News

Jak omladit psa v The Sims 4

V The Sims 4 si můžeme vybrat z mnoha různých domácích mazlíčků; mnoho druhů koček a psů, které si můžeme vzít jako své společníky na celý život.

Nejlepší na těchto mazlíčcích je také to, že na rozdíl od skutečného života můžete manipulovat a ovládat věk svých mazlíčků, takže se nikdy nebudete muset bát rozloučení. Hra vám umožňuje stárnout vaše mazlíčky nahoru nebo dolů, pokud chcete, a udělat to je ve skutečnosti velmi snadné.

Existují dvě metody, kterými můžete změnit věk svých mazlíčků, jedna z nich pomocí herních předmětů a druhá pomocí těch úžasných věcí, kterým se říká cheaty.

Používání pamlsků

První metodou, jak změnit věk vašich mazlíčků, je vytvořit pro ně pamlsky ve hře. Chcete-li to provést, budete muset získat přístup k Dr. Magi-Heal’s Medicine Craft-o-Matic.

Navzdory svému jazykobornému názvu je stroj docela snadné najít. Jeden můžete najít na veterinární klinice v Brindleton Bay, nebo si také můžete vytvořit jeden svůj vlastní v sekci Hobbies v režimu Koupit.

Pokud chcete vyrobit pamlsek, váš Simík musí mít alespoň 6. úroveň v dovednosti Veterinář. Na tuto úroveň se můžete dostat pomocí Dr. Magi-Heal’s Medicine Craft-o-Matic a výběrem možnosti „Do Lab Work“. Váš Simík si pak se strojem pohraje a získá dovednost.

Jakmile dosáhnete úrovně 6, můžete přejít do sekce „Craft“ a přejít na „Pochoutky“. Odtud si vyberte, zda chcete pamlsek „Age Up“ nebo „Age Down“.

Poté, co byl pamlsek vyroben, objeví se v inventáři vašeho Simíka. Klikněte na svého domácího mazlíčka a zvolte, že mu dáte pamlsek. Účinky se projeví po několika sekundách.

Zajímavé:  Kde získat mimozemský krystal v The Sims 4.

cheaty

Druhým způsobem je použití cheatů ve hře.

Chcete-li aktivovat cheaty, stiskněte Ctrl + Shift + C na PC nebo podržte všechny čtyři triggery na ovladači pro konzole. Objeví se textové pole, do kterého musíte zadat: „testingcheats true“.

Do stejného textového pole pak zadáte: „cas.fulleditmode“. To vám umožní vstoupit do úplného režimu úprav. Nyní stačí kliknout na svého mazlíčka a vybrat: „Upravit v CAS“. Tím se váš mazlíček dostane do „Create A Sim“.

Nyní můžete zadat libovolný věk, starší nebo mladší, abyste dosáhli požadovaných výsledků. Je to tak snadné.

Gamepur je podporován naším publikem. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

Pamlsky pro domácí mazlíčky s různými efekty v The Sims 4 Kočky a psi

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

V rozšiřujícím balíčku The Sims 4 Cats & Dogs můžete svým mazlíčkům dopřát různé pochoutky, které mají různé účinky:

  • Léčba stárnutím
    Omlazuje mazlíčka.
  • Age-Up Treat
    Zvířátko stárne.
  • Ambrosia Pet Treat(Ambrózie)
    Oživuje mrtvého mazlíčka. Stojí 2500 Simoleonů.
  • Chladnější než tyčinka s tekutým dusíkem(chladnější než kapalný dusík)
    Zvířátko mrzne (v originále Get cold může znamenat i Cold)
  • Poop Randomizer
    Vedlejším účinkem tohoto pamlsku budou nejrůznější podivné hovínka. Váš mazlíček může dokonce upustit zlaté hovínko, které můžete prodat za tunu Simoleonů. Kromě toho lze exkrementy použít jako hnojivo.

  • Spalující skořicové žvýkání(Šumící žvýkací skořice)
    Zvířátko bude horké.
  • Swampwater Taffy(Taffy z bažinné vody)
    S největší pravděpodobností váš mazlíček onemocní.
  • Stinkinátor(od Stinky — smradlavý)
    Domácí mazlíček bude zapáchat.
  • Wellness léčba(léčivý přípravek)
    Zlepšuje pohodu vašeho mazlíčka.

Pamlsky budou k dostání v automatu na veterinární klinice.

Zajímavé:  Jak nakrmit dítě v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»