News

Jak chytit kanibalské proglotis v Sims 4

Rostlina přežvýkavců (Proglotis Cannibalism) a jak ji najít v The Sims 4 (Podrobnosti)/Sylvan Glade/#1

Ikona kanálu Domácí stůl pro každého

Podrobné pokyny a recenze rostliny přežvýkavců. Dodám, že když sníte postavu, při dojení dostanete elixír s její náladou a nálada postavy zmizí, pokud rostlina postavu snědla a nevyplivla, dostanete elixír mládí (výměnou za život postavy). Odkaz na předchozí videa: Forgotten Grotto — https://www.youtube.com/watch?v=VO-xKZowYSk Hermit’s Refuge — https://www.youtube.com/watch?v=IkYEpZgUeNQ&t=84s Planet Sixim — https: //www.youtube.com/watch?v=kG-586LnBMY&t=6s ?Put ? a odběratel mého kanálu. Děkuji za sledování! ?Můžete se také přihlásit k odběru mé skupiny na VK, kde zveřejňuji svá fotografická díla: https://vk.com/maxscom ?Jsem na VK: https://vk.com/maxkovalyov ?Jsem na Instagramu: https://www .instagram.com/maksimka_kovalev #přežvýkavá rostlina #sims4 #swallowedcannibalism #secret locations

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Jak chytit kanibalské proglotis v Sims 4

Tuto krásnou a zároveň velmi „nebezpečnou krávu“ najdete i ve 4. díle The Sims. Předkládáme vám krátký přehled toho, co musíte udělat, abyste jej dostali na svůj web.
Aby Proglotis rostl a potěšil (vyděsil) vaše Simíky, musíte chytit jeho semínka.
To lze provést s minimálními rybářskými dovednostmi v Sylvan Glade. Přečtěte si další článek o tom, jak se do tohoto města dostat.

Tak se nám podařilo dostat do této oblasti a můžeme začít rybařit. Chcete-li to provést, je lepší připravit svého Simíka předem na dlouhou rybářskou výpravu a zvýšit všechny jeho potřeby na maximum, které potřebujete k rybolovu v den volna. Nebo můžete jednoduše vypnout potřeby pomocí kódu Testování je pravdivé + posun . Tím vypnete potřeby Simíka.

Zajímavé:  Kde najít deník v The Sims 4.

Po rychlém nebo dlouhém rybaření se konečně dočkáme kýžených semínek Proglotis.

Tajemství Sims 4. Jak získat Proglotis Cannibalism v The Sims 4

Vracíme se domů a kupujeme jí záhon (bez něj se obejdete). Dále zasadíme semínka.

A na závěr pár pravidel pro péči o kanibalismus Proglotis

1. Nezapomeňte zalévat (v závislosti na vašich zahradnických dovednostech budete mít další typy interakcí (získat vzorek, popovídat si atd.))

2. Až Proglotis vyroste, nezapomeňte ji krmit 12 hodin poté, co škádlila Simíky dortem. Jinak zemře a nebude možné ji obnovit.

3. Raději neberte dort ze rtů této roztomilé kravičky. Můžete zemřít nebo být vyplivnuti. Proglotis však poté vytvoří extrakt na základě emočního stavu vaší postavy. Například, pokud byla vaše postava ve šťastné náladě, pak Proglotis vytvoří extrakt štěstí. Pokud postava vypije tento extrakt, bude okamžitě šťastná, bez ohledu na to, v jaké náladě byla předtím.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»