoře. Když otevře poslední dveře, vstoupí do místnosti s obrovskou mateční rostlinou. Na něm bude k dispozici několik možností:

  • Provokovat — snižuje úroveň vztahu s rostlinou;
  • Pokus o komunikaci zvyšuje úroveň vztahu s rostlinou;
  • Pokuste se bojovat — postava se sama pokusí bojovat s rostlinou, ale selže a obdrží omráčený moodlet „Stunning Touch of the Mother Plant“ na 2 hodiny;
Zajímavé:  Jak rychle zvýšit stupnici upírství Sims 4.

Pokud znovu zaútočíte na matku, když je tento moodlet aktivní, vyberte možnost „Zkusit znovu bojovat“, postava bude sežrána!

Ale podle zápletky, abyste vrátili město do normálního života, musíte ho ještě nějak porazit. Jak to udělat, je popsáno v našem průvodce dokončením příběhu StrangerVille.

Úkol jste tedy splnili a mateřská rostlina je poražena. Nyní, když máte ve svém zavazadle tajemné ovoce, můžete mu vrátit život. Proč? Ale proč!

Vzkříšením rostliny budete moci nastavit míru infekce ve městě dle vlastního uvážení (skutečnost samotného vzkříšení neovlivní situaci ve městě). Ale to není vše.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»