News

Jak nacvičit bojové scény v The Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Jak nacvičit akční scény v Sims 4

Sims-4-cvičné-akční-scény

Aby si váš Simík mohl v The Sims 4 procvičit akční scény s jiným Simíkem, musí dosáhnout úrovně 6 herecké dovednosti. Nezáleží na tom, jakou úroveň hereckých dovedností má druhý Simík.

Simíci, kteří doufají, že se stanou hvězdami sitcomu, musí dokončit tento milník, aby postoupili ve své herecké kariéře.

Pokud tato možnost není pro vašeho Simíka k dispozici, znamená to, že si musí zlepšit herní dovednosti. Možnost cvičit akční scény se automaticky odemkne po dosažení úrovně 6.

Simíci-4-cvičná-akční-scéna-s-jiným-sim

Váš Simík bude moci odemknout další scény, jak se jejich herecké schopnosti budou zlepšovat. Nechte svého Simíka procvičit si hraní před zrcadlem nebo mikrofonem, abyste si vylepšili své dovednosti.

Čím více cvičí, tím rychleji zdokonalují své herecké dovednosti. Váš Simík může používat Trouper’s Looking Glass k rychlejšímu zlepšení herních dovedností.

Můžete je také nechat číst knihy hereckých dovedností. Dosáhnou však lepších zisků hraním různých scén a procvičováním herectví s ostatními Simíky.

Nejlepší nálada pro herectví je Přesvědčen. Simíci, kteří mají tohoto buffa, podávají skvělé herecké výkony.

Zajímavé:  Jak vypnout rady v The Sims 4.

Váš Simík musí mít dostatečně vysokou úroveň hereckých dovedností, aby odemkl konkrétní scény. Například potřebují dosáhnout úrovně 10 herecké dovednosti, aby mohli hrát dramatické scény.

Simíci s vysokou úrovní hereckých dovedností vydělají za své koncerty více peněz než herci na nízké úrovni. Po dokončení všech svých scén si mohou domů přinést tisíce Simoleonů na koncert.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Pokud nemůžete svého Simíka přimět, aby dělal akční scény, znamená to, že míříte příliš vysoko. Ujistěte se, že vylepšujete jejich herecké a charismatické dovednosti, abyste odemkli další scény. Po dosažení úrovně 6 herecké dovednosti bude váš Sim schopen bez problémů provádět akční scény.

Baví vás hrát akční scény v The Sims 4? Dejte mi vědět v komentářích níže.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»