News

Jak najít krystaly v The Sims 4

Průvodce sbírkou krystalů

Krystaly je velmi užitečné sbírat. Když je vystavíte v místnosti, můžete si buď nasadit emocionální auru, abyste se stali Energizovanými, nebo je studovat, abyste se mohli soustředit. A v místnosti samozřejmě vypadají velmi nádherně. Krystaly se skládají z prvků. Krystaly můžete poslat za §20 Geo Council, aby zjistili, z jakých typů prvků se Krystal skládá. Prvek dostanete do své poštovní schránky, když oddělí krystal, ale krystal se ztratí.

Jak posbírat všechny krystaly

Simíci mohou najít krystaly podle vykopávání kamenů které najdete roztroušené všude po každé čtvrti. Skály mohou také obsahovat kovy nebo jiné předměty. Když najdete krystal, objeví se ve vašem inventáři Simíků. Pokud máte potíže s nalezením konkrétních krystalů, nevzdávejte to a pokračujte v kopání na různých místech. Můžete také odemknout všechny krystaly pomocí cheatu v režimu Buy Debug (přidává další objekty), který najdete na stránce Cheat Code. Ujistěte se, že jste krystaly vložili do inventáře, abyste dokončili sbírku.

Kolekce krystalů

Alabastr

Alabastr je mléčně bílý kámen, který je měkký a hladký na dotek.

citrine

Stejně jako lahodné citrusové plody se barvy citrínu pohybují od světle žluté po zlatavou. Možná právě tato barva je důvodem, proč se o ní předpokládá, že přináší úspěch a prosperitu!

Zajímavé:  Jak vložit více než 10 figurín do The Sims 4.

Smaragd

Emerald doslova znamená zelený drahokam a nádherná zelená barva smaragdů nemá obdoby! Tím, že ji budete mít, jistě ostatní zezelenají závistí!

Oranžový topaz

Orange Topaz je poměrně hojný a odolný a je velmi oblíbeným drahokamem! Svou veselou barvou může být symbolem přátelství.

Broskev

Tento malý kámen je jemné velikosti s ostýchavou, broskvově růžovou barvou. Není divu, že je ztělesněním nevinnosti.

křemen

Křemen byl kdysi považován za ledové krystaly, které nikdy neroztajou, ale nyní víme, že je vyroben z křemíku-kyslíkového čtyřstěnu. Duh.

Růže

Růžový křemen, pojmenovaný pro svou světle růžovou barvu, je kamenem bezpodmínečné lásky a vyzařuje uklidňující pocit klidu.

Rubín

Rubíny, vyhledávané pro své zářivě červené odstíny, představují vášeň lásky. Zdobení pantoflí vám neumožňují teleportovat se.

Safír

Safír je modřejší než nebe! Známý jako drahokam pravdy pomohl vytvořit frázi „pravá modrá“.

Tyrkysový

Tyrkys je neprůhledný, modro-zelený kámen, který byl po staletí ceněný, protože mnozí věří, že přináší ochranu a štěstí.

Ametyst

Ametysty jsou fialově zbarvený křemen! Od jemné šeříkové po královskou fialku jsou tyto fialové odstíny způsobeny železnými nečistotami v kameni.

diamant

Tyto třpytivé drahokamy, které se často používají ve šperkařství, jsou jedny z nejcennějších na světě a jsou také nejtvrdším známým přírodním materiálem!

Fire Opal

Tyto neobvyklé opály se obvykle nacházejí v sopečných skalních útvarech a jsou ceněny pro své měnící se teplé, ohnivé barvy.

Hematit

I když má Hematit zvenku černý kovový lesk, uvnitř má tmavě krvavě červenou barvu.

Shinolit

Shinolit je nejlesklejší kámen ze všech! Buďte opatrní při pohledu na něj, protože byste mohli být hypnotizováni jeho oslnivou stříbrnou krásou.

Zajímavé:  Jak zavolat pomocníka ve velitelském centru Sims 4.

Simanit

Simanit je jedním z mála kamenů s pravou stříbrnou barvou. Používá se ve všem od alchymie po leštění nádobí.

Proud

Kvůli svému temnému zbarvení se Jet běžně používá ve smutečních špercích, ale není běžně známo, že Jet je ve skutečnosti fosilizované dřevo!

Jonquilyst

Jonquilyst je jako třpytivá kapka slunce! Jeho jasná žlutá barva vyzařuje veselost.

Plumbite

Zatímco Plumbites se vyskytují v různých odstínech od červené přes žlutou až po zelenou, jeho nejoblíbenějším odstínem je hluboká, jasně zelená.

Rainborz

Rainborz je vzácný a neobvyklý drahokam, který je vícebarevný, ale převážně červený. A kupodivu se často vyskytuje v blízkosti duhy!

Mimozemské krystaly

Kolekce krystalů (The Sims 4 Do práce)

Tato sbírka Crystal je k dispozici pouze s The Sims 4 Get to Work a lze ji nalézt v Alien World Sixam. Krystaly mohou být použity k vytvoření vynálezů nebo sér v kariéře Vědce. Šílené krystaly lze nalézt periodicky emitované z ložisek Crandestine a Krystaly Nitelitu jsou emitovány z ložisek Nitelite.

Crandestine

Crandestine je červený drahokam z jiného světa, jaký na Zemi nikdo neviděl.

Nitelite

Nitelite je fluorescenční zelený krystal, který je tak jasný, že hoří, aby se na něj přímo díval.

Kompletní kolekce krystalů

Odměna za kompletní kolekci: Znalec dokonalých drahokamů

Sim Geological Council vám chtěl dát vědět, že jste splnili jejich přísné požadavky jak na hromadění, tak na předvádění svých pěkně krystalických přátel. Toto je vaše vlastní plaketa Consummate Gem Connoisseur. Je skoro tak krásná jako tvoje sbírka drahokamů.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»