News

Jak povolit režim první osoby v Sims 1

Používání The Incredible Sims 4 v režimu z pohledu první osoby

Pokud jste ještě nevyzkoušeli režim z pohledu první osoby v Sims 4, rozhodně byste měli! Umožní vám zažít The Sims 4 na zcela nové úrovni. Abychom vám pomohli, máme pro vás tohoto základního průvodce!

Vybraný snímek v režimu první osoby

Naučte se používat režim z pohledu první osoby v The Sims 4!

Dokážete si někdy představit, že vstoupíte do kůže svých Simíků a zažijete jejich životy na vlastní oči? V aktualizaci hry z listopadu 2018 vývojáři The Sims 4 tento sen proměnili ve skutečnost zavedením plně funkčního režimu z pohledu první osoby. A ano! Je to převratná funkce pro hru! S režimem z pohledu první osoby se můžete ponořit do světa The Sims 4 a cítit život z pohledu svých Simíků.

Co můžete dělat s režimem první osoby?

sadf

Můžete sledovat své Simíky, jak interagují s okolím, sledovat je na každém kroku a pozorovat jejich každodenní aktivity. Jakmile v The Sims 4 aktivujete režim z pohledu první osoby, doporučujeme vám vyzkoušet následující aktivity:

  • Vařit jídla – Toto je jedno z nejlepších využití režimu z pohledu první osoby! Budete moci sledovat procesy vaření mnohem jasněji.
  • Promluvte si s ostatními Simíky – Uvidíte jejich reakce ve tváři živěji.
  • Hrajte si s mazlíčky – Díky režimu z pohledu první osoby se budete cítit mnohem blíže mazlíčkům svých Simíků!
  • Podívej se na nebe – Vyzkoušejte pozorování hvězd nebo cloudu s režimem z pohledu první osoby!
  • Plavat v moři– Pod vodou najdete úžasné věci.
  • Jet na kole – Nahlédněte do okolí při jízdě na kole.
  • Číst knihy – Listujte stránkami a prohlédněte si knihu očima svých Simíků, i když samozřejmě nebudete schopni číst skutečný text.
  • Použít počítač – Zkuste nechat své Simíky hrát The Sims v režimu z pohledu první osoby!
  • Obejmi nebo polib ostatní Simíky – Tohle je trochu k smíchu! Ale stojí za zmínku, že některé akce se mohou jevit jako chybné kvůli posunu perspektivy.
Zajímavé:  Jak modelovat v mixéru pro sims 4 od nuly.

Více o SNOOTYSIMS: Snaha získat dokonalý úhel pro fotografii v Sims 4 je frustrovaná tím, jak omezený může být sklon fotoaparátu; pokud nevíte, co děláte, přečtěte si tento článek!

Screenshots Doporučený obrázek

Aktivace a deaktivace režimu první osoby

sadferf

Jak přesně aktivujete vzrušující režim z pohledu první osoby v The Sims 4? Můžete také snadno přepnout zpět do normálního režimu fotoaparátu? No, níže pro vás máme odpovědi!

  • Aktivace režimu z pohledu první osoby: Pro aktivaci režimu z pohledu první osoby jednoduše stiskněte současně klávesy SHIFT + TAB. Kamera se okamžitě přepne do aktuálně vybrané Simíkovy perspektivy, což vám umožní vidět svět jejich očima. Pokud chcete přepnout na jiného Simíka, stiskněte SHIFT + MEZERNÍK. To funguje i pro domácí mazlíčky, což vám umožní zažít hru z pohledu vašeho psího nebo kočičího společníka.
  • Deaktivace režimu z pohledu první osoby: Chcete-li ukončit režim z pohledu první osoby, jednoduše znovu stiskněte SHIFT + TAB. Tím se vrátíte zpět do standardního rozhraní Sims 4.

Známé problémy při používání režimu první osoby

wfasd

Navzdory skvělému nápadu a humbuku kolem něj není režim z pohledu první osoby pro The Sims 4 nejzářivější aktualizací pro hru. Během svého počátečního spuštění měl spoustu malých problémů, které narušily zkušenost mnoha Simmerů.

  • závady – Někteří hlásili drobné závady, zejména při akcích jako Woohooing.
  • Omezená vize – nebudete schopni interagovat s předměty, které nejsou ve vašem zorném poli, což vyžaduje, abyste k nim před zapojením fyzicky došli.
  • Kinetóza – Těm, kteří jsou náchylní k kinetóze, může neustálé pohupování hlavou vašeho Simíka způsobit nepohodlí!
  • Interakce s CC – Existují některé vlasové CC, zejména ty s ofinou, které se projeví v režimu z pohledu první osoby. Někdy to bude působit rušivě.
  • Omezený přístup k uživatelskému rozhraní– V tomto režimu také nebudete moci kliknout na funkce uživatelského rozhraní hry.
Zajímavé:  Jak pochopit, že dítě je upír The Sims 4.

I přes tyto nedostatky nabízí herní režim z pohledu první osoby speciální a pohlcující zážitek, který vám může pomoci užít si The Sims 4 neotřelým způsobem. Možnost prohlédnout si své pečlivě vytvořené domovy Simíků zblízka a osobně a komunikovat s předměty a domácími mazlíčky opravdu dává nevšední pocit! A s trochou kreativity můžete tento režim dokonce použít k vylepšení vašich zážitků z vyprávění a hraní rolí ve hře.

Závěr: Podívejte se na svět očima svých Simíků!

sdaf

Ačkoli to není dokonalá funkce, režim fotoaparátu z pohledu první osoby pro The Sims 4 je mimořádně zajímavým doplňkem, který musíte vyzkoušet. Navzdory nedostatkům, na které jsme poukázali výše, je možnost vidět svět jako Simík, plavat v bazénu na dvorku svého Simíka a cítit, jak slunce svítí na obličej vašeho Simíka, je opravdu úžasný zážitek.

co ty? Vyzkoušeli jste The Sims 4 režim z pohledu první osoby? Dej nám vědět! Jsme na Google, Patreon, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok, Pinterest a Tumblr, kde nás můžete sledovat a psát nám! Nebo nám můžete zanechat komentář k tomuto příspěvku! Veselé simming, Simmersi!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»