News

Jak vložit bránu do The Sims 4

Měřítko 13

Našli jste někdy dokonalé okno pro vaši stavbu a uvědomili jste si, že se nedodává s odpovídajícími dveřmi v odpovídajícím vzorníku? Nebo když jsou ve stejném vzorníku, ale v různých velikostech? Nebo když jste si přáli mít dveře, které vypadají přesně jako určité okno?

Vytváření vlastních oken a dveří v The Sims 4

Nemusíte trpět nevhodnými materiály – z oken můžete udělat dveře!

Můžete to jednoduše udělat překrytím oken na oblouky. Vaši Simíci by tudy měli projít bez problémů.

Co když ale požadované okno má komplikovaný tvar? Připoutejte se, protože tento tutoriál bude vyžadovat základní znalosti modu TOOL. A nezapomeňte povolit ‘bb.moveobjects’!

Krok 1. Vyberte libovolné okno. Pomocí závorkových klíčů jej můžete zvětšit nebo zmenšit podle svých představ ‘[‘ a ‘]’ respektive. Všimnete si, že na stěně je výřez v původní velikosti okna. Také v interiéru je podivný stín, který obklopuje výřez. Opravíme je později.

4 25 2

Krok 2. Postavte suterén nebo nižší patro. Přesuňte okno na zeď, která je přímo pod původní zdí v patře. Měli byste umístit okno výše na tuto stěnu (můžete použít Ctrl + 9 více ho pozvednout), aby bylo okno vidět v horním patře.

Vytváření vlastních oken a dveří v The Sims 4

Nyní uvnitř uvidíte, že výřez a stín jsou pryč. Také pokud byste okna zvětšili, mohla by vašim Simíkům zablokovat cestu – přesunutí okna do sklepa již nebude překážkou.

7 1

Jakmile je okno správně umístěno, můžete odstranit místnost pod ní přetažením stěn pomocí šipek. Nestačí vybrat místnost a odstranit ji, jinak bude smazáno i okno!

Vytváření vlastních oken a dveří v The Sims 4

Krok 3. Zmenšete dveře tak, abyste vytvořili otvor v prostoru okna. Pro toto složité okno jsem použil hlavně tyto vysoké oblouky ze základní hry.

Zajímavé:  Jak dokončit školu v The Sims 4.

9 1

U zakřivené části okna jsem zvedl dvířka pro kočky a psy a zmenšil je.

10

K úplnému zmenšení těchto dveří a jejich zmizení musíte použít modul TOOL. Shift+kliknutí na všech těchto dveřích.

Vytváření vlastních oken a dveří v The Sims 4

vybrat ‘Měřítko’ a nastavte ji na 0.01 (nebo nižší). Nyní má okno-dveře dokonalý výřez, kterým mohou vaši Simíci projít!

Vytváření vlastních oken a dveří v The Sims 4

Dobře, to je hodně práce pro dveře, takže jak to můžete použít ve svých sestavách?

Tyto okenní dveře můžete kombinovat s oblouky, jak je vidět na této viktoriánské stavbě. S těmi okenními dveřmi a normálními okny to vypadá mnohem koherentněji a královsky!

13

Tento trik můžete použít i na samotná okna. The Is It Snow? Slider Window od Snowy Escape právě přišel v jedné velikosti, ale v této sestavě se používá v trochu větší velikosti a jako posuvné dveře v dokonale odpovídajícím vzorníku!

14

V závislosti na vašem mistrovství ve stavění v Sims a stavění pomocí modulu TOOL můžete vytvořit mnohem více návrhů oken, dveří a vlastních oken. Řekněte nám, jak to využijete ve své další sestavě!

– Tento článek napsal MAIA vyrábí!

Níže se můžete podívat na její YouTube Short:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»