News

Jak woohoo v The Sims 4

Nedívej se pod deku. Co nás (ne)naučil sex v The Sims

Pokud jste nehráli The Sims, pravděpodobně jste o této sérii slyšeli. Pečlivý simulátor dospělého života vytvořil její image pro ty, kteří se narodili v druhé polovině 90. a 00. let.

Díky Sims jsme se naučili, jak budovat notoricky známou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, nezapomínat na oběd a stavět bazény se schody. A také jsme možná poprvé slyšeli o sexu, kterému se ve hře koketně říká „woohoo“. Prozradíme vám, jaké lekce přinesla skvělá simulace a zda je praxe potvrdila.

Děti zvlášť, sex zvlášť

První a nejdůležitější věc, kterou Sims učí (alespoň nějakým způsobem nahrazující skrovnou povolenou sexuální výchovu), je, že sex dělá děti. Pravda, ve hře není žádný „sex“ jako takový. Ani jako slova, ani jako proces samotný.

Je to proto, že alespoň první hry v sérii byly hodnoceny pro děti, pouze 13+. Místo toho Simíci doslova dělají WooHoo. Proto vystrašení rodiče, slyšící od svých dětí, že jim někdo ve hře udělal dítě v jejich posteli, nakonec zůstávají plus mínus v klidu (zde záleží na každém konkrétním případě).

Život mladých rodičů ve světě The Sims je navíc mnohem jednodušší než ve skutečnosti. „Woohoo“ a koncepce jsou zde formálně oddělené třídy, i když jejich animace je stejná (takže dítě může hádat, že jde o něco stejného řádu). Dosažení těhotenství je jednoduché: pokud to napoprvé nevyjde, musíte to zkusit znovu — a znovu a znovu. Tedy až do vítězné melodie na pozadí, která hráče upozorní na úspěch.

Zajímavé:  Jak zlepšit svou pozici ve stylistovi Sims 4.

Aby se Simíci mohli bez následků zapojit do „woohoo“, nemusejí si předem strkat kondomy do kapes ani brát perorální antikoncepci. Zdá se, že by bylo lepší, kdyby tento moment byl ve hře rozehrán jinak.

Aktivní souhlas je nutností

První a nejdůležitější věc, kterou se naučíte při pokusu poslat svého Simíka do postele s jiným, je, že bez aktivního souhlasu obou stran se nic nestane. Když jsme obdrželi odmítnutí, můžeme být samozřejmě stejně jako Sims naštvaní, ale ve hře, po kategorickém mávání rukama a zkroucené grimasě znechucení na tváři našeho partnera, není příležitost ho donutit ke pohlavnímu styku.

Možná, že kdyby v realitě vždy platila pravidla světa Sims, život by byl, když ne zábavnější, tak určitě klidnější.

Sex je relax. Velmi!

Simíci po sexu téměř vždy vypadají docela vesele a sebevědomě – rázným krokem kráčí do kuchyně, aby něco ukradli z lednice. Stávají se i milostné neúspěchy – pak chodí Simíci sklíčení a smutní. A stává se, že postavy prostě zůstanou ležet v posteli – po nějaké době se nad nimi protáhnou písmena Zzz do štíhlé animace.

Hra v tomto ohledu kupodivu ani nic nepřikrášluje a nezlehčuje: po sexu tělo začne produkovat hormony oxytocin a prolaktin, které podporují spánek.

Kdyby byl čas, bylo by místo

Překvapivě mohou Simíci woohoo kdekoli, od relativně realistické vířivky po stroj času. O mnoha lokacích lze vážně pochybovat: když pochopíte, co je sex ve skutečnosti, začnete si myslet, že Simíci byli nějak nedůvěřiví a jednoduše rozhoupali skříň, aniž byste riskovali vzájemné testování ve složitých gymnastických prvcích.

V životě si lidé pro sex často vybírají mnohem méně neobvyklá místa. A pokud se někdo rozhodne zařídit si pohlazení ve fotobuňce, potlesk kolemjdoucích je to nejméně očekávané. Simíci jsou však neuvěřitelně šťastní, když vidí, že jeden z jejich bratrů se rozhodl „woohoo“ ne na veřejnosti, ale stále ve veřejném prostoru: dav se shromáždí a pak začne radostně tleskat a vykřikovat motivační chorály.

Zajímavé:  Kde najít snímky obrazovky v The Sims 4.

Mimochodem, v jednom z mnoha přírůstků k nejnovější hře ze série, Sims 4, se můžete věnovat sexuální aktivitě, která je moderním hráčům mnohem známější – sextingu. Pravda, vždy po něm následuje offline vyvrcholení, které v životě, bohužel, nenastává vždy tak okamžitě.

Sex může být šokující

Které dítě se nepokusilo odpovědět na otázku „kdo je toto vaše pohlaví“, i když ne vždy vědělo, že je to on, kdo se ptá? Pokud jste si vědomi speciálních kódů navíc k motherlode, který přidává +50 tisíc Simoleonů, můžete si zařídit lety ve snech i ve skutečnosti — létat s kamerou i mezi stěnami, včetně pod dekou.

Tam se otevírá poněkud strašidelný pohled: Simíkovy nohy jsou zkroucené, 3D modely jsou značně natažené. Obraz zkrátka vzrušuje představivost, ale místo trapného vzrušení vyvolává hrůzu.

I když „woohoo“ se zdá být poměrně unikátní akcí i bez epického letu pod kamerou. Simíci během toho vrčí, chrochtají a mňoukají. Okolo létají ohňostroje. Je to jako skutečný sex? Vše je samozřejmě u každého individuální, ale pokud jde o osobní zkušenost, rád bych řekl, že skutečný sex není moc jako porno, ale je to docela podobné Sims, pokud k tomu přidáme také kvůli věrohodnosti (sic! ) Sex ve městě.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»