News

Jak odstranit peníze ve videu Sims 4

Získávání peněz je důležitou součástí hry The Sims 4, stejně jako v reálném životě. Hráči si mohou užívat stavění domů, zvyšování svých dovedností a budování vztahů s ostatními Simíky, ale nic z toho není možné bez trochy peněz. Zatímco většina hráčů se obvykle snaží přijít na to, jak získat peníze, jiní se více zajímají o to, jak se jich zbavit. Pro hráče, kteří prostě mají více peněz, než vědí, co dělat, existují dvě hlavní metody, které mohou hráči použít, aby se zbavili peněz svých Simíků.

Existuje mnoho důvodů, proč by hráč mohl chtít vzít peníze od svého Simíka v The Sims 4. Je možné, že byly použity cheaty k tomu, aby peníze Simíkovi dávali nespravedlivě a hráči chtějí toto rozhodnutí zvrátit, nebo sadističtí hráči prostě chtějí, aby jejich Simíci Trochu jsme bojovali. Další možností je, že hráči mohou chtít začít znovu, ale zachovat stejné postavy a oblast.

Jak utrácet peníze

Jasnou odpovědí na otázku, jak se zbavit peněz v The Sims 4, je utratit je. Existuje mnoho rozpočtových položek, které si hráči mohou zakoupit, ale virtuózní housle jsou jedny z nejdražších. Hráči si mohou tyto nástroje zakoupit za každý §15 000, což z nich dělá dobrý způsob, jak rychle vyhodit tuny peněz. Hráči, kteří se chtějí zbavit svých peněz, aniž by za to něco dostali, mohou tyto housle dokonce prodat za sníženou cenu. Alternativně si hráči mohou zakoupit drahá sídla z Galerie v The Sims 4.

Zajímavé:  Jak platit mzdu na veterinární klinice Sims 4.

Používání cheatů

Stejně jako u většiny otázek v The Sims 4 existuje právní odpověď a odpověď na podvod. Pro hráče, kteří se chtějí rychle a snadno zbavit svých peněz, jsou cheaty správnou cestou. Chcete-li aktivovat cheat mód v The Sims 4, podržte CTRL+Shift+C na PC nebo všechna čtyři ramenní tlačítka na PS4 a Xbox One, tím se otevře konzole. Napište „testingcheats true“ bez uvozovek a poté použijte cheat Money, abyste se zbavili nějaké hotovosti. Jednoduše zadejte «Money x», kde x je požadovaná částka peněz, kterou chce hráč mít. Toho lze využít ke zvýšení, snížení nebo úplnému vynulování množství peněz, které hráči mají.

Naštěstí mohou hráči znovu použít stejný cheat, pokud nakonec litují svého rozhodnutí zbavit se všech svých peněz. Pomocí těchto metod se hráči budou moci zbavit všech svých těžce vydělaných Simoleonů v The Sims 4 bez jakýchkoli potíží.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»