News

Jak najít prodejce v The Sims 4

Jak se vypořádat s rivaly na pracovišti v The Sims 4

Kromě familiárního aspektu aktualizace Infant a rozšiřujícího balíčku Growing Together mohou hráči objevit nové funkce na pracovišti pro různé kariérní cesty. Nejen, že můžete trpět syndromem vyhoření, ale můžete si také vypěstovat přátelskou soutěživost s kolegy v práci. Pokud se tedy chcete o těchto jedinečných případech dozvědět více, zde je jak se vypořádat s rivalem na pracovišti v The Sims 4.

Soupeři na pracovišti v The Sims 4, vysvětleno

Soupeři The Sims 4 na pracovišti se mohou v průběhu času náhodně spustit, což má za následek blok povýšení, který vám může zabránit v dosažení vyšší úrovně ve vaší kariéře. Naštěstí, hráči mohou tyto narušené vztahy napravit pozitivními sociálními interakcemi nebo se rozhodnout sabotovat kariérní cestu svého soupeře. S první možností můžete tento problém vyřešit v práci stisknutím tlačítka „Befriend Work Rival“ nebo pozváním svého konkurenta, aby problém vyřešil.

Ti, kteří chtějí jít proti svému rivalovi, si mohou v práci zvolit „Sabotáž Work Rival“, včetně vytahování žertů, které je vyděsí. Případně můžete Simíka smazat v Manage Worlds, abyste zcela eliminovali konkurenci a vrátili se k postupu ve své kariéře. Pokud se chcete vydat temnější cestou, můžete také najít kreativní způsob, jak zabít postavu pomocí cheatů nebo nastražením pasti na vaší domovské základně.

Jak se vypořádat s pracovními rivaly celebrit v The Sims 4

Celebritní rivalové na pracovišti z rozšiřujícího balíčku Get Famous mohou dělat věci náročnější kvůli jejich omezeným sociálním interakcím. Simíci s nízkým sociálním postavením nejsou schopni tyto vztahy napravit, což je téměř nutí opustit svou práci. Aby tomu zabránil, uživatel Redditu oksnariel navrhl použití cheatu ke snížení úrovně slávy a odemknutí sociálních interakcí.

Zajímavé:  Jak najít urnu s popelem v The Sims 4.

Nejprve musíte zapnout své cheaty příkazem ‘testingcheats true’, poté klikněte na celebritu a zároveň držte tlačítko ‘Shift’ a vyhledejte ‘Pack Cheats…’. Poté mohou hráči vybrat sekci „Získejte slávu“ na „Snížit úroveň celebrit“.

Celebrity na pracovišti Rival

Pro ty, kteří nechtějí používat cheaty, můžete zvýšit svou slávu tak, aby odpovídala stavu vašeho soupeře, abyste vyřešili rivalitu a poskytli další body k rozhovoru.

To platí pro našeho průvodce jak se vypořádat s rivaly na pracovišti v The Sims 4. Chcete-li získat další obsah, nezapomeňte prozkoumat příslušné odkazy níže, včetně našeho průvodce, jak překonat syndrom vyhoření.

Twinfinite podporuje naše publikum. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»