News

Stejně jako v Sims 4 nakupujte položky obchodu

V této hře existuje několik způsobů, jak koupit obchod.

Za prvé, lze jej zakoupit prostřednictvím telefonu nebo počítače. Chcete-li to provést, přejděte tam, vyberte kartu „rodina“ a poté vyhledejte sekci s názvem „koupit obchod“. Poté musíte vybrat město a oblast, kde bude obchod umístěn.

Za druhé, během hry je třeba být opatrný a hlídat si, kdy se dole objeví ikonka pokladny. Můžete na něj kliknout, objeví se okno, ve kterém vybereme položku „vlastní podnikání“.

Dále musíte udělat ještě jeden krok, a to kliknout na položku „koupit maloobchod“.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.7 tis.]
3 года назад

Existuje několik způsobů, jak koupit obchod v The Sims 4.

    Během hry hledáme v pravém dolním rohu ikonu pokladny, když na ni najedeme, zvýrazní se „vlastní podnik“, klikněte na něj a poté vyberte možnost „koupit maloobchod“.

Po kliknutí na „koupit obchod“ vás hra pošle vybrat město. V městečku Magnolia Prominade jsou hotové obchody. Po výběru města vyberte místo a užijte si správu obchodu.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Trok [47.8K]
Před 2 dny

Na nákup obchodu musíte mít peníze. Musíte kliknout na „koupit obchod“ pomocí telefonu nebo počítače. Vyberte požadované tlačítko nákupu v obchodě, „koupit obchod“ a poté vyberte „koupit maloobchod“. Ve hře uvidíte nabídku měst; postava si musí vybrat město, ve kterém by chtěla pracovat. Když jste v nabídce města, vyberte si buď hotový obchod, nebo místo pro stavbu. Později potvrďte svou volbu kliknutím na tlačítko, jako je „potvrdit“. Jakmile jste na webu, převeďte finanční prostředky za účelem vybudování obchodu nebo za účelem vylepšení webu, který jste již možná zakoupili. Potvrďte převod výběrem částky, kterou chcete převést.

Zajímavé:  Jak zajistit, aby vaše nemocnice fungovala v The Sims 4.

Jak dát předměty k prodeji v The Sims 4. Jak prodávat zboží v The Sims 4: podrobný průvodce

Prodej zboží ve hře Sims 4 — je to skvělý způsob, jak vydělat herní peníze měna a zpestřit hru. Dovolte mi, abych se s vámi podělil o všechny složitosti tohoto procesu.

  1. Jak umístit věci v Sims 4
  2. Jak vytvořit seznam položek na prodej v The Sims 4
  3. Jak si koupit vlastní firmu v Sims 4
  4. Tipy pro prodej věcí v Sims 4
  5. Závěry

Abyste mohli v The Sims 4 dát předmět k prodeji, musíte otevřít nabídku inventáře své postavy a vybrat předmět, který chcete prodat. Poté klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost „Dát do prodeje“. Poté se objeví okno, kde můžete nastavit prodejní cenu. Vyberte vhodnou cenu a potvrďte své rozhodnutí. Váš předmět bude nyní k dispozici ke koupi jinými postavami ve hře. Pokud se někdo rozhodne koupit váš produkt, obdržíte o tom upozornění. V případě potřeby můžete předmět poslat i jiné postavě ve hře. Nyní víte, jak v The Sims 4 dát předmět k prodeji a vydělat ve hře nějaké peníze.

Krok 1: Vytvořte produkt

Než začnete cokoliv prodávat, musíte mít produkt, který chcete prodávat. Může to být jakýkoli předmět, od obrazů a soch po jídlo a nápoje.

Krok 2: Uveďte produkt na webu

Jakmile je váš produkt vytvořen, jednoduše na něj klikněte a vyberte možnost „Seznam na Plopsy“. Zde si můžete nastavit cenu a zaplatit malou provizi za zařazení položky.

Krok 3: Počkejte na kupujícího

Váš produkt bude zobrazen na webových stránkách Soldavito několik dní, dokud někdo neprojeví zájem o koupi.

Krok 4: Odešlete položku kupujícímu

Jakmile někdo zakoupí váš produkt, budete mít možnost jej poslat poštou. Prodej je dokončen!

Zajímavé:  Jak umístit objekty bez propojení Sims 4.

Prodej jídla v Sims 4

Pro ty, kteří chtějí prodávat nejen předměty, ale i jídlo, je tu možnost otevřít si vlastní stánek s občerstvením a nabídnout svým sousedům výborné pochoutky a pokrmy. Je to skvělý způsob, jak získat extra Simoleony.

Užitečné tipy pro úspěšný prodej

  • Prozkoumejte trh a konkurenceschopně ocente své produkty
  • Inzerujte své produkty, abyste přilákali více kupujících
  • Využijte sociální dovednosti ke zlepšení vztahů s potenciálními zákazníky

Závěry

Prodej zboží v The Sims 4 — fascinující a ziskové proces, což přidává do hry realismus a ekonomický aspekt. Nebojte se experimentovat s různými zboží a najděte svůj úspěch ve světě virtuálního obchodování.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»