News

Jak používat pozice pro The Sims 4

Pokud jste chtěli pořídit dokonalý rodinný portrét, rozmístit scénu svého aktuálního příběhu ve hře nebo jen nechat své Simíky zapózovat, pak je tento návod právě pro vás.

Přehrávač póz The Sims 4 od Andrew’s Studio je jedinečný nástroj, který vám umožňuje hrát pozice a animace v The Sims 4. Chcete, aby Simíci neustále „vrtěli hlavou“? Chcete, aby Simíci na požádání „narazili pěstí“? Pak je to mod, který musíte přidat do své hry.

Poznámka: V kombinaci s Teleportujte libovolného Simíka mod a četné vlastní herní pozice dostupné v rámci komunity, The Sims 4 Pose Player skutečně umožňuje plnou kontrolu nad manipulací Simíkovy pozice. Více o tom později v tomto článku.

Začínáme s Pose Player

Chcete-li se připravit na instalaci tohoto modu, budete muset přejít do Sims 4 Studio a Stáhněte si Pose Player. Jakmile si stáhnete soubor .zip, vzdělávejte se o modu čtení jejich tutoriálu abyste se dozvěděli o funkčnosti modu.

Jakmile to bude z cesty, určitě klikněte zde ke stažení seznamu herních animací a přejděte dolů na stránku zde zkopírujte/vložte animace vlastností CAS do poznámkového bloku.

Ujistěte se, že jste povolili Mods a povolte Script Mods ve vaší hře tím, že vstoupíte do herních možností. Chcete-li to udělat hlavou do Nabídka > Možnosti hry > Jiné > vyberte obě možnosti.

Instalace přehrávače Pose Player

1) Extrahujte dva soubory ze souboru .zip a umístěte je oba do složky modů Sims 4. Složka mods se nachází v Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods.

2) Nyní, když je mod nainstalován, byste měli spustit hru a otestovat, zda Pose Player funguje správně. Pokud máte aktuálně nainstalované jiné mody, mohou způsobit konflikt, takže je nejlepší to otestovat, než budete pokračovat.

Zajímavé:  Jak jíst smažené sračky ve vesmíru Sims 4.

Chcete-li zahájit test, klikněte na Simíka ve vaší domácnosti a při kliknutí na Simíka vyberte možnost „Pose by Name“. Odtud zkopírujte/vložte příslušnou animaci ze seznamu, který jste si stáhli dříve. Pokud animace běží, máte správně nainstalovaný mod.

❗ Mohou existovat mody, které jsou v rozporu s tímto konkrétním modem. Pokud jsou vaše testy z nějakého důvodu neúspěšné, odeberte všechny své mody a otestujte Pose Player samostatně.

Pokud již máte na mysli nějaké balíčky póz a stáhněte si je do složky mods před testováním modu, použijte možnost „Pose by Pack“. Všechny vlastní pozice, které jste nainstalovali, tam budou uvedeny, abyste si je mohli vybrat a otestovat.

Jakmile si budete jisti, že mod funguje správně, můžete provést stejný test na ostatních Simících s jinou pózou nebo animací. Více Simíků může provádět různé pozice a animace současně, ale někteří vyžadují, aby Simíci spolu vytvořili pózu.

Teleportujte libovolného Simíka

Pohrát si se základy Pose Player je samo o sobě perfektní, pokud chcete, aby vaši Simíci na požádání prováděli specifické rotace animací, ale pokud je to, co hledáte zinscenovaná fotografie s více Simíky, Teleportujte libovolného Simíka mod přichází do hry.

Mod Teleport Any Sim vám umožňuje vybrat přesné místo/úhel, který Simík představuje, nebo provést konkrétní animaci. Bez tohoto dodatečného modu nemůžete používat balíčky pozic, které spojují více Simíků dohromady. Znovu se ujistěte, že jsou ve hře povoleny modifikace skriptů.

Chcete-li se připravit na instalaci tohoto modu, budete muset přejít do Sims 4 Studio a stáhnout Teleport Any Sim. Jakmile si stáhnete soubor .zip, vzdělávejte se o modu tím, že si přečtete úvod o jeho funkčnosti.

Zajímavé:  Jak získat pozornou náladu v The Sims 4.

Instalace Teleport Any Sim

1) Extrahujte dva soubory ze souboru .zip a umístěte je oba do složky modů Sims 4. Složka mods se nachází v Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods.

2) Nyní, když je mod nainstalován, byste měli spustit hru, abyste se ujistili, že Teleport Any Sim funguje správně. Pokud máte aktuálně nainstalované jiné mody, mohou způsobit konflikt, takže je nejlepší to otestovat, než budete pokračovat.

Tento mod lze použít pouze prostřednictvím vlastního objektu, který je přidán do hry. Chcete-li tento mod otestovat, budete muset tento objekt přenést do hry, abyste se ujistili, že na něj lze kliknout.

Pokud se skutečně jedná o objekt, na který lze kliknout, vyberte dostupné možnosti Simíka „Teleportovat“ nebo „Vyvolat“. Pokud Simík, kterého si vyberete (domácnost nebo NPC), nahradí sochu, znamená to, že tento mod funguje správně. Na jednoho Simíka je potřeba jedna socha.

❗ Mohou existovat mody, které jsou v rozporu s tímto konkrétním modem. Pokud jsou vaše testy z nějakého důvodu neúspěšné, odeberte všechny své mody a otestujte Teleport Any Mod samostatně.

V tomto okamžiku můžete mod dále otestovat pomocí možnosti „Pose by Name“ a otestovat kteroukoli z vhodných animací ze seznamu, který jste si stáhli dříve.

❗ Musíte umístit vlastní sochu pro každého Simíka požadovaného v balíčku pozic. Přesný počet soch závisí na tom, kolik Simíků je potřeba pro danou pozici.

Teleportujte/vyvolejte Simíky kliknutím na sochy a výběrem Simíka. Tento vlastní objekt je stohovatelný (pohybové objekty), takže pokud používáte balíčky pozic, které vyžadují více než jednoho Simíka, ujistěte se, že je umístíte na sebe. Podívejte se na ukázkové video níže.

Stahování balíčků Pose Pack

Nyní, když jste úspěšně nainstalovali oba moduly Pose Player a Teleport Any Sim, jste připraveni hledat perfektní balíčky pozic. Balíčky Pose Pack lze nainstalovat stejně jako jakýkoli jiný typ vlastního obsahu a modů (návod zde), takže je to rychlý proces.

Zajímavé:  Jak přenést uložení Sims 6.

Na začátku své cesty do světa hraní póz vřele doporučuji zkontrolovat výběr pozic k dispozici ve studiu Sims 4nebo jiné weby, které hostují vlastní pózy. Níže je uvedeno několik balíčků pozic, které aktuálně používám ve své hře:

S nainstalovanými oblíbenými pózami si i vy můžete vykreslit dokonalé Simíky!

Přehrávač póz pro The Sims 4 1.55

Přehrávač póz pro The Sims 4

Mod umožňuje pózovat svým Simíkům a mazlíčkům a přehrávat animace. Ovlivňuje jak vaše aktivní Simíky, tak obyvatele města.

Pózy a animace se stahují samostatně. Můžete také použít standardní animace her; jejich názvy jsou uvedeny ve velkém obecném seznamu v samostatném dokumentu.

Jak umístit Simíka do pózy/animace
Interakce se objevují u Simíků a domácích mazlíčků Pose by Name и Pose by Pack. Chcete-li, aby váš Simík dokončil pózování, vyberte Přestaňte pózovat.

Pose by Name — zobrazí se okno, ve kterém můžete zadat název jednotlivé pózy nebo animace, pokud to autor uvedl.
Pose by Pack — zobrazí se okno, ve kterém můžete vybrat zavedenou sadu pozic nebo animací a poté každou pozici/animaci ze sady samostatně.

rpUeeR7.png

ZNSj8wq.png

Reakce: myplastic, _Soubi_, NatalyJane a 19 dalších

Steven

pravidelný
Zprávy 3.239 Úspěchy 870 Ocenění 655

JaNat, funguje ti tento mod se staženými pózami, vlastními, těmi, které jsou zveřejněny na našem webu, umožňuje ti je reprodukovat? A co říkáte na to, že všechny pózy jsou vyrobeny jako náhrada herní animace, přestanou nahrazovat animaci při instalaci tohoto modu, nebo fungují oběma způsoby? (jak při výběru animace, tak prostřednictvím modu?)

Prosím řekni mi. Jinak nechápu, jestli má smysl ve hře začít používat pózy (nechci nahrazovat animaci hry).

JaNat

inDesign

Správce
Zprávy 16.879 Úspěchy 7.080 Ocenění 14.414

Zajímavé:  Jak používat lektvar v The Sims 4.

JaNat, funguje ti tento mod se staženými pózami, vlastními, těmi, které jsou zveřejněny na našem webu, umožňuje ti je reprodukovat?

Ještě jsem to nezkoušel.

Prosím řekni mi. Jinak nechápu, jestli má smysl ve hře začít používat pózy (nechci nahrazovat animaci hry).

Má smysl je použít pro konkrétní natáčení screenshotů k něčemu a pak je rovnou odstranit.
Reakce: Steven

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Ale chceme to jméno zadat ručně, mimochodem, nevybral jsem ten nejdelší, tohle: t2o_mirror_selfie_female_x, a myslím, že to bude pro uživatele bez znalosti jazyka úplně nudné.

Jen ještě nevíte, co je hráč póz pro kreativní simulátor. Je potřeba hlavně pro inscenované screenshoty, například při pořizování ilustrací pro umění, světy, televizní seriály a soutěžní příspěvky. Když potřebujete na obrazovce zobrazit něco, co není ve hře. A udržet si pózu libovolné délky v tuto chvíli není nejen obtížné, ale také šik! My, tvůrci seriálů/výtvarníci, i když děláme screenshoty pro soutěž nebo umělecký projekt, nejenže zadáváme tuny těchto jmen, ale také předvytváříme samotné pózy, a to vše kvůli jednomu screenshotu))
Jen počkejte na pohybový objekt pro Simíky a je to, již bude kompletní sada.
Nechal jsem se rozptýlit, ale fakt, že jsem sem přišel, není pro hru v mém přehrávači vidět. Nechápu, co potřebuje? Dal jsem to do své podsložky Poses a jen do Mods, opravdu to potřebujete rozbalit? Existují dva soubory — balíček a skript. Možná je ještě něco, co je třeba napsat do zdroje?
Nejnovější verze hry je pirátská, pokud vůbec, 1.10.57

Zatím si vše vyzkoušíte jeden po druhém.

Zajímavé:  Jak se zbavit peněz v The Sims 4.

Kdykoli to zkusíte, stiskněte tlačítko C a my získáme referenční knihu, budete neseni v náručí a zvěčněni v pomníku

Hra to vidí, zobrazí se úplně první v seznamu nainstalovaných modů, ale když kliknu na Simíka, žádné další nemám. Jídelní lístek. Ani sami sebou, ani těmi, kdo stojí vedle nich. Nebo se mám podívat někam dovnitř akcí?

Poslední úprava: 4. září 2015
Reakce: Nasilme , ketuyg , Sauris a 3 další

Mata-Hari

pravidelný
Zprávy 1.543 Úspěchy 845 Ocenění 1.437
Mod je úžasný a pro tvůrce velmi potřebný!
Kdykoli to zkusíte, stiskněte tlačítko C a získáme adresář

Možná můžeme sjednotit ty, kteří si přejí, a udělat screenshoty? Bude to skvělé! Čím více lidí bude souhlasit, tím snazší bude screenshot seznamu.

Reakce: ketuyg a Senko

Věk

Ověřeno
Zprávy 2.259 Úspěchy 145 Ocenění 1.506

Možná můžeme sjednotit ty, kteří si přejí, a udělat screenshoty? Bude to skvělé! Čím více lidí bude souhlasit, tím snazší bude screenshot seznamu.

Velmi rád přidám vaše práce do záhlaví tématu!
Severinko, je potřeba to rozbalit do složky Mods, aby ve složce byly dva soubory tohoto modu. Pokud se ve hře zobrazuje, instalace proběhla úspěšně. Můžete zkusit přeinstalovat samotný mod a vymazat mezipaměť (krok 3).
Pokud jde o interakce: akce by se měla objevit v první frontě. Pokud je možné otevřít druhou frontu, lze ji také vyšetřit na přítomnost požadované interakce.

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Alter, dobře, šel jsem vyčistit skrýše a pokračovat v hledání. Pokud problém vyřeším, napíšu v čem byla chyba.

_____________
Problém jsem vyřešil, ale ne vymazáním mezipaměti a opětovným stažením.
Ve zdroji v pokynech je ještě něco, co v překladu nemáme. Aby tento mod fungoval, musíte mít povoleny mody skriptů v Nastavení hry. Musíte zaškrtnout políčko a poté znovu načíst hru.

Zajímavé:  Jak přesunout jednoho Simíka do The Sims 4.

r8skFlH.png

Vzhledem k tomu, že jsem dříve nepoužíval modifikace skriptů, měl jsem toto zaškrtávací políčko vypnuté. Myslím, že je to důležitý bod, stojí za to ho přidat do záhlaví v návodu k instalaci.
____
To je vše, pojďme tvořit

JaNat, funguje ti tento mod se staženými pózami, vlastními, těmi, které jsou zveřejněny na našem webu, umožňuje ti je reprodukovat? A co říkáte na to, že všechny pózy jsou vyrobeny jako náhrada herní animace, přestanou nahrazovat animaci při instalaci tohoto modu, nebo fungují oběma způsoby? (jak při výběru animace, tak prostřednictvím modu?)

přehrávač přehraje celou animaci, pokud máte například staženou animaci pro CAS, která nahrazuje vlastnost postavy, tak když vyberete tuto vlastnost, přehraje se původní animace. Bohužel autoři zatím vše dělali se stejnými názvy (výchozí), takže bude fungovat pouze jedna sada póz.
Například,
Mám animaci od IMHO (pro CAS) na vlastnost lazy a stáhl jsem si animaci ze SAC (ingame) na stejnou vlastnost, zadal jsem do přehrávače kód animace napsaný na webu SAC, ale pózy Imho se hrají (mají stejný název) Proč právě tyto a ne poslední, nevím.

Pokud máte náhradu za výchozí animaci, pak když vyberete znakový rys ze seznamu EA, chápete, že se přehraje původní, nikoli standardní. Potřebujete ten standardní přes přehrávač póz, ten původní budete muset odstranit.

Obecně je potřeba, aby tvůrci vytesali něco nového, aby pózy měly unikátní názvy, pokud je to v této fázi pózování možné (také to ověřím a napíšu později). Zatímco nahrazují ty herní, není to příliš pohodlné a nebude to žádná rozmanitost. Pouze pokud odstraníte starou, nainstalujete potřebnou a tak dále neustále.
A ne každý má klíče k pózám na svých webových stránkách.

Zajímavé:  Kde je sauna v The Sims 4.

____________
A přesto důležitý doplněk, hráč póz nezruší emoce, tzn. Simík v póze dál reaguje na všechno a jeho výrazy obličeje se mění
kód Sims.remove_all_buffs — vrátí výrazy obličeje do neutrálního stavu (před tím musíte zadat skutečný vývojářský kód testingcheats) a použít jej několikrát, pokud nálada letí

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»