News

Jak najmout kuchaře v The Sims 4

Jak najmout pracovníky do restaurace v Sims 4

Herní řada Sims, zejména čtvrtý díl, je fanoušky neustále kritizována kvůli chybějící funkčnosti v předchozích hrách. The Sims 4: Restaurant Game Pack umožní hráčům navštívit potravinářské podniky nebo se stát vlastníky takových oblastí.

Najímání pracovníků v The Sims 4 je klíčem k efektivnímu a ziskovému podnikání ve světě virtuálních lidí. Myšlenka na vytvoření rodinného cateringového řetězce bez přítomnosti personálu bohužel ve hře není. Pouze neovladatelné postavy (NPC) vykonávají veškerou potřebnou práci pro majitele firmy. To je důvod, proč se mnozí zajímají o otázku: „Jak najmout pracovníky do restaurace v The Sims 4?

Hráči a rodinní příslušníci mají přístup k manažerským interakcím, které ovlivňují kvalitu a rychlost práce zaměstnanců. Majitel může pomoci zaměstnancům odstranit talíře a vynést odpadky.

Pokyny pro najímání personálu restaurace

Chcete-li najmout virtuální zaměstnance pro restauraci, musíte provést následující kroky:

  1. Vydělat peníze. Pro vlastní podnikání budou virtuální lidé potřebovat minimálně 20 000 Simoleonů + výdaje na vyplácení zaměstnanců + náklady na nábytek. V ideálním případě by rozpočet herní rodiny měl být alespoň 50 000 Simoleonů. Nejrychlejším způsobem, jak vydělat bohatství, je použít kód pro peníze v Sims 4. Mnoho hráčů tímto způsobem zrychluje hru. Chcete-li zadat cheat kód, stiskněte na klávesnici následující kombinaci kláves: Ctrl + Shift + C. V horní části se objeví bílá konzole, do které musíte zadat kód mateřské lodi a stisknout Enter. Tento kód přidá 50 000 Simoleonů.
  2. Koupit provozovnu. Chcete-li to provést, musíte na ovládacím panelu najít ikonu s názvem „vlastní podnikání“. Poté z nabízených možností vyberte „Koupit restauraci“. Obrázek níže ukazuje proces pořízení pozemku.
Zajímavé:  Jak se zbavit posedlosti Sims 4.

Návod na nákup restaurace v Sims 4

  1. Uspořádání stránek. Jakmile se hráč rozhodne pro podnikání, herní možnosti nabídnou výběr města, ve kterém se podnik bude nacházet. Po výběru města musíte vybrat prázdný nebo obytný pozemek, na kterém chcete postavit veřejný pozemek. Zkušení hráči si vyberou prázdný pozemek a najdou šablonu restaurace z galerie nebo si stáhněte hotové pozemky z našich webových stránek. Stavební nadšenci tvoří na prázdném pozemku nebo přestavují obytný dům podle svého vkusu. Při vytváření kuchyně byste si měli pořídit dvě kuchyně. Za úspěchy v podnikání získává majitel bonusy, které lze vyměnit za další najímání číšníka a kuchaře. S jedním sporákem pracují kuchaři na směny se dvěma, pracují dvakrát rychleji. Za důležitou nuanci lze považovat vzhled dialogového okna s návrhem na převod peněz z rodinného rozpočtu na běžný účet obchodního webu. Je vhodné převést větší částku.
  2. Nábor zaměstnanců. Chcete-li najmout zaměstnance pro službu, stačí kliknout na ikonu „vlastní firma“ na ovládacím panelu. V okně, které se objeví, se objeví informace o nemovitosti a ikona s mužem, označující najímání personálu. Kliknutím na vylosovanou osobu si hráč bude moci vybrat personál podle svých představ. Obrázek 2 jasně ukazuje, kde hledat užitečné možnosti. Ve hře si můžete najmout kuchaře, správce a číšníky pro vlastní restauraci.

Jak najmout personál restaurace v The Sims 4

Tajemství náboru

Zkušení hráči radí hráčům, aby věnovali pozornost následujícím nuancím:

  • Věk zaměstnance. Starší postavy mohou zemřít přímo v práci a zničit obchodní pověst podniku, takže by měly být upřednostněny mladé postavy.
  • Dovednosti personálu. Hráč před najímáním vidí dovednosti svých podřízených. Při výběru šéfkuchaře byste si měli vybrat někoho, kdo umí dobře vařit a míchat nápoje. Pro číšníka je důležitý šarm a fyzička. Číšníkovi s vysokou fyzickou zdatností neupustí tác při podávání jídla. Správce musí mít komediální a kouzelné schopnosti. Své dovednosti prokazuje při výběru stolu pro klienty.
Zajímavé:  Jak woohoo v Sims 4 s netopýry.

Výběr zaměstnance do vaší kavárny nebo restaurace v The Sims 4 je tedy jednoduchý a vzrušující proces, který přibližuje hru realitě.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»