News

Jak odstranit mřížku z podlahy v The Sims 4

Sims

Autor Jarl Eirik Doba čtení 3 min Zhlédnutí 19.4k. Aktualizováno 13.09.2021

The Sims je oblíbená hra mezi všemi věkovými kategoriemi. Tento status získala díky své všestrannosti. Každý hráč si v něm totiž může najít něco zajímavého pro sebe. V podstatě se jedná o simulátor života, ale v realitě Simíků jednáte rukou Boží, ve hře se samozřejmě více spojujete se Simíkem. Kromě života je v něm ale spousta dalších důležitých momentů, které hráče zaměstnávají na hodiny nebo celé dny. První je editor pro tvorbu Simíka, ve kterém mnozí znají každý detail, až po to, jak změnit barvu oblečení nebo vytvořit svůj ideál. Nemluvě o čtvrté části hry, která ve změně překonává všechny minulé možnosti. A za druhé jde o vytvoření domu pro Simíka, ve kterém budete bydlet.

Stavba Sims 3

Také ve stavebnictví je nyní spousta příležitostí. Můžete použít kód a postavit si sídlo s mnoha místnostmi. Nebo žít se skromným rozpočtem a postupně vydělávat peníze na nové věci. Některé to samozřejmě vůbec nezajímá a jednoduše si koupí dům s již zařízenými pokoji. Ale my vám to nedoporučujeme. Ne nadarmo má hra celou sekci pro úpravu vašeho webu. Pokoje si můžete zařídit dle libosti. Krásně vyzdobte pokoje, nakupte vše, co potřebujete, a dokonce si vytvořte zábavní místnost s hrami a arkádami. Váš Simík bude určitě rád, že bude mít na dvorku bazén nebo rozkvetlou zahradu. Vyplatí se také věnovat pozornost tomu, co vaše postava potřebuje k rozvoji. Pokud jste pro něj například zvolili životní cíl stát se hudebníkem, pak bude vhodné postavit mu samostatnou místnost, kde může v klidu cvičit, to samé platí i pro ostatní koníčky.

Zajímavé:  Jak vydělat peníze v The Sims 4 na tabletu.

Můžete si vytvořit a postavit dům tak, jak chcete, nevzbuzuje to velký zájem? Množství nábytku a předmětů je velmi velké, určitě budete potřebovat čas na studium a mezi nimi můžete najít úžasné věci pro sebe. Stačí stavět stylově a nestarat se o zátěž CPU. Množství místností a potřebné vybavení pro vašeho Simíka vám usnadní hru. Například dát každému Simíkovi vlastní koupelnu, aby ostatní nemuseli čekat, když je zaneprázdněno. Nebo udělat jesle, aby úroveň volného času dětí neklesla. Nezapomínejte, že každý potřebuje specifické předměty, aby si mohl vylepšit své dovednosti, takže prozkoumávání a zasvěcení do konstrukčního režimu přijde vhod.

Co je to pletivo

Pokud jste poslouchali rady nebo sami rádi zdobíte svůj domov v The Sims krásným a praktickým způsobem, pak si po otevření konstrukčního režimu pravděpodobně všimnete, že obvyklá rovná krajina bude pokryta mřížkou. Ve hře je to pro vás pohodlí. Mřížka je rozdělením herního pole, oblastí, na které můžete umisťovat a umisťovat předměty. Můžete si všimnout, že každá položka v obchodě má také určitý počet polí.

Po výběru položky tedy budete muset propojit pole položky s polem na šířku. Pokud položku nelze umístit na toto místo a takové problémy mohou nastat kvůli skutečnosti, že pro ni neexistuje žádné pole nebo je zde již jiná položka, musíte zjistit, kam položku přesunout. Pokud vám ale takové oddělení mřížky při dlouhém stavebním procesu vadí, pak jej snadno odstraníte.

Jak odstranit pletivo při stavbě budovy

Chcete-li mřížku odstranit, stačí stisknout anglické G na vaší klávesnici v konstrukčním režimu. Toto je klávesová zkratka, která je ve výchozím nastavení pro odstranění mřížky. Pokud vám to nefunguje, můžete se podívat do nastavení, který klíč tam je.

Zajímavé:  Jak ukončit konstrukční režim v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»