News

Jak dostat někoho do vězení v The Sims 4

Nejoblíbenější režim násilí a vražd pro The Sims 4 „Extreme Violence“ je jedinečnou příležitostí přidat do hry další obsah pro 18+. Libovolného Simíka, který vás omrzel, nyní můžete zabít vy násilím nebo dokonce nájemným vrahem. Kromě nových funkcí také přibyly nové animace a reakce.

Funkce modu pro násilí a vraždu:

Úprava přidává nejen možnost „vraždy“ a „násilí“, ale také mnoho dalších změn, které nejen zpestří hru, ale přidají i zcela nové perspektivy:

Gangy v The Sims 4

Přidává do hry nové neaktivní NPC, které do hry vnášejí chaos a mění ji k nepoznání. Můžete se také připojit ke gangu a stát se součástí této frakce, což vám umožní chránit se před jejich útoky. Vstupem do gangu budete moci přispět k jeho rozvoji a umožní vám rozvíjet se jako kriminální „orgán“.

Gangy se ve hře neobjeví okamžitě, ale až poté, co tuto funkci aktivujete v modu.

Jak již bylo napsáno dříve, gangy mohou sloužit jako zabijáci a zabíjet Simíky, které se vám nelíbí. Cena této příležitosti je 2500 coinů. Vražda nijak neovlivní vaši pověst, ale ovlivní pachatele, který může být následně poslán do vězení.

Zajímavé:  Jak zavolat zvíře v The Sims 4.

Vězení a zatčení

Pokud se dopustíte násilných činů před svědky nebo na veřejném místě, můžete skončit ve vězení. Ale. můžete také „odstranit“ svědky a důkazy před příjezdem policie)

Existují pouze dvě hlavní podmínky pro vaše zatčení:

  • Pokud se další Simíci stali svědky a nahlásili to policii, která se okamžitě objeví na místě činu.
  • Druhá podmínka, která je zcela zřejmá, je, že policie byla svědkem činu.

Zatčení se provádí vrtulníkem nebo autem, které vás odveze do vězení, kde budete sloužit 24 hodin.

Systém sebeobrany

Hra vám dává možnost nejen útočit, ale také se bránit útokům ostatních Simíků. Systém sebeobrany zahrnuje schopnost uhýbat a blokovat útoky ze strany agresorů. Pokud je vaše dovednost „Fitness“ dostatečně napumpovaná, budete se moci vyhnout bití nebo zabití.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Trest

Trest (nebo následek) je autoritativní uvalení něčeho nepříjemného nebo negativního na postavu v reakci na zločiny nebo špatné chování.

  • 1 Vojenská škola
  • 2 Konfiskace a odstávky
  • 3 Návštěva sociální pracovnice
  • 4 Napomenutí
  • 5 Zadržení
  • 6 Vězení
  • 7 Rodičovský trest
    • 7.1 The Sims 3: Všechny věkové kategorie
      • 7.1.1 Napomenutí
      • 7.1.2 Časový limit
      • 7.1.3 Odvolání oprávnění
      • 7.1.4 Domácí vězení
      • 7.2.1 Nadávat
      • 7.2.2 Vliv a donucení
      • 7.2.3 Časový limit
      • 7.2.4 Trest

      vojenská škola [ ]

      Hlavní článek: Vojenská škola

      В The Sims, pokud známky dítěte ve škole zůstanou několik dní po sobě na 2 bodech (neuspokojivé), bude dítě posláno do vojenské školy a bude odebráno z rodiny. Takové děti nelze vrátit zpět do hry. Ostatní děti v rodině se stupněm D- nebo vyšším mohou zůstat. Když známky klesnou na D nebo níže, zobrazí se varovná zpráva.

      Konfiskace a odstávky [ ]

      Neplacení účtů včas bude mít negativní důsledky pro rodinu postavy. Je vyslán vymahač dluhů, aby odstranil položky z domu PC [TS] [TS2] [TS3], jinak bude odpojena elektřina a voda [TS4], pokud účty zůstanou nezaplacené po delší dobu. Během této doby jsou režimy výstavby a nákupu deaktivovány, aby hráč nemohl zasahovat do úsilí agenta. V The Sims 2 и The Sims 3 postavy reagují na konfiskaci majetku stejně, jako reagují na krádež věcí lupičem.

      Navíc «The Sims 4: Život ve městě» neplacení účtů také znamená, že pronajímatel může odmítnout řešit problémy v bytě.

      Navíc «The Sims 4: Na univerzitě» Pokud po určitou dobu nezaplatíte studentské půjčky, navštíví vymahač dluhů, aby předmět získal zpět, a bude pokračovat, dokud postavy nesplatí celý svůj dluh.

      Od aktualizace The Sims 4 #95, nezaplacení účtů po uzavření vody bude mít za následek odebrání jejich věcí na pokrytí účtů.

      Návštěva sociální pracovnice [ ]

      Sociální pracovník se objeví v prvních třech hlavních dílech série The Sims. Jednou z jejích hlavních povinností je odstraňovat kojence, batolata a děti z domovů, kde o ně není pečováno, jako je ponechání doma samotné [TS2] nebo hladovění [TS2] [TS3]. Když se dozví o potížích mladé postavy, odstraní z domu všechna miminka, batolata a děti, i když jen jedno z nich bylo zanedbané; jedinou výjimkou je The Sims, kde mohou být vybráni pouze kojenci z důvodu zanedbání péče. V The Sims 2 supluje také funkci vojenské školy od The Sims, protože odebírá z rodiny všechny děti, jejichž známky klesnou na F (ekvivalentním trestem pro teenagery za špatné známky je ztráta práce na částečný úvazek a/nebo nezapsání se na vysokou školu). V The Sims и The Sims 4 děti odstraněné z důvodu zanedbání jsou trvale odstraněny ze hry. V The Sims 2 и The Sims 3 Odebrané postavy z mládí nejsou navždy ztraceny, ale místo toho jsou k dispozici pro adopci jinými rodinami. Rodiny, kterým již bylo jedno nebo více dětí odebráno sociálním pracovníkem, však od tohoto okamžiku nemohou adoptovat, to znamená, že po odebrání nemohou jednoduše znovu adoptovat své vlastní děti; děti počaté přirozeně po zásahu sociální pracovnice však mohou zůstat, pokud je rodiče nezanedbávají. [TS2] Sociální pracovník nikdy nebude zasahovat ve prospěch teenagera nebo starší postavy

      В «The Sims 3: Domácí mazlíčci» v případě zanedbání domácího mazlíčka zasáhne sociální pracovník a odstraní všechna domácí zvířata, i když jen jedno bylo zanedbáváno. Domácí mazlíčci odebraní sociální pracovnicí jsou navždy ztraceni.

      В The Sims 4 sociální pracovník se neobjeví na obrazovce; místo toho zanedbaný mladý Sim (ale ne nutně všichni mladí Simíci v domě) navždy zmizí v oblaku kouře a zpráva „Kvůli nedbalosti byla [Simovo jméno] odvezena do bezpečí. Možná bys měl zkusit zlatou rybku, než budeš vychovávat dítě.“ znovu». Pohoršená domácnost však nebude v nejbližší době zbavena práva adopce.

      I když to není přesně trest, sociální pracovník odebere kojence, batolata a děti, pokud zemře poslední nejstarší Sim (tj. dospívající nebo starší) v jejich rodině, počínaje The Sims 2.

      napomenutí [ ]

      Ve hře The Sims 2 budou dospívající, kteří se v noci přistihnou při pokusu opustit domov bez povolení, od svých rodičů pokáráni. Postavy jakéhokoli věku mohou být napomenuty, pokud při používání rozbijí elektronický předmět nebo jiný předmět, pokud je poblíž jiná postava a napomene ji. Napomenutí dostanou i sousedé přistižení při rozbíjení domečku pro panenky ze závodu Krasnyj Cheburator bez ohledu na věk. Kupodivu, když si miminko nebo batole uleví v kolébce, budou také pokáráni. [n 1]

      Napomenutí způsobí zhoršení vztahu mezi oběma postavami, ale nebude mít žádný jiný vliv na žádnou z postav.

      Zadržení [ ]

      В The Sims 3, pokud žák během vyučování spí, bude po skončení vyučování ponechán ve škole. Zadržení nutí studenta zůstat ve škole další dvě hodiny, což může narušit práci na částečný úvazek a mimoškolní aktivity. Během této doby student nebude moci ovlivnit své známky a vyvine se u něj negativní nálada ze zadržení. U studentů s vyššími známkami je menší pravděpodobnost, že budou potrestáni.

      vězení [ ]

      В The Sims postavy na vyšších úrovních kriminální kariéry by mohly náhodně obdržet kartu kariérní šance, jejíž potenciální negativní výsledek by vedl k tomu, že by byly poslány do vězení (mimo obrazovku) na určitou dobu hry.

      Postavy, které se věnují kriminální kariéře The Sims 3riskují, že půjdou do vězení pokaždé, když půjdou do práce. Pokud je zločinec poslán do vězení, nemůže ten den dostat povýšení a může utrpět produktivita. Ve vězení se postavy mohou věnovat sportu, aby si zlepšily svou atletiku, spřátelily se s ostatními vězni, hrály domino nebo si prostě v klidu odpykaly svůj trest.

      Přestože nebudou uvězněni, dospívající postavy v The Sims 2kteří byli přistiženi, jak utíkají s přáteli po setmění bez povolení rodičů, a jejich ekvivalenty v The Sims 3kteří porušují městský zákaz vycházení uprchnout. riziko, že budou dopadeni policií a odvezeni domů v hlídkovém voze, což má za následek strohou přednášku od rodičů a negativní vzpomínky/pocity na zatčení.

      rodičovský trest [ ]

      В «The Sims 3: Všechny věkové kategorie» и «The Sims 4: Rodiče» Děti a mladiství mohou být potrestáni různými způsoby.

      The Sims 3: Všechny věkové kategorie [ ]

      В «The Sims 3: Všechny věkové kategorie», pokud rodič uvidí, že jeho dítě dělá něco špatného, ​​jako je chování, hrubé chování nebo vynechávání školy, automaticky zakročí a své dítě potrestá; tuto interakci nemůže hráč zrušit. Drobná neplecha vyústí pouze v nadávky, které dítěti zkazí náladu, ale vážné nebo opakované porušování pravidel bude mít za následek přísnější formy trestů. Dítě může svůj trest předčasně ukončit a vysloužit si odpuštění svých rodičů. Aby si dítě vysloužilo odpuštění, musí dělat své vlastní práce, jako je úklid nebo domácí úkoly.

      napomenutí [ ]

      Napomenutí je nejmírnější rodičovský trest. Když dítě nadává, vyvine se u něj mírně negativní nálada „Do potíží“. Dostat se do potíží v této náladě bude mít za následek časový limit.

      Časový limit [ ]

      Během time-outu je dítěti řečeno, aby stálo jednu hodinu v rohu a mělo negativní postoj Time Out. Pokud je dítě přistiženo, že odchází oddechový čas před vypršením nálady, jeho práva budou odebrána. Teenageři mohou být také umístěni do časového limitu.

      Odvolání oprávnění [ ]

      Závažnější porušení se trestá ztrátou výsad na jeden den. Dítěti je dán postoj „Život není stejný bez počítače“ a nesmí se dívat na televizi, hrát videohry nebo používat počítač. Pokud bude dítě přistiženo, bude potrestáno.

      Domácí vězení [ ]

      Domácí vězení je nejpřísnější formou rodičovského trestu «The Sims 3: Všechny věkové kategorie». Trest je vyhrazen za velmi závažná porušení, jako je školní vandalismus, porušení zákazu vycházení nebo otevřená neposlušnost. Potrestané dítě dostane silně negativní náladu „Zůstaň doma, nechoď ven“ (nálada -30) a nebude moci následující dva dny vycházet z domu. Potrestané děti a teenageři se mohou pokusit vyklouznout, když jejich rodiče spí nebo nejsou poblíž, ale jejich domácí vězení se prodlouží, pokud jsou přistiženi. Existuje však chyba, která brání teenagerům chodit do školy v domácím vězení, což může vést k dalším trestům od rodičů za „záškoláctví“. Pokud se pokusí jít do školy, budou považováni za uprchlé. Oba výsledky nakonec vedou k prodloužení doby uzemnění. To však lze překonat tím, že rodič řekne dítěti/dospívajícímu: „Jdi do školy!“ (přátelská společenská akce). Po návratu domů je však vyhubí a uzemnění se bude opakovat. Někdy se teenager plíží, i když je v domě, a po ukončení uzemnění může pokračovat v plížení neomezeně dlouho. Dalším způsobem, jak obejít závadu, je jednoduše požádat rodičovskou postavu, aby nechala své potrestané dítě (děti) z háku, což pak Moodlet odstraní.

      The Sims 4: Rodiče [ ]

      В «The Sims 4: Rodiče», tresty jsou z velké části voleny hráčem spíše než autonomní. Pokud si rodič všimne, že se jeho dítě chová špatně, například nadává, dělá nepořádek nebo je na ostatní postavy zlé, může rodič špatně se chovající dítě potrestat různými způsoby, od time-outů až po zákazy. Děti však mohou tresty ignorovat a snižují tak jejich zásluhy. Rodič musí vylepšit své rodičovské dovednosti, aby odemkl více trestů a vyšší úspěšnost, a může také mluvit s jiným Simíkem, než se rozhodne pro trest.

      nadávat [ ]

      Napomenutí je nejmírnější a první trest, který mohou rodiče uplatňovat vůči svým dětem. Jsou rozděleny do tří kategorií, každá má dvě možnosti (kromě kategorie Strict, která má pouze jednu).

      Vliv a donucení [ ]

      Ovlivňování nebo nátlak na děti nebo mladistvé k nevhodnému chování je druhým nejmírnějším druhem trestu. Rodiče si mohou vybrat jednu z možností rodičovství: „Vliv. “ nebo „Donutit. “, přičemž obě otevírají nabídku různých akcí, ke kterým může rodič dítě přinutit. Vliv na děti je měkčí způsob, jak děti potrestat, zatímco nátlak je přísnější a lze jej použít, pokud se dítě vlivu brání.

      Časový limit [ ]

      Časové limity odemknou rodiče po dosažení čtyř úrovně rodičovské dovednosti. Během time-outu jsou děti instruovány, aby se posadily a čekaly na dokončení 30minutového odpočítávání. Během této doby nemůže Simík s ničím komunikovat a ostatní Simíci s ním nemohou komunikovat. Po přestávce se dítě začne nudit nebo smutnit.

      trest [ ]

      Trest se odemyká po dosažení páté úrovně rodičovské dovednosti a je nejtvrdší formou rodičovského trestu. Existuje několik způsobů, jak uzemnit dítě: od nepoužívání telefonu po nevycházení z domu. Když je uzemněno, dítě dostane napjatou náladu a může se pokusit ji neuposlechnout tajným prováděním zakázaných činností. Pokud si dítě všimne, že svůj trest nedodržuje, rodič ho autonomně napomene, čímž dítě dostane další napjatou náladu. Může být pouze jedno uzemnění za den, pokud nebylo pozorováno, že dítě je neposlušné, protože rodiče mohou dítěti také dát další uzemnění nebo časový limit.

      Propagace/provedení [ ]

      В The Sims Středověk, zločiny mohou být potrestány odnětím svobody v zásobách nebo popravou ve formě krmení jámovému zvířeti. K uvěznění ve skladech dojde s drobnými zločiny a povede k negativní náladě „Ponížení cenou“, která trvá pět hodin po propuštění. Když jsou postavy připoutané, jsou náchylné na to, že budou házeny vejci a rajčaty, což zhorší nadšení z Ponížení Stockem, ale za závažné zločiny dojde k popravě a zabije zločinecké postavy, a přestože postavy, které jsou hrdiny na vysoké úrovni, mohou být schopné přežít výlet do jámy šelmy, většina postav to nepřežije.

      Poznámka [ ]

      1. ↑ Mod [1] od BoilingOil toto chování eliminuje.

      Zajímavé:  Jak učit fitness v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»