News

Jak napumpovat postavu v The Sims 4

Muscle Mod: Nejlepší ovládací prvky pro fitness, jaké kdy v The Sims 4 budete mít!

svalové mod

Cvičení v Sms 4 je více-méně lineární a plně předvídatelný proces pro každou postavu. Naši Simíci nemusí čekat příliš dlouho, aby viděli výsledky přejídání a cvičení. Stačí pár chutných jídel a pár hodin v posilovně a bum, jsou přeměněny.

obrázek 37

V zájmu zachování mladistvého vzhledu jsou teenageři vždy štíhlí, i když se přejídají a drží super nezdravé diety. Pro dospělé Simíky má nabírání svalů a tuku vždy určitou hranici, kterou nemůžete překročit, bez ohledu na to, jak moc v posilovně dřete. To je důvod, proč dobrý svalový mod může přijít více než vhod. Pojďme se do toho ponořit!

Muscle mod: Fitness Controls od roBurky

Projekt Fitness Controls mod je jedním z nejvýkonnějších svalových modů pro The Sims 4, který vytvořil roBurky. S ovládacími prvky Fitness můžete získat větší moc nad tím, jak vypadá kondiční pokrok vašich Simíků, a získat realističtější fitness zážitek. Mod vám umožňuje ovládat, jak vaši Simíci nabírají svaly a tuk, jak jsou objemní a jak rychle se mění jejich těla. Funguje to pro mužské i ženské postavy, a všechno teenagerů a dospělých Simíci. Zde jsou hlavní nová nastavení, která může přidat do vaší hry:

Zajímavé:  Jak změnit vzhled v Sims 4.

obrázek 39

1. Rozšířené limity fitness

obrázek 38

Rozšířené limity fitness funkce přidává další nastavení kondičního limitu, která vám umožní nastavit horní a dolní limit pro nabírání tuku a svalů. Můžete mít větší kontrolu nad stavbou svých Simíků, poskytnout více variací pro tvary těla a přidat více rozmanitosti do toho, jak jejich těla vypadají. S tímto svalovým modem mohou nyní vaše dámy a pánové Simíků vypadat těžší nebo objemnější, než by normálně vypadali ve hře, v závislosti na vašich preferencích.

Nejlepší na této funkci je, že ji můžete použít jak v režimu CAS při vytváření postav, tak při hraní aktivní domácnosti prostřednictvím dietního a cvičebního režimu, který jim zvolíte. Jediný rozdíl je v tom, že verze CAS bude vypadat o něco méně dramaticky než v živém režimu, takže můžete začít hrát s více »neutrálními» těly. Pokud se tělo nezmění v CAS poté, co použijete požadované limity, stačí změnit oblečení své postavy a měli byste být schopni vidět změnu.

Hlavní modul svalů přichází s několika Rozšířené balíčky Fitness Limits a měli byste si vybrat a nainstalovat pouze jeden, protože se nedají sloučit. Zde jsou vaše možnosti:

  • Zvýšeno (1.75x) – Vaše postavy budou vypadat objemnější a větší než ve hře, ale stále získáte relativně realistický vzhled. Vaše limity budou: Heavy (1.75x), Lean (1.30x), Fit (1.75x), Bony (1.30x)
  • Přehnané (3.00x) – Vaši Simíci získají šílené svaly a přírůstek tuku, což může být trochu moc, ale nebudou si zahrávat se síťovinou. Vaše limity budou: Heavy (3.00x), Lean (1.70x), Fit (3.00x), Bony (1.70x)
  • Extrémní (5.00x) – Vaše postavy budou s tímto nastavením svalového modu vypadat velmi kreslené, extrémně objemné nebo tlusté a síť bude pravděpodobně vypadat divně. Heavy (5.00x), Lean (3.00x), Fit (5.00x), Bony (3.00x)
Zajímavé:  Jak používat kleptomanskou schopnost v The Sims 4.

Více o SnootySims: RoBurky: Seznamte se s tímto velkolepým mistrem modů!

snootysims sims 4 tvůrce roburky

2. Multiplikátor změn kondice

20230503125903 1

Simíci obvykle proměňují těla na základě svých diet a cvičebních režimů (nebo nedostatku pohybu) a netrvá dlouho, než ztloustnou nebo ztloustnou. Díky Multiplikátor změn kondice možnost tohoto svalového modu vám umožní po určitou dobu dosáhnout realističtějšího pokroku ve fitness. Ve srovnání s dosahováním okamžitých výsledků (což se děje ve hře) tato funkce zpomalí jejich pokrok, aby napodobili skutečný život, takže budou muset při snaze dosáhnout svých fitness cílů cvičit trpělivost.

  • Výchozí nastavení násobitele změn fitness: Výchozí hodnota pro nastavení je 1.0 což znamená, že funkce je deaktivována a Simíci budou nabírat tuk a svaly jako obvykle.
  • Rychlejší zisky: Nastavení hodnotu nad 1.0 pomůže vašim Simíkům nabrat svaly a tuk bude rychlejší než ve hře.
  • Pomalejší zisky: Chcete-li zpomalit jejich postup, nastavte hodnota pod 1.0, a změny těla se projeví déle.
  • Úplně zakázat nabírání tuku a svalů: Nastavení hodnoty na 0.0 zabrání jakýmkoli změnám tvaru těla a hmotnosti, a to jak u svalů, tak u tuku.

3. Změna kondice NPC

Někdy se tvary těla vašich městeček mohou vymknout kontrole, a to platí pro nehrané i hrané postavy. The Změna kondice NPC je zde, aby vám pomohl předcházet extrémním tělesným změnám, nárůstu tuku a svalové hmoty lidem, kteří nejsou součástí vaší aktuálně aktivní domácnosti.

Po instalaci svalového modu Fitness Controls bude výchozí nastavení »Povoleno». Pokud je tato možnost povolena, po změně aktivní domácnosti se váš pokrok v kondici neztratí. To znamená, že jediní Simíci, jejichž těla se změní, jsou ti v aktivní domácnosti, kteří jsou přímo ovlivněni vašimi činy, a vaši městští obyvatelé zůstanou na stejné tukové nebo svalové hmotě. Jednoduše vyberte modifikátor svalového modu 0x pro tuk a svaly a vaše NPC řekne nezměněno.

Zajímavé:  Jak proměnit staršího člověka v dospělého v The Sims 4.

Pokud chcete, aby byli vaši Simíci hrdí na svůj den nohou, každý den se podívejte na Enchanced Leg Slider Mod!

4. Podváha Teen Fix

obrázek 40

Dospívající ve hře obvykle vypadají velmi štíhlí a hubení, bez ohledu na to, jak moc si pohráváte s jejich váhou nebo kondicí. Jsou odolné proti tuku, takže jejich váha není nejlepším odrazem jejich zvyků a příliš nekopíruje skutečný život. Naštěstí vám tento fitness mod umožňuje změnit to pomocí Podváha Teen Fix volba. S tímto začnou všichni vaši dospívající přibírat nebo hubnout jako dospělí Simíci a začnete vidět, jak se jejich těla mění na základě jejich zvyků. Budou mít normální metabolismus, který odráží jejich zdravý nebo nezdravý životní styl.

Tato možnost je povolen pro ty muscle mod ve výchozím nastavení. Aby to fungovalo, stačí odstranit modifikátor 0,5x a vaši teenageři budou přibírat na váze a svaly stejně rychle jako dospělí Simíci.

5. Žádný vysoký metabolismus

Pokud doufáte v realističtější nárůst svalové hmoty a chcete, aby se vaši Simíci transformovali realističtějším tempem, Žádný vysoký metabolismus funkce to umožní. Na rozdíl od vlastnosti vysokého metabolismu, s modulem pro ovládání svalů fitness, budou muset vaši Simíci vynaložit nějakou práci navíc a vy získáte větší kontrolu nad jejich úbytkem svalů a spalováním tuků. Výchozí nastavení pro Bez vysokého metabolismu je invalidní.

Pokud však chcete, aby vaši lidé, kteří mají vlastnost vysokého metabolismu, měli normální úbytek tuku a svalů, pokračujte a aktivujte tuto funkci. Požadovaného výsledku dosáhnete odstraněním 0.5násobného modifikátoru pro úbytek svalů a tuku.

Chcete-li, aby vaše dámy Simíků získaly působivě svalnaté tělo, podívejte se na tento posuvník pro ženský rám!

Jak stáhnout a používat Fitness Controls muscle Mod od Roburky?

obrázek 41

Fitness Controls mod je k dispozici zdarma a soubory ke stažení naleznete na této stránce. Stáhněte si hlavní mod samostatně a poté si vyberte jeden ze 3 limitních balíčků.

Zajímavé:  Jak odstranit své domy z The Sims 4.

Jakmile nainstalujete mod a chcete aktivovat kteroukoli z nových funkcí, jednoduše klikněte na Simíka, u kterého chcete změny použít, a přejděte na roBurky>Ovládání fitness. Tím se otevře seznam všech možností modu svalů. Vyberte ten, který chcete vyladit, a restartujte hru. To je nezbytné pro správnou funkci modu.

Pokročilá nastavení pro rozšířené limity fitness

20230503130116 1

Roburky také vytvořil některá další nastavení pro fitness limity pro svalové mody pro každého, kdo si je chce ještě více přizpůsobit. Můžete tak učinit pomocí Sims4Studio a editaci souborů poskytovaných roBurky nebo vytvořením těchto limitů ve hře.

Chcete-li to provést ve hře, budete muset použít volitelný soubor balíčku. Když jsou povoleny limity Match Create-A-Sim, limity CAS a limity živého režimu se shodují. Vypnutím se odemkne možnost přidat své limity. Chcete-li začít, přejděte na Nastavení fitness limitu>Shoda s limity vytvoření A-Sim>Zakázáno pro zrušení předvoleb modu. V živém režimu je pak můžete nahradit vlastními předvolbami. Uvědomte si však, že změny limitů, které provedete, se vztahují pouze na živý režim, nikoli režim CAS. Toto jsou limity pro svalový mod:

  • Těžký (s vysokým obsahem tuku) – Výchozí nastavení je 1.0. Dělat Simíky těžší, jděte výše než 1.0 a aby byly méně těžké, jděte níže než 1.0
  • libové (nízkotučné) – Výchozí hodnota je 1.0. Dělat Simíky štíhlejší, jděte výše než 1.0 a aby byly méně štíhlé, jděte níže než 1.0
  • Fit (vysoké svaly) – Výchozí hodnota je 1.0. Dělat Simíky více fit (svalnatý), jděte výše než 1.0, a aby byly méně vhodné, jděte níže než 1.0
  • Bony (nízká svalovina) – Výchozí nastavení modu pro definici svalů je 1.0. Dělat Simíky kostnatější, jděte výše než 1.0 a aby byly méně kostnaté, jděte níže než 1.0
Zajímavé:  Jak otevřít chat v Sims 4.

Chcete-li získat další informace o pokročilých nastaveních pro rozšířené limity fitness a stažení, přejděte sem.

závěr

S pomocí správného modu může každý Sim vypadat super buff nebo super těžký. Fitness Controls mod vám dává více experimentů, větší výběr a kontrolu nad tím, jak vaši lidé postupují v posilovně a jak rychle nabírají svaly. Nebojte se experimentovat a šťastné Simming!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»