News

Jak používat hřbitov v Sims 4

Stáhněte si Graveyard Mod pro Sims 4 – Graveyard Lot Trait

Hřbitovní mod pro Sims 4 vám umožní proměnit pozemek v místo odpočinku. Přes den ji navštíví truchlící Simíci a v noci duchové. Při návštěvě stránky dostanou Simíci náladovky v závislosti na jejich charakteru, denní době a dalších charakteristikách. Chcete-li používat funkce tohoto modu, musíte vybrané oblasti přiřadit vlastnost „Hřbitov“.

Stáhněte si hřbitovní mod pro Sims 4

Mod je kompatibilní s verzemi her od 1.52 nebo VYŠŠÍ.

Co tento mod přidává?

JAK POUŽÍVAT:
Chcete-li použít tuto vlastnost, musíte na libovolném místě přejít do konstrukčního režimu. Nejlepší typ zápletky je základní. Poté přejděte na panel vlastností pozemku a vyberte «Hřbitov».

Zde jsou funkce, které jsou v současné době součástí tohoto modu:

  • Od 9:10 do XNUMX:XNUMX: Na stránce se objeví náhodné truchlící postavy.
  • Od 22:00 do 5:00: zjevují se duchové.

Navíc, kvůli vlastnosti hřbitova, při jeho návštěvě ovlivní vašeho Simíka nějaké emocionální nadšence. Když postava opustí los, objeví se další náladovky.

Existují také speciální buffy pro upíry v různou denní a noční dobu, i když herní sada Vampires není pro fungování této funkce vyžadována. Je to jen bonus!

Kompletní seznam všech moodletů, které se mohou objevit na vaší postavě během nebo po návštěvě hřbitova:

  • Ať odpočívají v pokoji (Smutek +1). Váš Sim myslí na všechny duše, které jsou zde pohřbeny, včetně jejich vlastních příbuzných a přátel. Ať všichni odpočívají v pokoji.
  • Strašidelný pocit (napětí +2). Být zde tak pozdě v noci způsobil, že se váš Simík cítil extrémně vystresovaný. Možná to nebyl nejlepší nápad? Možná bude lepší vrátit se sem během denního světla.
  • Co tady dělám ?! (Napětí +4). Co dělám na hřbitově po půlnoci? Jsem blázen?! Slyšel jsi něco? Něco jsem slyšel! Musím odsud pryč!!
  • Pocit míru (Štěstí +2). Smutek a ztráta, kterou váš Simík kdysi pociťoval, byly nahrazeny šťastnými vzpomínkami a pocitem míru. Je rád, že nyní hřbitov navštívil.
  • Nemrtví mezi mrtvými (Smutek +1). Váš upír Sim je obklopen těly těch, kteří nikdy nevstali z hrobu, aby se stali upíry. Nyní váš Sim přemýšlí, zda život nesmrtelného opravdu stojí za to, nebo zda se vůbec neměl stát nemrtvým.
  • V mém živlu (vzrušení +2). Je pozdě v noci a váš upíří simík je obklopen mrtvými a nemrtvými. Je skutečně ve svém živlu a připraven pronásledovat svou další oběť.
Zajímavé:  Jak nainstalovat kvalitní mod pro The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»