News

Jak se dostat do nemocnice v Sims 4

В The Sims 4 Jeden z vašich Simíků může potřebovat navštívit nemocnici z různých důvodů. Když postavy porodí, navštíví tuto oblast. Když pracují jako lékaři, je to stejný příběh. Jeho vzhled vám může být povědomý, zvláště pokud jste ho viděli na videích nebo ho osobně navštívili. Ovšem přijít na to, jak zadat web ručně, je úplně jiný příběh. Chcete-li se dozvědět více, pokračujte ve čtení, abyste zjistili, kde najdete nemocnici v The Sims 4.

Kde je nemocnice v The Sims 4

Po zakoupení rozšiřujícího balíčku Get to Work se nemocnice v The Sims 4 nachází v komunitním centru ve Willow Creek. Na rozdíl od většiny oblastí, které můžete snadno navštívit s jakoukoli postavou, se však do nemocnice poblíž Komunitního centra dostanete pouze v případě, že jedna z vašich postav rodí nebo pracuje jako lékař. Jiný způsob, jak se dostat do nemocnice běžným způsobem, neexistuje.

Pokud máte v rodině simíka lékaře, navštíví nemocnici v pracovní době. Můžete je vyslat samostatně nebo se k nim připojit během jejich směny, což vám umožní sledovat jejich akce a výkon.

Stejně tak, pokud jeden z vašich Simíků otěhotní, bude mít porod a můžete je poslat do nemocnice samotného nebo je navštívit. Pokud se k nim v nemocnici rozhodnete připojit, najdete stejnou budovu a uvidíte, jak vaše postava jde do stroje a porodí dítě.

Jak upravit a postavit v nemocnici

Každá z těchto možností vám také umožňuje povolit cheaty a povolit Free Building, pokud chcete budovu jakýmkoli způsobem přizpůsobit. To lze provést pomocí následujících kroků:

  • Otevřete cheat menu pomocí následujících kláves:
    • PC: Ctrl+Shift+C
    • Mac: Cmd + Shift + C
    • Play Station:Kde najít nemocnici v The Sims 4+ + +
    • Xbox:+ + +
  • Zadejte „testingCheats true“
  • Zadejte „bb.enablefreebuild“
Zajímavé:  Jak zakulatit římsu v The Sims 4.

Nyní můžete nemocnici volně upravovat, jak chcete!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»