News

Jak pózovat ve hře Sims 4

The Sims 4 Vytvoření jiné než výchozí sady pozic se seznamem skladeb

Tento tutoriál popisuje, jak vytvořit jinou než výchozí pozici, tj. póza, která nenahrazuje charakterové rysy nebo animace hry, a také sada pozic, které mají samostatný seznam skladeb pro hráče póz.

Přečtěte si lekci

  • Sims 4 Studio 2.6.0.5 (verze ne nižší než Cukr)
  • Mixér(verze ne nižší než 2.70)
  • Pose Player
  • Jakýkoli grafický editor pro vytváření ikon

1. Otevřete program Sims4 Studio (pokud jste jej otevřeli poprvé, zadejte níže své jméno), klikněte na zaškrtávací políčko Clip Pack a na tlačítko Animace.

1.jpg

2. V této fázi se objeví okno pro uložení souboru ve formátu balíčku, přiřaďte mu libovolný název, toto je budoucí název vašeho souboru s pozicemi, uložte jej do libovolné složky.

2.jpg

3. Po uložení program přejde do tohoto pracovního okna. Zde nastavíme název a popis celé sady póz.

3.jpg

4. Přejděte na kartu Klipy. Zde napíšeme název vaší první pózy, její popis a vybereme RIG. To je potřeba pro načtení konkrétní sítě, tzn. pokud máte pózu dospělé ženy, zvolte Dospělá žena, dospělý muž Dospělý muž, dítě pro děti.

4.jpg

BlankClip znamená, že figurína v Blenderu bude mít nulovou animaci, pokud zvolíte EA Clip, zobrazí se vám výběr ze všech standardních herních animací.

Zajímavé:  Jak funguje termostat v The Sims 4.

5. Klikněte na Exportovat a uložte soubor s příponou prolnutí do vaší složky s libovolným názvem. Právě jsem to nazval 1.blend

5.jpg

6. Otevřete Blender. V levém horním rohu klikněte na Soubor-Otevřít a vyberte náš uložený soubor.

7. Standardní figurína se otevřela v nulové animaci.

6.jpg

8. Na figuríně si můžete všimnout teček, jedná se o kosti, pokud na ně kliknete pravým tlačítkem myši, tečka zmodrá. Když je modrý, lze s ním pohybovat a otáčet. Klikněte na bod, podržte R (otočte) a otočte kostkou.

7.jpg

Můžete použít: R — rotace podél osy, dvojitý stisk R — rotace ve 3D projekci, G-move.

9. Vytvořte naši pózu. Po skončení práce s figurínou stiskněte A, dokud nebudou všechny body zvýrazněny modře, poté I a vyberte LocRot (tím opravíme animaci).

8.jpg

10. Další Soubor-Uložit.

9.jpg

11. Vraťte se do Sims4 Studio, klikněte na Importovat a importujte vytvořenou pózu. Pokud jste vše udělali správně, slova Blank Clip budou nahrazena vaším názvem pozice.

10.jpg

11.jpg

12. Pokud se nechystáte dělat žádné další pozice, klikněte na Uložit ve spodní části okna a zkontrolujte to ve hře. Pokud potřebujete přidat další pózy, klikněte na tlačítko Přidat, přidá se další klip.

Opakujeme vše od kroku 4.

Mám pro dítě druhou pózu, tak jsem změnil RIG na Child a v Blenderu se otevřela dětská síťka.

12.jpg

V mixéru vytvoříme druhou pózu, uložíme ji, importujeme do druhého klipu a tak dále. Udělal jsem tři pózy.

13.jpg

13. Chcete-li načíst ikony, můžete si vzít své pozice přímo v Blenderu, nebo si můžete v této fázi uložit celý projekt (tlačítko uložit níže), načíst pozice ve hře a fotit tam. Obrázky pak ořízněte ve Photoshopu nebo jiném editoru (já udělal 256*256), načtou se do každého klipu zvlášť tlačítkem Import u prázdné ikony.

Zajímavé:  Stejně jako v The Sims 4 je cílem dobrý upír.

14.jpg

A pak v hlavní záložce PosePack můžete přidat ikonu obecné sady.

15.jpg

Po změnách nezapomeňte uložit. Tlačítko Uložit lze stisknout kdykoli během provozu.

14. Umístěte náš soubor s příponou balíčku do složky Mods. Pojďme si to ověřit ve hře.

16.jpg

17.jpg

Reakce: Helen Hard, IvanLenny, MaryKet a 17 dalších

Bolero

Inspirovat

Fórum přítel
Zprávy 4.214 Úspěchy 1.565 Ocenění 4.071

Severinko, moc děkuji za tak podrobnou a jednoduchou lekci!

Mám však problém, když chci exportovat směs. , objeví se záznam:

The Sims 4 Studio nedokázalo najít vaši instalaci Blenderu. Chcete si ji nyní stáhnout?

Je to zvláštní, i když mám Blender načtený, dokonce i verzi 2.71.

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Bolero, nemůže najít nainstalovaný Blender nebo vyžaduje tuto konkrétní verzi.
Druhý můžete umístit do jiné složky, pokud je vyžadována verze 2.71

Reakce: MsAdrienne a Bolero

Vinniz

Peacemaker
Zprávy 1.809 Úspěchy 865 Ocenění 1.539

Zde je stejný problém s vyskakovacím oknem. Blender 2.70 je nainstalován, ale z nějakého důvodu jej program nevidí. Zkoušel jsem je dát do různých složek, ale do jedné — všechno bylo stejné.

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Vinnizi, k práci potřebujete pouze mixér se speciálním pluginem. Sami tvůrci Sims4 Studio přidali tento plugin do určité verze Blenderu, takže k fungování stačí pouze on. Pokud se okno objeví, znamená to, že máte nainstalovanou jinou verzi Blenderu bez tohoto pluginu a nebude možné na něm pracovat. Nebudete v něm mít vázání a Rig z programu c4c. Místo jen ten jeden, který je vám zaslán prostřednictvím odkazu při instalaci c4c.
V tomto případě se jedná o verzi 2.70a upravenou ze Sims4Studio.
Pokud potřebujete Blender, který jste používali dříve, a nechcete ho smazat, můžete druhý umístit do jiné složky, oba budou fungovat.

Zajímavé:  Stejně jako v The Sims 4 musí být základní objekt v místnosti.

Naposledy upraveno: 28. listopadu 2015
Reakce: MsAdrienne a Vinniz

Vinniz

Peacemaker
Zprávy 1.809 Úspěchy 865 Ocenění 1.539

Severinko, nainstaloval ten, který C4C nabízí. Ukázalo se to a začalo fungovat, až když jsem nainstaloval mixér bez změny instalační cesty. Exportuje se soubor .blend. I když je zvláštní, proč to dříve nefungovalo. Zkontroloval jsem to konkrétně, byla to verze 2.70a.
Díky za pomoc

Bolero

Inspirovat

Fórum přítel
Zprávy 4.214 Úspěchy 1.565 Ocenění 4.071

Severinko, neměla jsi náhodou problémy s dětskými pózami? Rozhodl jsem se, že do programu zapojím dvě dětské síťky — ve výsledku hra zobrazuje pózy, pouze polohu celého těla v obráceném stavu (tj. Simíci místo toho, aby stáli na nohou, jsou zobrazeni vleže na zádech ). Ani nevím, co to v tomto případě ovlivňuje.

KuklaMíša

Ověřeno
Zprávy 21 Úspěchy 45 Ocenění 3
Prosím, vysvětlete, jak udělat pár pózu?

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Bolero, ne, nevzniklo, jediný problém s dětskou síťovinou je, že armatura je v ní trochu vyšší, je třeba ji snížit, jinak bude obtížné otočit malé části, například prsty. Nejsem si ale jistý, že je to tak u všech, možná to byla jen moje vlastnost.
Simíci se nikde nepřevrátili, ale nenačetl jsem dvě sítě, jen jsem je udělal samostatně.

KuklaMisha, čtěte zde, nedávno byla tato otázka položena

Reakce: Bolero a MsAdrienne

Bolero

Inspirovat

Fórum přítel
Zprávy 4.214 Úspěchy 1.565 Ocenění 4.071
Severinko, jakou verzi Sims 4 Studio v této lekci používáte?

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042

Bolero, v té době jsem měl Sugar 2.6.0.2, ale doporučuji použít vyšší verze, protože dětská síť se nemusí správně exportovat na 2.6.0.2. To je již opraveno ve výše uvedených verzích.

Zajímavé:  Video Jak na Patsylavatsu ve hře Sims 4.

Poslední úprava: 23. prosince 2015
Reakce: MsAdrienne a Bolero

Kutik

Ověřeno
Zprávy 573 Úspěchy 480 Ocenění 1.064

Severinko, řekni mi prosím, co dělám špatně
Zdá se, že jsem přišel na všechno: ruce, hlavu, tělo — všechno se pohybuje jasně a tak, jak by mělo, ale vůbec nemůžu přijít na své nohy. Co by mohlo být, proč se nohy nepohybují a je získán pouze tento obrázek:

Poslední úprava: 10. ledna 2016

Severinka

VÍLA 100lvl

Legenda fóra
Zprávy 24.686 Úspěchy 7.465 Ocenění 23.042
Kutiku, jakou máš verzi Blenderu?
Reakce: MsAdrienne

Kutik

Ověřeno
Zprávy 573 Úspěchy 480 Ocenění 1.064

Severinko, přišel jsem na to, v čem je problém) ukázalo se, že na uzly, které jsou zodpovědné za nohy, je třeba stisknout dvakrát, i když na jiné jednou. Nechápu, proč tomu tak je, ale teď budu vědět, že tato funkce funguje dobře)

Velice vám děkuji za tak jasnou a užitečnou lekci!

Gardenia

Ověřeno
Zprávy 801 Úspěchy 150 Ocenění 1.899

Úžasný tutoriál, tak jasný a jednoduchý. Díky moc.
Něco mi prostě nesedí. Udělal jsem vše podle tutoriálu, provedl všechny kroky krok za krokem. Póza se však ve hře nezobrazuje. Simík stojí v pozici, která byla původně vložena do mixéru před jeho úpravou. Z nějakého důvodu v mé nulové animaci můj Simík stojí s rukama nataženýma různými směry a ne nataženými ve švech, jako v tutoriálu. Toto je pozice, ve které Sim skončí ve hře.
Mám nainstalované Sims 4 Studio verze 2.6.1.5, zkoušel jsem i v 2.6.0.8, mixér 2.70a. Pozplayer nejnovější verze. Pro jistotu jsem smazal všechny doplňky ze složky Mods, abych eliminoval konflikty (samozřejmě kromě poseru). Zkoušel jsem to několikrát, různé pozice. Ale výsledek je stejný.
S čím to lze propojit? Prosím, pomozte mi na to přijít.

Zajímavé:  Jak fotit v The Sims 4.

divoký

Fórum přítel
Zprávy 3.632 Úspěchy 1.880 Ocenění 5.101

Gardenie, s největší pravděpodobností došlo k chybě v udržení pozice. Zkusili jste znovu otevřít soubor mixéru uložené pozice?

The Sims 4 Pose Player 101

Jedním ze základních prvků mého snímku obrazovky a nezbytných úprav obrázků je mod známý jako Pose Player. Tým podpory TSR dostává spoustu dotazů na tento Sims 4 Pose Player, protože pózy ke stažení vyžadují, aby fungoval Pose Player. Bohužel, Pose Player nebyl vyvinut společností TSR. Takže vás provedu tím, jak nainstalovat a používat The Sims 4 Pose Player a kam se obrátit, pokud potřebujete pomoc s tímto modem.

Jezi Avie

Jen Kendall dělá svou pózu. ale umožnil jí Andrew’s Sim 4 Pose Player

O Pose Player

The Sims 4 Pose Player vytvořil Andrew ze studia Sims 4 a funguje jako nejoblíbenější mod pro pózování Simíků. Pose Player najdete ZDE. Tvůrce ji aktualizuje, pokud jsou potřeba nějaké změny. Tento mod vám umožňuje používat ke stažení pózy k pózování Simíků, abyste mohli zachytit dobré obrázky ve hře a v CAS (Create a Sim). Bez tohoto přehrávače byste si na dokonalou pózu museli počkat na přesný okamžik. Další možností by bylo pořídit tisíce obrázků a roztřídit je, abyste našli ten správný obrázek.

Přehrávač póz Sims 4

Pokud toto vidíte, jste na správném místě a stáhněte si Andrew’s Pose Player.

Mějte na paměti, že toto je není to TSR mod. Takže bohužel nemůžeme nabídnout podporu pro aktuální Pose Player Mod. Ano, pozice, které si stáhnete z TSR, potřebují tento mod, aby fungoval, ale TSR umělci nevytvořili mod, který spouští pózy. Nejlepší způsob, jak to mohu vysvětlit, je jako DVD. Pose Player je externí DVD přehrávač. Umělec vytváří ‘DVD’, ale musíte získat ‘DVD přehrávač’ zvlášť.

Zajímavé:  Jak zvýšit míru přátelství v The Sims 4.

Instalace

U každého modu jsou požadavky na instalaci, které je třeba podrobně dodržovat, aby mod fungoval správně. Některé CC a mody jsou soubory balíčků a některé jsou skripty. Pose Player má obě součásti modu a potřebuje oba soubory nainstalovat společně.

Jak nainstalovat Pose Player

1 – Stáhněte si Pose Player Mod

2 – Extrahujte 2 soubory ze souboru .zip

3 – Umístěte oba soubory přímo do složky Mods

Jak nainstalovat Pose Player

4 – Pose Player je mod skriptu. První věc, kterou budete muset udělat, je povolit modifikace skriptů ve vaší hře, pokud jste tak ještě neučinili. Můžete to udělat tak, že přejdete do možností hry a poté kliknete na Další. Uvidíte tam možnost Mods skriptu.

Mody skriptů

5 – Jakmile budete mít zapnuté mody skriptů, klikněte na Apply Changes. Budete muset úplně ukončit hru a poté hru znovu načíst.

Mody skriptů

Jakmile hru znovu načtete, váš mod by měl být nainstalován a připraven k použití. (TSR nemůže poskytnout podporu pro tento mod, budete muset jít ZDE, pokud potřebujete další pomoc)

Instalace pozic

Instalace Poses může být opravdu jednoduchá, pokud jste VIP na TSR, protože vše, co musíte udělat, je kliknout na instalaci pomocí CC Manager. Pokud však chcete Poses nainstalovat ručně, je to docela jednoduché. Poses jsou soubory balíčků, které musí jít do vaší složky Mods. Pokud si uspořádáte svou složku jako já, pak byste své pozice umístili do složky Mods>Pose.

Pózy

Kde je najít na TSR

Pokud hledáte pózy, jste na správném místě. V TSR jsou úžasní umělci póz! Chcete-li se podívat na VŠECHNY pozice, přejděte ke stažení>Mods>Poses a poté budete moci procházet stovkami pozic, které si můžete stáhnout.

Zajímavé:  Kde najít krvavý strom v The Sims 4.

Pózuje na TSR

Pokud hledáte doporučení na nějaké skvělé umělce póz, doporučuji ReMaron, Couquett, Beto_Ae0 a YaniSims. Samozřejmě, že na TSR je mnohem více umělců póz a pokud hledáte něco konkrétního, zkuste hledat podle klíčových slov, abyste to trochu zúžili, protože pozic je HODNĚ.

Pózuje na TSR

CAS představuje vs non-CAS

Když se díváte na stahování pozic, můžete narazit na pozice, které uvádějí, že jsou pro CAS (Create a Sim). CAS pozice se vážou k rysu Simíka a pro každý rys každého věku můžete mít pouze jednu pózu. Věková rozmezí jsou definována jako batole, dítě a dospívající až po starší. Pokud máte nainstalovanou více než jednu pozici specifikované vlastnosti, bude fungovat pouze jedna, dokud nebude druhá odstraněna.

Hodně používám CAS Poses pro své obrázky. Jakmile nainstalujete balíček CAS Pose Pack, který byste chtěli, do složky mods, póza se ve hře připojí k vlastnosti. Když kliknete na tuto vlastnost ve hře, Simík bude po kliknutí na vlastnost pózovat. CAS obecně poskytuje kvalitnější fotografie a pokud je spárován s kontrastním pozadím CAS, lze je snadněji vystřihnout pro úpravy.

Pozice mimo CAS se zobrazí pouze po kliknutí na Simíka a poté na možnost ‘Pose by Name.’

Funkčnost ve hře

Pokud jste vše správně nainstalovali, můžete své pozice najít kliknutím na svého Simíka a výběrem Pózovat podle jména. Všechny pozice, které byly správně nainstalovány, se zde zobrazí v seznamu pozic. Pokud vyberete Pose by name (Pose by name), budete potřebovat název klipu pozice, aby pozice fungovala.

Přehrávač póz Sims 4

Někdy jsou pozice navrženy tak, aby se póza hrála v celém balíčku Pose Pack, takže se nemusíte starat o výběr pouze jedné pozice. Pozice se také počítají jako akce, takže jich můžete zařadit do fronty tolik, kolik potřebujete.

Zajímavé:  Jak změnit objekt v The Sims 4 Studio.

Shrnutí

Používání pozic stažených z TSR může vaší hře hodně přidat. Primárním účelem póz je umět pořizovat lepší snímky obrazovky vašich Simíků, spíše než čekat na správný okamžik nebo pořizovat tisíce snímků, abyste získali jednu fotografii. Samozřejmě, že s přehrávačem póz na pár kliknutí myší můžete mít pózu připravenou na fotku hned.

The Sims 4 Pose Player od Andrewa je 100% potřebný k použití stažených pozic ve vaší hře Sims 4. Pokud nemáte nainstalovaný Pose Player, pózy nebudou fungovat. The Sims 4 Pose Player od Andrewa také nevytvářejí zaměstnanci TSR ani umělci, takže vám bohužel nemůžeme pomoci s tímto modem prostřednictvím podpory TSR. Pokud potřebujete podporu pro tento mod, budete muset jít ZDE.

*Sim na sociálních sítích od MSQSims

Hledáte-li další články o modifikacích, podívejte se na naše články o Sims 4 Mods Spotlight a Používání Sims 4 Mods.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»