News

Jak najít poškozené soubory v The Sims 4

Přihlášení do The Sims 4 s přáním užít si skvělý čas, ale místo toho zjištění, že některé z vašich CC způsobují závady a chyby, je jedním z nejhorších zážitků v životě kuřáků. Nejde jen o to, že se musíme rozloučit s jistým CC kouskem. Místo toho jsou to všechny potíže, kterými musíme projít, abychom je odstranili. V tomto příspěvku vám tedy chci ukázat, jak najít rozbitý CC v Sims 4 a odstranit jej rychle, bezpečně a co nejjednodušším způsobem!

jak najít nefunkční cc v sims 4

3 metody, které zcela doporučujeme pro nalezení a odstranění poškozeného CC

Něco, s čím se mnoho nadšenců potýká, je ve skutečnosti nalezení jediného souboru vlastního obsahu, který způsobuje všechny závady. A někdy můžete strávit celý den mazáním věcí, které jste nepotřebovali, jen abyste našli ten malý kousek, který je kořenem všech problémů. Ale chci vám ukázat nový, moderní a lepší způsob, jak najít rozbitý CC v Sims 4 a odstranit ho.

A tak, zde si projdeme tři metody, z nichž dvě opravdu doporučuji. Můžete si vybrat kteroukoli z nich a uvidíte, co vám vyhovuje. Ale uvidíte, proč jsou mé dvě preferované metody celkově jednodušší a rychlejší.

Pojďme se tedy naučit, jak najít poškozený CC v Sims 4 a odstranit ho!

Jak najít Broken CC v Sims 4?

1) Ručně odstraňte soubory CC jeden po druhém

Ano, první metodou, jak najít poškozené CC v Sims 4 a odstranit je, je staré dobré „hledat a mazat“.

Zajímavé:  Jak požádat své rodiče o radu v The Sims 4.

Toto je samozřejmě nejtěžší a nejproblematičtější způsob, jak toho dosáhnout, a to ze dvou hlavních důvodů. Za prvé to zabere spoustu času. A za druhé, můžete skončit smazáním všech modů a CC, které máte rádi. A Tento způsob NEDOPORUČUJI, pokud jste v Sims 4 úplný začátečník!

Ale pokud se přesto chcete pokusit najít viníka mezi vašimi soubory CC ručně, musíte udělat toto.

Přejděte do složky „Mods“ a otevřete ji. Zde můžete vidět všechny své nainstalované mody a CC. Smažte první složku a poté přejděte do hry a zkontrolujte, zda problém stále existuje. Pokud tomu tak není – gratulujeme, smazali jste poškozený soubor CC. Ale pokud problém přetrvává – budete muset proces opakovat znovu a znovu.

Čím méně modů a CC máte nainstalovaných, tím jednodušší je tato metoda. Ale protože všichni rádi zkoušíme stále nové věci, je to pochopitelné, pokud máte dlouhý seznam, kterého se ani nechcete zbavit.

Mějte na paměti, že nemusíte mazat všechny mody od začátku do konce, pokud přesně víte, který soubor CC způsobuje problém. Pokud například zjistíte, že překryvný vzhled CC způsobuje závady v nabídce CAS, nebudete muset odstraňovat MC Command Center. Místo toho přejděte přes skin CC, který jste si stáhli.

2) Najděte a odstraňte poškozené CC pomocí importéru Sims 4 zásobníků

Nástroj Tray Importer je pravděpodobně nejoblíbenější metodou hledání a odstraňování poškozených CC v Sims 4. Je to proto, že je rychlé a efektivní, což je přesně to, co chceme.

Co je to Importer zásobníků?

The Tray Importer je software pro Sims 4, který vám pomůže spravovat vaše CC. Ve skutečnosti vám umožňuje stahovat a nahrávat CC a mody přímo přes něj, což je úžasné. Ale také vám ukáže, které soubory CC jsou poškozené/chybějící, když procházíte všechny vaše CC a mody. Poté můžete poškozené soubory smazat nebo najít chybějící části na internetu (také vám řekne název chybějících souborů CC).

Zajímavé:  Jak se naučit magii v Sims 4.

Podívejte se na níže uvedený 2-krokový tutoriál, kde se dozvíte, jak najít tyto poškozené balíčky CC ve složce modů a jak se jich pomocí softwaru zbavit!

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»