News

Jak kombinovat balíčky Sims 4

Pokud vás zajímá, jak sloučit vlastní obsah pro The Sims 4, máme pro vás řešení! Jak tvůrci CC, tak i ti, kteří si pamatují, by mohli těžit ze znalosti, jak sloučit vlastní obsah a zrušit sloučení souborů balíčků. Jak toho dosáhneme? No, naštěstí je to vlastně docela jednoduché! V tomto podrobném tutoriálu pochopíte, jak používat nástroje v rámci Sims 4 Studio ke kombinování souborů.

sims 4 sloučit vlastní obsah

Za prvé, co znamená sloučené CC?

Řekněme, že máte stažený 3 individuální vlastní obsah oblečení – pak jsou zde 3 soubory .package.
Sloučení zde znamená, že tyto 3 balíčky lze vložit do jednoho souboru jejich společným exportem v dávce. To může být velmi užitečné při udržování čisté složky modů nebo dokonce při slučování podobných oblečení do jednoho souboru, který chcete nahrát online. Například mužská a ženská varianta outfitu.

Začínáme:

Než budete pokračovat, ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi Sims 4 Studio, nejnovější verzi ke stažení pro uživatele Windows a Mac najdete zde.

Jakmile budete mít software nainstalován a spuštěn, provedu vás následujícími kroky pomocí textu a obrázků, které vám pomohou!

obrázek 264

Pokud používáte Windows, měli byste vidět obrazovku podobnou této. Verze pro Mac by měla být podobná.

Přejděte do horního záhlaví a přejděte na „Správa obsahu“, klikněte na něj a v rozevíracím seznamu se zobrazí několik možností.

obrázek 265

Důležitá poznámka:
Sloučil bych pouze samostatný vlastní obsah dohromady a ne žádné závislé soubory nebo modifikace skriptů. Existuje řada důvodů, proč tyto specifické mody/cc nechcete kombinovat.

Zajímavé:  Jak funguje značkování v The Sims 4.

Nejpozoruhodnější je, že modifikace skriptů obvykle potřebují časté aktualizace, kdykoli se opravuje vanilková hra. Často se také doporučuje mít tyto mody v přední části složky Mody Sims 4 v adresáři vaší hry.
Kvůli tomu se ve hře pravděpodobněji objeví neúmyslné chyby/závady a další problémy, nebo kvůli tomu modifikovaný obsah prostě nebude fungovat.

Jak sloučit balíčky vlastního obsahu:

Chcete-li sloučit více souborů do jednoho souboru balíčku, klikněte na tlačítko „Sloučit balíček“.

Přetáhněte soubory dohromady do pole nebo klikněte na tlačítko „Přidat“ a vyhledejte soubory, které chcete sloučit do jednoho souboru.

obrázek 266

obrázek 267

Po přidání souborů se objeví nové tlačítko s názvem „Sloučit“. Klikněte na tlačítko pro export/uložení jako nový soubor .package.

Doporučil bych pojmenovat nově vytvořený soubor jako něco jako ‘cc-MERGED.package’, abyste vy nebo ostatní uživatelé věděli, že jde o sloučenou sadu souborů.
Viola! Nyní jste úspěšně sloučili balíčky do jednoho souboru!

Jak zrušit sloučení balíčků CC:

obrázek 268

Podobně jako u výše uvedené možnosti sloučení je také sloučení souborů balíčků docela jednoduché!

Na kartě „Správa obsahu“ klikněte na tlačítko „Zrušit sloučení balíčku“.
Objeví se nové vyskakovací okno a budete muset najít sloučený soubor cc .package kliknutím na „Procházet“.

Dále budete chtít vyhledat složku pro zrušení sloučení. Možná budete chtít vytvořit novou složku speciálně pro tyto nesloučené soubory, protože by se to mohlo pěkně rychle zamotat!
Jakmile budete připraveni, klikněte na tlačítko „Un-merge“ ve spodní části. A je to!

Závěrečné myšlenky

Nyní tedy víte, jak slučovat a rozpojovat balíčky! To může být mocný nástroj, i když, jak říká slavný superhrdinský citát, „s velkou mocí přichází velká zodpovědnost“.

Zajímavé:  Ve kterém parku můžete prodávat věci na fóru Sims 4.

Pochopení toho, jak používat tento nástroj, může pomoci udržet věci uspořádané, ale může také způsobit své vlastní problémy, jak bylo uvedeno dříve.
Může také dojít ke zpoždění v době načítání kvůli příliš velkému množství nainstalovaných a sloučených cc. Mějte proto na paměti možná rizika!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»