News

Jak podvádět peníze v Sims 4

The Sims 4 má obrovské množství cheatů, z nichž nejoblíbenější jsou peněžní kódy.
Chcete-li zadat kódy pro peníze, stiskněte kombinaci kláves Ctrl+Shift+C – v horní části se otevře cheatová konzole.
The Sims 4 má následující peněžní kódy:
a) Motherlode – 50 000 $;
b) kaching – 1 000 $;

c) poupě – 1 000 $;
d) peníze – místo „množství“ je třeba zadat množství peněz, které potřebujete. Příklad: peníze 20000. Před jeho použitím zadejte vývojářský kód testingcheats true.
Následující kódy nemění rozpočet vašich Simíků, ale mohou být užitečné pro jiné manipulace s penězi:
a) home.autopay_bills true/false — povolí/zakáže automatické platby neuhrazených účtů;
b) freerealestate on/off — povolí/zakáže volné nemovitosti.

  • Získejte odkaz
  • facebook
  • X
  • Pinterest
  • E-mail
  • Další aplikace
Zajímavé:  Jak extrahovat doplněk The Sims 4.

Komentáře

Přidat komentář

Pravidla pro psaní komentářů na můj blog:
— Reklama a spam jsou zakázány!
— Adfly, Shortest a další placené zkracovače odkazů jsou zakázány!
— Odkazy na placené služby hostování souborů (DepositFiles, FileMix, PayPerInst a další) jsou zakázány!
— Odkazy na stránky kategorie 18+ (včetně porna a erotiky) jsou zakázány!
V současné turbulentní době (a obecně) je také zakázáno:
— obscénní slova a výrazy, urážky, diskriminace a nenávist!
— jakékoli politické diskuse!
— jakékoli výzvy k násilí, nenávisti a svržení moci!
— krvavý a násilný šokový obsah!
— padělky!
Konstruktivní kritika a stížnosti jsou vítány =)
BUĎTE CHYTRÍ A ZÁBAVA =)))
Pamatujte, že na mém blogu panuje přátelská atmosféra a řád, takže moderování funguje, zvláště v současné turbulentní době. Pokud neuposlechnete, váš komentář bude smazán.
Děkuji!)

Pravidla pro psaní komentářů na můj blog:
— Zakázaná reklama a spam!
— Adfly, Shortest a další placené zkracovače odkazů jsou zakázány!
— Odkazy na placené služby sdílení souborů (DepositFiles, FileMix, PayPerInst a další) jsou zakázány!
— Odkazy na stránky kategorií 18+ (včetně porna a erotiky) jsou zakázány!
V současné turbulentní době (a obecně) jsou také zakázány:
— obscénní slova a výrazy, urážky, diskriminace a nenávist!
— jakékoli politické diskuse!
— jakékoli výzvy k násilí, nenávisti a svržení moci!
— krvavý a násilný šokový obsah!
— padělky!
Konstruktivní kritika a stížnosti jsou vítány =)
BUĎTE CHYTRÍ A ZÁBAVA =)))
Pamatujte, že na mém blogu panuje přátelská atmosféra a řád, takže moderování funguje, zvláště v současné turbulentní době. Pokud neuposlechnete, váš komentář bude smazán.
Dík!)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak zakázat doplněk pro Sims 4? (aktualizováno 04.10.2020)

Vložil Burinis – 13. ledna 2019

Zajímavé:  Jak rozlišit nemoci v The Sims 4.

Přidáno 20.11.2022. 4. 4: Nabízí se nový tutoriál o deaktivaci doplňků pro Sims 1. Můžete si jej přečíst zde. V tomto článku vám řeknu, jak zakázat nepotřebné doplňky pro Sims 2. Tato lekce bude užitečná v následujících případech: 4) Potřebujete odstranit nějaký nepotřebný doplněk. XNUMX) Chcete se ujistit, jaké doplňky jsou nutné ke spuštění vašeho výtvoru v Sims XNUMX.

Spuštění Sims 2 na moderním počítači s Windows 10/11 (aktualizováno 23.04.2023)

Vložil Burinis – 05. února 2020

Изображение

Lekce aktualizována 23. dubna 2023 Salaam alaikum, milí hráči Sims! V tomto tutoriálu vám řeknu, jak spustit The Sims 2 na novém počítači s Windows 10, i když v režimu v okně. V předchozím tutoriálu jsem vám řekl, jak spustit Sims 3 na moderním počítači Poté, co jsem dostal svůj nový herní notebook HP Pavilion 15, rozhodl jsem se na něm hned vyzkoušet všechny své Sims hry. Sims 4 se spustil bez problémů, ale Sims 3 se spustit nepodařilo. Po několika jednoduchých manipulacích se mi spustili Sims 3. Pak jsem si nainstaloval Sims 2, spustil ho a ono se také spustilo, jen ve velmi nízkém rozlišení obrazovky, jak tomu bylo štěstí. Poté, co jsem na oficiálním fóru viděl pokyny pro spuštění The Sims 2 na moderních počítačích a řídil se jimi, vše zapadlo na své místo. Starý notebook Lenovo Ideapad U510 už stál na nohou a navíc to nebyl žádný herní notebook. Než začneme, trochu vás zklamu: hra Sims 2 na Windows 10 se zatím spustí pouze v okně a PS

Způsoby, jak vydělat peníze v SimCity BuildIt

Vložil Burinis – 15. srpna 2020

Изображение

Dobré odpoledne všichni! V této lekci popíšu všechny způsoby, jak vydělat peníze ve hře SimCity BuildIt od srpna 2020. Stojí za zmínku, že některé tipy pro vydělávání měny ve hře jsou částečně založeny na mé osobní zkušenosti.

Zajímavé:  Jak naplnit automat v The Sims 4.

Bella Goth: zmizení, návrat a odhalení.

Vložil Burinis – 01. prosince 2019

Изображение

Bella Goth (v jednom z neoficiálních překladů Sims 1 se jmenuje Bella Gothic) je ženská postava ve všech hrách série Sims, dcera Seamuse a Jocasta Bachelor, manželka Mortimera a matka Cassandry a Alexandra. Poprvé se objevil v roce 2000 v prvním díle The Sims. Ta se měla objevit ve 2. díle jako plnohodnotná postava. Ale ne! Bella se v The Sims 2 nikdy neobjevila jako plnohodnotná žena. Díky tomu se na internetu objevily různé teorie o jejím zmizení. A pak vyvstává otázka: jak mohla tato krásná žena zmizet? Bella Goth v Sims 4 Účelem tohoto příspěvku je vnést trochu světla do této „městské legendy“ v Sims 2.

Sims 4: Vytváření přebarvování oblečení pomocí Sims 4 Studio (aktualizováno 4. dubna 2019).

Autor: Burinis — 19. října 2018

Ahoj všichni! V tomto tutoriálu jsem se rozhodl mluvit o vytváření jednoduchých přebarvování oblečení pro Sims 4 pomocí Sims 4 Studio. Řada tvůrců má k tvorbě spoustu důvodů: někteří lidé nemají dostatek standardního oblečení, jiní chtějí vidět nějaké oblečení ve hře a tak dále. Takže začněme:

Jak spustit Sims 4 na velmi slabých počítačích?

Autor: Burinis — 19. října 2018

Hráči Sims 4 si stále častěji kladou otázku: jak spustit sims 4 na velmi slabých počítačích? Samozřejmě existují lidé, kterým rozpočet neumožňuje mít supervýkonný počítač. Někteří lidé mají také zastaralý hardware, který není schopen zvládnout všechny nové hry, včetně Sims 4. Mnozí také používají notebooky, které ve většině případů nelze upgradovat, přestože modely s grafickými kartami NVidia jsou již v prodeji GeForce GTX 1050 -1080, které jsou schopny zvládnout i těžké váhy jako GTA 5, Fallout 4, DOOM při maximální rychlosti. V tomto článku vám řeknu, jak spustit Sims 4 na velmi slabých počítačích. Chcete-li to provést, přejděte do nastavení hry a nastavte všechny grafické parametry na minimum, zrušte zaškrtnutí políčka „Textury postav bez komprese“ a zaškrtněte políčka „Režim notebooku“ a „Efekty po zpracování“. Také doporučuji, abyste si stáhli mod z Garrett1893. Obrazová kvalita bude samozřejmě o řád nižší, ale výkon poroste.

Zajímavé:  Jak najít mod, pokud si nepamatujete jeho název Sims 4.

Spuštění Sims 3 na Windows 10/11 (aktualizováno 04.08.2023)

Vložil Burinis – 19. ledna 2020

Изображение

Ne hao, milí hráči Sims! V tomto tutoriálu vám řeknu, jak spustit Sims 3 na novém počítači s Windows 10/11. Poté, co jsem dostal svůj nový herní notebook HP Pavilion, rozhodl jsem se na něm hned vyzkoušet všechny své Sims hry. Sims 4 se spustil bez problémů, ale Sims 3 se spustit nepodařilo. Po několika jednoduchých manipulacích se mi spustili Sims 3. Starý notebook Lenovo Ideapad U510 už stál na nohou a navíc to nebyl žádný herní notebook. Takže, začněme. Budeme potřebovat: a) hru The Sims 3; b) počítač s nainstalovaným systémem Windows 10/11; c) webový instalátor pro knihovny DirectX; e) .NET Framework 3.5; d) TS3 GPU Add-on (vyžaduje registraci); e) Patch Intel Alder Lake (pouze pro počítače s procesory Intel 12. generace (Alder Lake)). 1. Instalace hry Nejprve nainstalujte hru. Můžete si stáhnout jakoukoli verzi hry: repack nebo litsukha. Princip instalace hry je stejný jako u všech programů, takže nebudu zacházet do podrobností: už to víte

Kariéra Sims 4 (aktualizováno v lednu 2021)

Autor: Burinis — 18. října 2018

Изображение

Článek aktualizován v lednu 2021

Sims 1: Instalace na Windows Vista/7/8/8.1/10 (aktualizováno 30.11.2020)

Autor: Burinis — 19. října 2018

Ahoj všichni! V tomto příspěvku jsem se rozhodl mluvit o spuštění The Sims 1 na Windows Vista/7/8/8.1/10. Od vydání prvních Simíků uplynulo 18-20 let. Během této doby se mnohé změnilo: objevila se nová Windows, hardware a ovladače pro ně. Z tohoto důvodu první díl The Sims ne vždy běží na nových Windows. To je velký problém, protože na světě jsou stále oddaní fanoušci prvních Simíků. Stojí za zmínku, že někteří lidé kupují zastaralý hardware, aby mohli hrát zastaralé Sims 1; jiní si za tímto účelem do svých počítačů konkrétně instalují Windows 95, 98, 98SE, 2000, ME nebo XP; další s přechodem na nové systémy nespěchají. Takových lidí může být mnoho. Nyní vám řeknu, jak spustit Sims 1 na Windows Vista/7/8/8.1/10:

Zajímavé:  Jak rozšířit zápletku v The Sims 4.

Kompatibilita her Sims s Windows 11

Vložil Burinis – 03. listopadu 2021

Изображение

Upozornění: tento článek vyjadřuje názor autora, který si nečiní nárok na to, že je konečnou pravdou. Jeho názor se nemusí shodovat s vaším. Před měsícem vyšel nový operační systém Windows 11, na který chce mnoho uživatelů přejít a zažít nové funkce. Zvláštní pozornost hráčů bude věnována automatickému HDR a technologii DirectStorage, která optimalizuje spouštění her. Mezi fanoušky her The Sims vyvstává otázka: která část Sims bude kompatibilní s Windows 11? Pojďme na to přijít.

Cheaty na peníze pro The Sims 4 (2023): Motherlode a další kódy

Slyšeli jste někdy o „matka«, nebo «poupě“? Chtěli jste někdy ve hře Sims 4 získat neomezené peníze? I když je ve hře mnoho způsobů, jak vydělat peníze, někdy stačí trochu povzbudit, abyste věci mohli začít. V tomto příspěvku probereme některé z nejlepších podvodů na peníze pro The Sims 4. S těmi ve vaší sadě nástrojů budete moci během okamžiku naplnit peněženky svých Simíků spoustou Simoleonů!

cheat na peníze sims 4

Existuje ve hře Sims 4 podvod na peníze?

Krátká odpověď je důrazné Ano! The Sims 4 není jako žádná jiná hra na světě. V první řadě jde o simulaci reálného života s mixem fantasy prvků. Většinu času sledujeme naše Simíky, jak se snaží žít svůj každodenní život. Ale za druhé, podvádění je v Sims 4 zcela povoleno a můžete ho používat cheaty usnadnit a zlepšit život vašich Simíků (také vám to ušetří čas). To také zahrnuje cheat na peníze Sims 4.

The Sims 4 nemá jen jeden cheat na peníze. Ve skutečnosti existuje několik různých cheatů spojených se simoleony tak či onak. Existuje cheat, který jednoduše přidá 1,000 XNUMX Simoleonů k vašim prostředkům. Existuje ale také cheat, který za vás automaticky platí účty za domácnost. Pokračujte ve čtení pro úplný seznam podvodů na peníze!

Zajímavé:  Jak pochopit, proč mod v The Sims 4 nefunguje.

A tak nyní otázka zní:

Jak mohu používat cheaty na peníze v Sims 4? A proč?

Peníze jsou v The Sims 4 velkým problémem, pokud nevíte, jak nějaké vyrobit. Simoleony jsou potřeba téměř na všechno ve hře, od nákupu stavebních prvků až po nákup herních předmětů od vašich Simíků. A pokud neplánujete stavět pouze domy v Sims 4, budete potřebovat peníze na jednu nebo druhou věc.

Podívejte, každý hraje hru jinak a každý má jiné cíle a body potěšení. Faktem však je, že Simoleony jsou potřeba stejně jako dolary a v reálném světě jsou potřeba eura. Všechno v The Sims 4 stojí peníze a lépe víte, jak je vydělat, pokud neradi používáte cheaty.

V každém případě jsem tu, abych vám řekl, že použití cheatu na peníze v Sims 4 může být rychlým a bezbolestným řešením vašich finančních problémů.

Zde je vše, co potřebujete vědět o aktivaci a používání peněžních cheatů v této hře!

Jak povolit cheaty v Sims 4?

Než budeme v Sims 4 podvádět, musíme se připravit.

Ve výchozím nastavení jsou cheaty zakázány při první instalaci nebo spuštění Sims 4. Je to proto, že vývojáři zamýšleli, abychom hru hráli bez cheatů. Implementovali však pro nás také cheaty, které můžeme použít, když věci půjdou na jih a my potřebujeme pomoc.

A tak, první věc, kterou musíte udělat pro použití jakéhokoli cheatu v Sims 4, je skutečně povolit cheaty. Naštěstí pro nás je zapínání cheatů v této hře zatraceně snadné. Nezáleží na tom, na jaké platformě hrajete The Sims 4, každý může povolit cheaty během pouhé minuty. A pokud jste to nikdy nedělali, zde jsou podrobné kroky, které vás celým procesem provedou!

Zajímavé:  Kam zadat kód v The Sims 4.

Povolení cheatů na PC:

  1. Spusťte The Sims 4.
  2. Stiskněte a podržte kombinaci SHIFT + CTRL + C na klávesnici. To by mělo spustit okno cheatové konzole, které se objeví v levém horním rohu obrazovky.
  3. Až budete připraveni psát, vložte do pole příkazové konzole „testingcheats true“ nebo „testingcheats on“. Nezáleží na tom, který zadáte, protože mají stejnou funkci.
  4. Stiskněte Enter. Okamžitě obdržíte varovnou zprávu o tom, že jsou nyní ve vaší hře povoleny cheaty. Měli byste také vědět, že vydělávání úspěchů je také zakázáno, jednoduše proto, že by bylo směšně snadné je získat pomocí cheatů.
  5. Pokračujte v přidávání dalších cheatů. To zahrnuje cheat na peníze Sims 4.

povolení cheatů na Mac, PS4 a Xbox One:

Postupujte stejně a pouze zaměňte kombinaci CTRL + SHIFT + C za CMD + SHIFT + C na Macu nebo R1, R2, L1 a L2 (4 spouštěče) na konzoli.

Seznam všech peněžních cheatů Sims 4

Pokud jste úspěšně povolili cheaty v The Sims 4, je čas použít cheat na peníze. Ale jak jsem zmínil výše, neexistuje pouze jeden podvod na peníze. Místo toho máte několik různých možností a můžete si vybrat, který cheat pro vás bude nejlepší.

Zde jsou všechny cheaty na peníze v Sims 4, co dělají a jak je můžete použít.

obrázek 312

  • poupě – přidá 1,000 XNUMX simoleonů k vašim prostředkům.
  • kachování – přidá 1,000 XNUMX simoleonů k vašim prostředkům.
  • matka – přidá 50,000 XNUMX simoleonů k vašim prostředkům.
  • peníze x – přidá k vašim prostředkům částku X.

Existuje tolik způsobů, jak se stát milionářem v The Sims 4! Vždy můžete jít po dlouhé cestě za kariérou, čekat, až bude váš Simík povýšen, a jen si budovat cestu nahoru jeden krok za druhým. Ale pak můžete také použít úžasnou zkratku, jako je cheat peníze x!

Zajímavé:  Jak vybrat veřejný cíl k podpoře v The Sims 4.

S tímto cheatem můžete okamžitě přidat 1M Simola do finančních prostředků vaší domácnosti. Stačí dodržet stejný postup, jak bylo vysvětleno výše.

Jak smazat peníze v Sims 4?

Když máte v Sims 4 tolik peněz, občas vás napadne nějaké smazat. Existuje několik důvodů, proč byste chtěli odebrat peníze v Sims 4. Mohlo by vás například unavovat, že jsou vaši Simíci miliardáři. Místo toho byste chtěli, aby teď pracovali pro své věci a vydělávali si je.

Jak smažeme peníze v Sims 4?

Nejrychlejší způsob, jak toho dosáhnout, je použít poslední cheat, o kterém jsme mluvili – „peníze x“. Tím, že máte možnost nastavit JAKÉKOLI číslo u tohoto cheatu, můžete také napsat něco jako „5“. Tím se vaše celkové prostředky nastaví na 5 Simoleonů. A tak, pokud máte v Sims 4 miliony a miliony simoleonů, můžete je odstranit zadáním „peníze 1000“ do pole příkazové konzole.

Druhým způsobem, jak toho dosáhnout, je použití cheatových rozšíření, což jsou často mody skriptů se spoustou různých možností. Nejoblíbenější z nich je MC Command Center, které obsahuje mnoho užitečných nástrojů pro Sims 4.

Pokud již používáte MCCC, můžete jednoduše odebrat peníze kliknutím na několik věcí. Ale stále si myslím, že použití „peníze x“ je lepší a rychlejší než instalace čehokoli nového.

Další užitečné cheaty o správě vašich peněz

V Sims 4 je spousta dalších cheatů. Co mě obzvlášť těší, je skutečnost, že existují cheaty, které nejsou přímo spojeny s přidáváním peněz do vašich fondů Sims 4. Skutečně vám však pomohou řídit vaše výdaje, zvláště pokud vám jde o udržení plynutí vaší hry.

1. Zdarma Real Esatate Cheat

Například koupě hodně nebo domu v Sims 4 stojí hodně Simoleonů. Ve skutečnosti utratíte většinu svých počátečních prostředků na nákup nebo stavbu domova pro své Simíky. A pokud získáte dům, který opravdu chcete, možná nebudete mít dost peněz na pokračování ve hře. No, tady je to, co můžete udělat v takovém případě!

  • bezplatný odhad na – dělá všechny pozemky a domy v Sims 4 zcela zdarma.
  • freerealestate off – vrátí běžné ceny všech pozemků a domů v Sims 4.
Zajímavé:  Kde jsou soubory hry The Sims 4.

Toto je super užitečný cheat, který můžete použít, když poprvé zakládáte rodinu Simíků. Umožňuje vám vybrat si dům, aniž byste za něj utráceli peníze. A místo toho si simoleony můžete uložit na dekorace nebo něco jiného.

2. Auto Pay Bills Cheat

Jakmile získáte domov v Sims 4, budete také muset každý týden platit účty. Náklady na účty se liší dům od domu a množství elektřiny nebo vody, které vaši Simíci týdně utratí. Zde je návod, jak se vyhnout placení účtů.

  • home.autopay_bills true – díky tomu přestanete dostávat účty.
  • home.autopay_bills false – znovu zapne všechny vaše účty.

Takže, pokud vás nebaví rozdávat své peníze na účty, použijte tento cheat!

Proč investovat do čističky vzduchu?

A tady to máte! Všechny tyto podvody na peníze vám mohou ve hře Sims 4 značně usnadnit život. Nejen, že vám peníze umožňují stavět, co chcete, ale také vás zbaví všech ostatních starostí. Máte různé možnosti, pokud jde o přidávání simoleonů do vašich fondů (motherlode, kaching atd.). Ale nakonec záleží na tom, jaký cheat na peníze použijete!

Nezapomeňte také vyzkoušet cheat zdarma na nemovitosti a cheat na přeskakování účtů ve hře Sims 4. Zejména pokud ve hře bojujete s penězi, mohou vám hodně pomoci!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»