News

Jak otrávit jídlo v The Sims 4

Jak zabít postavu v The Sims 4

Ve hře jsou různé způsoby zabíjení. Můžete zemřít přirozeně, přetěžovat se nebo hladovět. Dále se podíváme na nejoblíbenější z nich.

Spálit v ohni

Založit požár domu. K tomu umístěte krb na kobereček nebo v domě odpalte ohňostroj. Pokud jste kuchař na nízké úrovni, připravte grilovaný sýr na levné varné desce.

Požární kód

Stiskněte Ctrl + Shift + C. A proveďte dva příkazy:
Testování je pravdivé и stats.set_stat commodity_Buff_BurningLove_StartFire (opakovaně)

Utopit se v bazénu

Chcete-li to provést, pošlete postavu do bazénu. Zatímco plave, postavte kolem bazénu plot, aby se nemohl dostat z vody.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Být sežrán přežvýkavcem

Pokud rostlinu krávy včas nenakrmíte, sežere vašeho hráče.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Elektrický šok

Získejte nezkušeného Simíka s nízkou mechanickou úrovní, aby opravoval elektrické spotřebiče, nebo se projděte venku v bouřce. Může tedy zemřít úderem blesku nebo elektrickým proudem. S paralyzérem se dá také vtipkovat. Ale abyste zabili, musíte to udělat mnohokrát.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Kód pro zásah elektrickým proudem

Stiskněte Ctrl + Shift + C. A proveďte dva příkazy:
Testování je pravdivé и sims.add_buff buff_Death_Electrocution_Warning

Zajímavé:  Jak kopat krystaly v Sims 4.

Smrt hladem

Nechte přehrávač v místnosti bez dveří a počkejte dva dny. Za 48 hodin zemře hlady.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Smrt z únavy

Pokud si koupíte běžecký pás a provozujete na něm svou postavu, můžete se přetěžovat. Po obdržení moodletu — smrtelně unavený, donuťte ho udělat Woohoo, tohle ochránce zabije.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Zemřít smíchy

Získejte maximální počet pozitivních nálad a sledujte komedie v televizi. Nebo si přečtěte knihu Rozesmějte je, zatímco oni pláčou! Nebo řekni ten nejvtipnější vtip.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Kód zemřít smíchy

Stiskněte Ctrl + Shift + C. A proveďte dva příkazy:
Testování je pravdivé и sims.add_buff buff_Hysterical
Po napsání se zkuste zasmát.

Zemřít hanbou

Nebojte se hygieny a jděte na procházku. Přiveďte další postavy na záchod. Hrajte na hudební nástroje s nízkou úrovní dovedností.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Kód pro zabíjení hanbou

Stiskněte Ctrl + Shift + C. A proveďte dva příkazy:
Testování je pravdivé и sims.add_buff Buff_Mortified

Přehřátí v sauně

Ve chvíli, kdy se Sim koupe, odstraňte dveře, aby nemohl odejít. Postava zemře v parní komoře.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Zemřít z postele

Rozšíření Compact Living obsahuje válečkovou postel, která může Simíka rozbít a zabít.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Otrava šťávou z brouků

Získejte úroveň mixologie 10 v DLC Sustainable Living. Vychovávejte brouky a počkejte 2 dny, než nakladou larvy. Udělejte si koktejl z larev brouků a vypijte ho. Jed způsobí škodlivou otravu.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Smrt mouchami

V doplňku Eco-friendly Living bylo možné zemřít na mouchy. Postavte místnost a umístěte do ní odpadkové koše. Když je hodně much, pošlete tam Simíka. Zkuste mouchy rozzlobit.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Omrzlina v mrazu

V doplňku „Seasons“ musíte v chladném období vyhodit svého Simíka na procházku a nepustit ho domů.

Všechny způsoby, jak zemřít v Sims 4 a jak je aktivovat

Hráči mohou Grim Reaper v The Sims 4 používat různými způsoby. Samozřejmě se objeví pouze v případě, že Sim v aktuálním losu zemřel, ale existuje mnoho způsobů, jak smrti dosáhnout. Podíváme se na všechny typy smrti, kterým mohou Simíci čelit, a na to, jak je způsobit.

Připojeno: Sims 4: Moje svatební příběhy – Průvodce svatebním dortem

Smrt z přírodních katastrof

  • Smrt ohněm — Každý Sim, který stojí v ohni dostatečně dlouho, může zemřít. Nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je rozdělat oheň v krbu nebo táboráku a hrát si s ohněm nebo vařit v kuchyni s nízkou kuchařskou dovedností. Jakmile místnost začne hořet, pokud Simík neopustí místnost a neuhasí oheň, může rychle zemřít na oheň.
  • Smrt utonutím — Jedním z nejznámějších a nejjednodušších způsobů, jak zabít Simíka, je utopení. Zatímco předchozí verze hry vyžadovaly, aby hráč jednoduše odstranil žebřík z bazénu poté, co jejich Simík začal plavat, The Sims 4 také vyžaduje, aby hráč obklopil bazén zdmi nebo oplocením. Ať tak či onak, jakmile bude Sim uvězněn v bazénu, uplave k smrti.
  • Smrt elektrickým proudem — Smrt elektrickým proudem je jedním z nejtěžších typů smrti. Když Simík opravuje rozbité předměty, když jsou pod úrovní dovedností 5, existuje šance, že postavu popálí nebo vážně usmaží, ale bude to potřeba udělat dvakrát, abyste ji zabili. Pro větší šanci zkuste opravit elektronický předmět s louží na podlaze před objektem. S rozšiřujícím balíčkem Seasons se to také může stát, když Simík stojí během bouřky.
  • Smrt slunečním světlem — Přidáno rozšířením The Sims 4 Vampires, toto je jedna z nejjednodušších smrtí. Jednoduše vezměte svého upíra Simíka během dne ven. Jakmile je jejich energetická tyčinka zcela vyčerpána, vystavení slunci je promění v prach.
  • Smrt jedem — Tato smrt byla přidána do The Sims 4 Dobrodružství v džungli. Simíci mohou být během svých dobrodružství pomalu otráveni k smrti, pokud se jim stane pavouk, včelí roj, jedovatá šipka, štír nebo jedovatý plyn. Zatímco to může Simíky zabít, mohou také vyléčit otravu tím, že zkontrolují hromadu kostí v chrámu a požádají místní obyvatele o protijed.
  • Smrt zmrznutím — V rozšiřujícím balíčku The Sims 4 Roční období mohou hráči zabít své Simíky tak, že je nechají venku na mrazu bez vhodného oblečení. Toto je samozřejmě nejpomalejší způsob, jak toho dosáhnout, protože během pěti hodin ve hře zmodrají a nakonec vykrystalizují. Proces může urychlit, když Simíka nejprve namočíte.
  • Smrt přehřátím — Nakonec byla do rozšiřujícího balíčku Seasons přidána také smrt přírodními živly. Abyste dosáhli tohoto typu smrti, oblékněte svého Simíka v létě do zimního oblečení a/nebo mu neustále řekněte, aby zůstal v teple u krbu. Hráči mohou také zapnout topení v Simově domě nebo to vše udělat během vlny veder.

Připojeno: Sims 4: Jak se stát mořskou pannou a jak se vrátit zpět

Smrt předměty

  • Smrt Murphyho postelí — Tato smrt, kterou přidal balíček Tiny Living Stuff, je způsobena vlastnictvím a pravidelným používáním Murphyho postele. Je nepravděpodobné, že se to stane, ale je možné, že se Simík rozdrtí Murphyho postelí tím, že v ní jednoduše spí, nebo když postel často snižuje. Nakonec může dojít k selhání.
  • Smrt přáním dobra — Hráči s balíčkem Romantic Garden Pack mohou zabíjet Simíky pomocí Studny přání. Ačkoli jsou vzácní, Simíci, kteří touží po věčném mládí, mohou zemřít a stát se nesmrtelnými jako duch.
  • Smrt vyčerpáním výzkumného stroje — Hráči s rozšířením Discovery University mohou mít jejich Simíky, kteří investují příliš mnoho znalostí do výzkumného stroje a vyčerpají se. Pokud budou pokračovat ve svých aktivitách, Simíka to zabije kvůli odlivu mozků.
  • Smrt párou — Death Ferry byl přidán do hry prostřednictvím rozšíření The Sims 4 Spa Day. Hráči prostě chtějí, aby jejich Simík zůstal v sauně příliš dlouho. Jakmile váš Simík získá náladu Supreme Steaming, pošlete ho zpět do sauny.
  • Smrt ve stodole — Cowweeds, tajemné masožravé rostliny, o které se Simíci mohou starat v sérii Sims, jsou nebezpečné. Jakmile Cowman vyroste v dospělého, bude moci jíst Simíky, pokud dostane hlad. Simíci musí být obvykle sežráni kravínem dvakrát za sebou, aby zemřeli, ale může se to stát náhodně, pokud hráči nesledují jazyk návnady kravína.
  • Smrt Pufferfish — Tato smrt byla přidána do balíčku vysvětlení City Life. Simíci, kteří připravují nekvalitní nigiri pufferfish, mají 50% šanci, že budou otráveni poté, co je snědí. To může Simíky zabít, zvláště pokud už mají špatnou náladu.
  • Smrt na horečku vzteklých hlodavců — Přidáno v balíčku My First Pet Stuff, hráči mohou dát svým Simíkům horečku vzteklých hlodavců prostřednictvím kousnutí hlodavci. Aby hlodavci kousli Simíka, musí se stát nepřáteli svého mazlíčka a nečistit klec. Jakmile jsou Simíci chyceni, mají tři dny na to, aby nemoc vyléčili.
Zajímavé:  Jak získat slávu v Sims 4 pomocí úpravy videa.

Smrt v důsledku fyzické neschopnosti

  • Smrt od smíchu — Zatímco smích prospívá tělu, přílišný smích může způsobit, že vaši Simíci zemřou. Pro tuto smrt založenou na emocích musí hráči proměnit svého Simíka z hravého na hysterického. K tomu mohou hráči nutit své Simíky, aby sledovali komedie, vyprávěli vtipy, koupali se v bublinkách a/nebo četli komediální knihy, dokud nepropadnou hysterii.
  • Smrt byRozpaky — Umírání z rozpaků je pro Simíka jedním z nejtěžších způsobů, jak zemřít. Simíci se mohou stydět, pokud se jim roztrhne močový měchýř, když vejdou do koupelny jiného Simíka, chodí na veřejných místech se špatnou hygienou, vedou trapnou konverzaci, procvičují nástroje s jinými Simíky s nízkou úrovní dovedností nebo jsou odmítnuti během návrhu. Hráči budou muset tvrdě pracovat, aby opakovaně uvedli svého Simíka do rozpaků, dokud nedosáhnou nálady Mortified.
  • Smrt srdeční explozí — Simíci mohou zemřít na infarkt, pokud jsou rozzuření příliš dlouho. Simíci se žhavou povahou se rozzlobí mnohem rychleji, ale ukončení nepříjemných sociálních interakcí, hádky, prohlížení rozhněvaných obrazů nebo soch nebo konzumace jídla vyvolaného hněvem může Simíka vyzvednout o stupeň výš.
  • Smrt hladem — Dalším z nejjednodušších způsobů, jak zabít Simíka, je zabránit mu v jídle. Pokud Simík nejí do 48 hodin ve hře od půstu, získá náladu Insatiable. Počkejte dalších 24 hodin ve hře, abyste zabili hladovějícího Simíka.
  • Smrt z přepětí — Přepětí je častějším typem smrti mezi staršími Simíky, ale každý Simík má svůj vlastní limit. Aby hráči způsobili takovou smrt, budou muset donutit svého Simíka k únavné práci, jako je běhání, používání posilovacích strojů, používání běžeckého pásu, boxování, woohooing a čištění špinavých předmětů. Přepětí je dalším krokem nálady po „Nebezpečně unavená“.
  • Smrt ze stáří — Přestože se jedná o nejpomalejší smrt ve hře, hráči mohou zemřít stářím jednoduše tím, že čekají na hodiny. Vyhněte se všem ostatním typům smrti, abyste dosáhli vysokého věku v životě, a pak počkejte, až prožijí celý svůj život.
Zajímavé:  Jak přidat kočku do The Sims 4.

Chcete-li se dozvědět více o The Sims 4, nezapomeňte se podívat Které rozšiřující balíčky Sims 4 stojí za to? v profesionálních herních průvodcích.

Sims Tags je všechny aktivují jako způsoby, jak zemřít

Přidat komentář Zrušit odpověď na komentář

Chcete -li přidat komentář, musíte být přihlášeni.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»