News

Jak dosáhnout cíle vylepšení domova v The Sims 4

Blog TheSimsTree vzkvétá, se spoustou skvělých tipů a triků o správě dynastie a vytváření postav, možná řešení nefunkčních záchrany a několik skvělých rodinných příběhů.

Je čas si trochu popovídat o konstrukčním režimu.

Jmenuji se Yarina a hraji The Sims 4 přes 4500 hodin. Mohli jste mě vidět na hlavní stránce uvedení hry od srpna 2022 a tato událost byla pro mě vrcholným snem a naprostým šokem!

Obraz

V tu chvíli jsem si mohl uvědomit, že jsem se naučil docela dobře stavět, když jsem obdržel tak znatelné hodnocení od vývojářů EA a Maxis.

Obraz

Již více než rok a půl má moje stavba čestné místo v hlavní nabídce The Sims 4 a za tu dobu si více než MILION lidí stáhl dům vytvořený pouze pomocí základní hry!

Obraz

Proto se dnes podělím o pár tipů, které mi pomohly omezit stavařský mód a zpestřit hru, protože pro svou dynastii, kterou jsem po této události začal vysílat online, raději stavím téměř všechny budovy sám.

1. Začněte v malém. Nesnažte se stavět Bradavice napoprvé; seznamujte se se stavebními nástroji postupně. Vezměte si plochu 20×15 a poměrně jednoduchou, ale vhodnou referenci pro vaši hru.

2. Prostudujte si položky každého DLC a zaveďte omezení: základní hra a sada/katalog, pouze základní atd. To vám umožní snadno procházet veškerým dostupným obsahem.

Obraz

Dům v moderním stylu, základní hra

3. Zavést omezení rozpočtu. V budoucnu vám to pomůže najít analogy drahých předmětů mezi levnými.

4. Stanovte konkrétní styl budovy! Ať už je to loft nebo viktoriánský styl, Japandi nebo high-tech — zkuste vytvořit v obecně uznávaných „normách“. To vás naučí, jak správně a krásně kombinovat fasádní materiály a najít úspěšné barevné a stylové kombinace v interiéru.

Zajímavé:  Jak přidat rozšíření Sims 4 do plné hry.

ObrazObraz

Chestnut Ridge Ranch

ObrazObraz

Oasis Springs, moderní podkroví

5. Sledujte a inspirujte se. Zkuste zopakovat, co se vám líbí. Miluji službu Pinterest, často ukládám architektonické prvky budov a dispozice na různé nástěnky. Následně se bude formovat váš osobní vkus a charakter budov.

Obraz

Fotografie z Pinterestu

ObrazObraz

Noční klub v Oasis Springs

Obraz

Fotografie z Pinterestu

ObrazObraz

Tělocvična v Oasis Springs

Obraz

Fotografie z Pinterestu

ObrazObraz

Restaurace v Oasis Springs

6. Nikdy se nesrovnávejte s jinými „ostřílenými“ staviteli. Porovnejte pouze sami se sebou!

7. Hrajte si ve stavěných domech a veřejných prostorách. Je nemožné dobře stavět bez použití a testování mechaniky konstrukčního režimu. Tak pochopíte, které předměty lze zvětšit, aniž by to hře uškodilo, a které je lepší nechat nedotčené atd., a také si všimnete, co je důležité umístit na pozemek a co je druhořadé.

ObrazObrazObrazObraz

Svatební salon «Reid». Magnolia promenáda

ObrazObraz

8. Věnujte pozornost tomu, na kterou stranu slunce vychází a zapadá, abyste umístili okna s maximálním přínosem — nahoře je tlačítko den/noc.

ObrazObrazObraz

Svatební katedrála Myshuno Meadows

9. Vybudujte, co vaše duše vyžaduje. Alespoň to zkuste! Možná to nebude hned dokonalé, ale zaručuji vám, že je neuvěřitelně radostné přijít do VAŠEHO domu, i když není dokonalý, dokonce i k sousedům.

Obraz

Restaurace v San Sequoia

Obraz

Dům v San Sequoia

Obraz

Obraz

Alam Museum of Archaeology, Selvadorada

Obraz

Dům v Hanford-on-Bagley

Obraz

Obraz

Vila v Tomarang

Všechny mé stavby zmíněné v článku jsou ke stažení v galerii ID: karamovayarina a ve skupině VK (zdarma!)

Hrajte rozmanitě a rozšiřte si obzory v The Sims 4! Přejeme vám skvělou hru!

karamovayarina

yarinakaramova

NE CC stavitel, špinavý streamer, demiurg čajové dynastie Warhol (8 generací)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»