News

Jak otevřít Sims 4 bez aktualizace

Sims 4 uvízl na obrazovce načítání (2024): Jak to opravit?

Nejčastější dotazy ke hře The Sims 4

Sims 4 je jednou z nejznámějších simulačních her, která se snaží napodobit skutečný život ve virtuálním světě. Můžete žít svůj život, činit svá vlastní rozhodnutí a komunikovat s ostatními virtuálními postavami ve hře. Sims 4 však mohou mít občas problémy. Jedním z takových problémů je chyba, kdy se hra zasekne na načítací obrazovce. Proto budeme hovořit o tom, jak tento problém vyřešit pomocí velmi jednoduchých metod.

Sims 4 uvízl na obrazovce načítání (2024): jak to opravit?

Ačkoli zatím neexistuje žádné oficiální řešení pro vyřešení problému s obrazovkou načítání hry, můžete vyzkoušet následující možná řešení.

  • 1) Restartujte hru: Hru můžete restartovat, protože tím odstraníte všechny dočasné problémy, které by jí mohly bránit v práci.
  • 2) Restartujte systém: Hru můžete také restartovat, pokud se chcete dále ujistit, že neexistují žádné chyby nebo závady, které by mohly bránit spuštění hry ve vašem systému.
  • 3) Spusťte hru v režimu okna: Můžete zkusit spustit hru v režimu okna a pokud se spustí, snižte nastavení grafiky a poté ji znovu spusťte v režimu celé obrazovky.
  • 4) Přeinstalujte Origin: Můžete také přeinstalovat Origin a poté zkusit spustit hru znovu. Také se ujistěte, že Origin a Sim 4 jsou na stejném disku.
  • 5) Hrajte offline: Zkuste hrát hru offline. Jen nepřipojujte svůj systém k internetu a spusťte Origin Launcher. Nebo se můžete ručně přepnout do režimu offline a poté hru spustit. Zkontrolujte, zda problém přetrvává.
  • 6) Aktualizujte grafické ovladače: Ujistěte se, že vaše grafické ovladače jsou aktuální. Zastaralé ovladače GPU mohou způsobit spoustu problémů, takže nejlépe uděláte, když zajdete na oficiální stránky výrobce GPU a stáhnete si nejnovější ovladače.
  • 7) Zakázat VPN: Pokud máte zapnutou VPN, deaktivujte ji a zkuste hru spustit. Pokud tomu tak není, zkuste použít VPN a zjistěte, zda můžete hru hrát.
  • 8) Aktualizujte systém: Ujistěte se, že je váš systém Windows aktualizován na nejnovější verzi.
  • 9) Aktualizujte hru: Aktualizace her přinášejí opravy chyb a další vylepšení. Takže nezapomeňte aktualizovat svou hru. Chcete-li aktualizovat Sims 4, otevřete aplikaci Origin a klikněte pravým tlačítkem na Sims 4. Nyní vyberte „Vyhledat aktualizace“. Totéž můžete udělat také přes Steam.
  • 10) Zkontrolujte připojení k síti: Ujistěte se, že máte dobré síťové připojení. Přepnutí na kabelové připojení může poskytnout lepší připojení než bezdrátové.
  • 11) Zkontrolujte Windows Defender a Antivirus: Ujistěte se, že váš firewall neblokuje síťové připojení Sims 4 a že antivirus nainstalovaný ve vašem počítači hru také zařadil na seznam povolených.
  • 12) Odstraňte mody: Zkuste odstranit všechny nepotřebné cheaty a mody, které jste nainstalovali. Pokud je to možné, odeberte všechny mody a zkuste hru spustit znovu.
Zajímavé:  Jak přidat pihy do Sims 4.

Doufáme, že když to bude pryč, budete moci žít svůj nejlepší virtuální život s písněmi v The Sims 4.

Mistr kódů a průvodců Sergej je zkušeným navigátorem ve světě herních labyrintů. Jeho vášeň pro odemykání záhad a hledání nepolapitelných kódů vede hráče k neuvěřitelným objevům. Šéfredaktor zkoumá virtuální světy, aby se čtenáři podělil o nejúčinnější taktiky a tajné kódy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»