News

Kde číst knihu života, pokud byla vydána The Sims 4

Kniha života je jedním z nejunikátnějších prvků The Sims. 4, což Umožňuje vzkřísit mrtvé postavy. Každá postava může napsat neomezený počet knih život, ale může použít pouze svůj vlastní. V tomto článku se podíváme na vícejak tato jedinečná funkce funguje.

Chcete-li zobrazit požadovanou sekci, klikněte na odkaz:

Jak používat knihu života

Jak funguje kniha života

Vzkříšení postav v Sims 4

Tipy pro používání Knihy života v The Sims 4

Závěr

Ohodnoťte obsah článku!

Kniha života je jedinečný nástroj v The Sims 4, který vám umožní vzkřísit zesnulé Simíky. Každá žijící postava má možnost napsat pouze jednu knihu života, ale není omezena v jejich počtu. Chcete-li vzkřísit postavy, musíte napsat knihu života a aktivovat na knize speciální akci, která vrátí zesnulou postavu do živého života. Tento proces však může být nákladný, jak finančně, tak z hlediska času a úsilí, což z něj nedělá spolehlivé řešení. Schopnost vzkřísit postavy však dělá z knihy života cenný nástroj ve hře, který dále zvyšuje herní možnosti a zážitek.

Jak funguje Kniha života v The Sims 4

Když Simík píše Knihu života, píše svým vlastním jménem. Pokud píše o jiné postavě, oslovuje ho „Ty“. To je důležité zvážit, protože kniha by měla být co nejvíce individuální a měla by odrážet osobnost každé postavy.

Zajímavé:  Jak převzít manželovo příjmení v The Sims 4.

Jak oživit Simíka pomocí Knihy života

Aby mohl vybraný Simík vzkřísit zesnulého Simíka pomocí Knihy života, musí zvládnout psaní a vyplnit speciální kategorii „Nejprodávanější autor“. Poté se na počítači postavy objeví nová akce — napsání „Knihy života“.

Jak vzkřísit postavu pomocí knihy života

Aby mohl Simík vzkřísit postavu pomocí knihy, musí si sednout k hernímu počítači, vybrat možnost „Napsat knihu života“ a počkat, až bude napsána. Poté musíte vybrat zesnulou postavu, která musí být v budoucnu vzkříšena.

Jak splnit životní cíl v Sims 4

K dokončení životního cíle vybrané postavy ve hře můžete použít následující kód: Aspirations.complete_current_milestone. Umožňuje dokončit jednu etapu životního cíle a lze ji použít několikrát k dosažení úplného dokončení všech životních cílů.

Podrobné tipy a závěry

  • Nestojí to za to zapomenoutjaká by měla být kniha života unikátní a odráží charakter zesnulého charakter, takže je lepší nechat to psát charakter, který měl se zesnulým největší spojení.
  • Na cestě k naplnění kategorie Nejprodávanější autor buďte trpěliví, protože to může chvíli trvat.
  • Aby bylo možné vzkřísit charakter, musíte mít přístup do jeho soukromého místa pohřbení, takže stojí za to zařadit to na váš seznam prioritních akcí.
  • Použití kódů vám pomůže dosáhnout vašich cílů rychleji, ale může hru připravit o část zájem, proto je lepší jejich používání omezit.

Závěrem, můžete řekniže Kniha života je jedinečný předmět v The Sims 4, což umožňuje vzkřísit mrtvé. Aby bylo možné využít ji, je nutné provést určité způsobemkterá bude vyžadovat trpělivost a pílí. Ale, výsledek stojí za to na, a možnost napsat svou vlastní knihu života pro každého charakter, dělá tento herní prvek ještě více unikátní a zajímavé.

Zajímavé:  Jak odstranit všechna svá čísla v The Sims 4.

Kniha života v Sims 4

Kniha života v Sims 4

Pomocí Knihy života můžete v The Sims 4 vzkřísit zesnulou postavu a oživit ji. Pro každého mrtvého je napsána kniha života. Aby mohl Simík vytvořit knihu, musí mít spisovatelské dovednosti na úrovni 10 a splnit oblíbený autorský cíl. Abyste vytvořili životní příběh, musíte se také připravit předem, ještě předtím, než Simík zemře.

Kniha života v Sims 4

Po dosažení úrovně budete mít příležitost psát oživující literaturu. Zapněte počítač a vyberte možnost zápisu. Dále si vyberte knihu života a napište. Tento proces není rychlý. A Sim bude sedět u klávesnice hodně dlouho.

Dalším snadným způsobem, jak získat knihu, je mít vlastnost epického básníka. Tito Simíci mohou vytvářet knihy života.

Kniha života v Sims 4

Jakmile je vše připraveno, podívejte se do zavazadla svého Simíka. Vytáhněte knihu a zapište si příběh živé postavy, kterou byste rádi v budoucnu oživili.

Kniha života v Sims 4

Kniha života v Sims 4

Dále, abyste přivedli mrtvou postavu zpět k životu, klikněte na knihu a vyberte možnost — přivolat. Poté bude duch vaší postavy vedle vás, bude muset přečíst text knihy.

Kód pro knihu života ve hře Sims 4

Stiskněte klávesovou zkratku Ctrl Shift C a zadejte cheat pro vývojáře.

testy jsou pravdivé

Poté zadejte kód pro charakterový rys „epického básníka“:

traits.equip_trait EpicPoet

Dále si sedněte k počítači, vyberte: psát → kniha života

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»