News

Jak opravit hru The Sims 4

Jak aktualizovat The Sims 4 (pirát)? Tato otázka zajímá mnoho fanoušků série Sims. Dnes se pokusíme zjistit, zda to lze provést, a pokud ano, jak.

Ochranný systém

Aktualizace pirátských her se vždy obrátila proti všem hackerům. Vývojáři každým rokem stále více přemýšlejí o tom, jak ochránit své produkty před hackováním. Postupem času tedy přišly na svět hry, které během hraní vyžadovaly připojení k internetu. Navíc oni sami pracují offline. Jedná se o druh ochranného systému.

jak aktualizovat sims 4 pirát

Duch reálného simulátoru je vybaven stejným „zařízením“. Otázka, jak aktualizovat The Sims 4 (pirát), vyžaduje seriózní přístup. Ostatně hlavním úkolem zde bude obejít autentizační systém. Pokud to dokážete, můžete předpokládat, že všechny aktualizace máte ve své kapse. Pojďme se podívat, jak můžete ve hře „kouzlit“.

Metoda je známá

Hackeři samozřejmě nemohli ignorovat otázku, jak aktualizovat hru Sims 4 (pirát). Pokud totiž najdou ten správný přístup, čeká je mezi uživateli velká sláva. Jaký zloděj chce být na vedlejší koleji?

Existuje jedna metoda, která vám umožní stáhnout doplňky a nainstalovat je do počítače. První věc, kterou musíte udělat, je najít aktualizaci, kterou potřebujete. „The Sims 4 (pirátská nebo originální) potřebuje malé aktualizace, které mohou zpestřit hru. To vše se děje proto, že kritici označili 4. díl příběhu o Simících za hrubou verzi jeho předchůdce.

sims 4 piráti

Když najdete potřebný doplněk, měli byste přemýšlet o tom, jak aktualizovat The Sims 4 (pirát). Zpravidla si můžete stáhnout hotový instalátor doplňků, který již obsahuje crack hry. Aktualizaci tedy stačí nainstalovat zkopírováním stažených složek do kořenové cesty hry (Program Files/Sims 4). Nahraďte všechny soubory, které počítač vytváří, a hra Sims 4 (pirát) bude aktualizována. Před celým procesem nezapomeňte antivirus vypnout.

Zajímavé:  Jak si prohlédnout celé město v The Sims 4.

Úplná aktualizace

Další otázka, která hráče často znepokojuje: „Jak aktualizovat The Sims 4 (pirát) na nejnovější verzi? Ptá se to proto, že ani původní díl série nebyl okamžitě dokončen – jsou v něm některé závady, které se nemusí vůbec objevit. Někdy se ale mohou vyskytnout, a tím narušit hru. Takže tato otázka zůstává nesmírně důležitá jak pro piráty, tak pro právníky.

Pirátská verze hry vyžaduje k aktualizaci určitý crack. První věc, kterou musíte udělat, je najít a stáhnout ji. To bude docela snadné. Po dokončení stahování vypněte antivirový program. Je samozřejmě lepší to udělat předem.

Pokračujeme v rozhovoru o tom, jak aktualizovat The Sims 4 (pirát). Musíte spustit crack. Chcete-li to provést, vyhledejte v ní složku „Update“ a klikněte na soubor setup.exe. Nainstalujte aktualizaci podél cesty, kde se hra nachází. Poslední věc, kterou musíte udělat, je zkopírovat obsah ze složky „crack“ (tato existuje v pirátských aktualizacích) do složky hry s názvem „bin“.

jak aktualizovat sims 4 pirát na nejnovější verzi

Ruční aktualizace

Ti, kteří již The Sims hráli, nepochybně znají ruční stahování doplňků a podle toho si je do hry sami instalují. Samozřejmě se nejedná o globální aktualizaci, ale pouze o něco, co může zpestřit hratelnost. Takové metody však často pomáhají mnoha hračkám zůstat nad vodou.

Pokud přemýšlíte o tom, jak aktualizovat The Sims 4 (pirát), nebo spíše zavést do něj, řekněme, nové prvky konstrukce a vybavení, pak se vám tento způsob bude hodit. V dnešní době jsou oblíbené především celé archivy s doplňky. Stáhněte si, co potřebujete. Nyní je čas na instalaci.

Nejprve se podívejte, co přesně jste stáhli. Například modely hráčů a jejich položky použité v editoru tvorby jsou umístěny ve složce „Tray“, která se nachází na adrese instalace hry v „My Documents“. Položky a vybavení jsou však umístěny ve složce „Mods“.

Zajímavé:  Jak mít mnoho dětí v The Sims 4 bez úprav.

jak aktualizovat pirátskou hru sims 4

Nyní stačí přetáhnout všechny soubory, které potřebujete, do požadovaných složek. Ujistěte se, že je hra v tuto chvíli vypnutá. Před aktualizací je vhodné restartovat počítač, abyste předešli případným problémům. Nyní můžete hru bezpečně spustit a hrát. Pokud jste si stáhli hodně aktualizací, může první stažení hry Sims 4 trvat o něco déle. Jde o to, že během této doby budou vaše doplňky nainstalovány. Poté se můžete těšit ze svých úspěchů. Všechny doplňky do hry budou označeny hvězdičkami vedle hlavního obrázku. To se provádí pro snadné nalezení.

Závěr

Jak vidíte, aktualizace The Sims 4 je docela snadná, pokud víte, jak k věci správně přistupovat. Samozřejmě s pirátskou verzí budete muset trochu trpět. Licence se zpravidla aktualizuje automaticky. K tomu budete muset spustit Origin. Zkontroluje dostupné aktualizace a vyzve vás ke stažení. Počkejte na dokončení instalace a restartujte počítač. Jak vidíte, s právní verzí je mnohem méně potíží.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»