News

Jak aktualizovat The Sims 4

Mimořádně populární hra simulující život Sims 4 vyšla v roce 2014 a okamžitě se stala předmětem opravdového zájmu fanoušků této hry.

Není žádným tajemstvím, že všechny aspekty a včasné aktualizace jakéhokoli softwarového produktu si můžete naplno užít pouze v případě, že si zakoupíte licencovanou verzi a The Sims 4 v tomto případě není výjimkou. Pokud máte licencovanou verzi hry, nebudete muset provádět žádné další akce, pouze povolíte stahování a instalaci aktualizací v nastavení. Máte-li „pirátskou“ verzi, je proces mnohem komplikovanější a neposkytuje žádné záruky výkonu a navíc jsou pirátské verze často prošpikovány viry, které mohou poškodit operační systém vašeho počítače.

Důrazně nedoporučuji používat pirátské verze, a pokud je používáte, stahujte je pouze z důvěryhodných zdrojů a seznamte se s produktem.

Pokyny pro aktualizaci hry The Sims 4

V The Sims 4 slouží aktualizace ke dvěma důležitým účelům: opravují chyby a přidávají do hry nové položky a funkce. Více o každém z vydaných patchů se dozvíte v sekci Novinky – hledejte novinky s názvem The Sims 4 Update.

Reakce: MaryKet, MsAdrienne, GuruSam a 2 další

JDee

Spřízněná duše

Fórum přítel
Zprávy 7.977 Úspěchy 1.535 Ocenění 2.682
Aktualizace licencované hry

Pro vlastníky licencované hry nebude aktualizace obtížná – hra bude automaticky aktualizována Originem po spuštění. Aby se hra aktualizovala automaticky, v nabídce aplikace EA — Nastavení — Aplikace zaškrtněte políčko «Automatické aktualizace hry» do režimu ON.

Důležité! Po aktualizaci hry se všechny mody a další obsah automaticky deaktivují, aby se předešlo možným problémům ve hře. Chcete-li znovu zobrazit další obsah, zaškrtněte políčko v nastavení hry «Povolit vlastní obsah a mody» v záložce Nastavení hry – jiné.

Zajímavé:  Jak přidat rozšíření Sims 4 do plné hry.

Oblečení, účesy a nábytek se ve většině případů (ale ne vždy!) hodí pro jakoukoli verzi hry. Mody, které mění hru, se po aktualizaci hry mohou ukázat jako nekompatibilní s novou verzí a způsobit poruchy ve fungování standardních herních funkcí. Pokud k tomu dojde, musí být mod nahrazen novým, pokud jej autor již aktualizoval, nebo zcela odstraněn.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»