News

Jak vidět přes střechu v The Sims 4

Podkroví je vyvýšený prostor přímo pod střechou v The Sims 4. Velmi snadno se staví a jsou tou nejlepší volbou pro hráče, kteří mají rádi myšlenku otevřeného prostoru. V The Sims 4 lze obvykle do místnosti vstoupit po schodech. Ale díky doplňku Green Living jsou nyní k dispozici schody. To velmi pomůže všem hráčům, kteří chtějí postavit podkroví v malém domě, protože ušetří místo.

Stavění v The Sims 4 může být zpočátku zastrašující. Je to však mnohem jednodušší, než si hráči myslí. Skvělé na hře je, že možnosti jsou nekonečné. Hráči mohou vytvořit jakýkoli typ budovy, od malého domu až po obrovský hrad. A nejlepší na tom je, že budovy nemusí být realistické.

Stavba podkroví v The Sims 4

Nejprve si stavitelé musí určit velikost domu. Může se to zdát samozřejmé, ale při stavbě vašeho podkroví to bude hrát obrovskou roli. Po výběru pozemku vhodné velikosti musí hráči vstoupit do konstrukčního režimu.

Vyberte nástroj Pokoj a začněte budovat celkový tvar domu. Poté musí stavitelé vyjít do druhého patra kliknutím na tlačítko „Nahoru“ v pravém horním rohu.

Dále hráči použijí nástroj Zeď nebo Místnost k rozdělení druhého patra. V závislosti na velikosti domu se stavitelé musí rozhodnout, která část bude odstraněna a která zůstane. Jakmile se rozhodnete, jednoduše klikněte na nechtěnou oblast a odstraňte patra. Hráči nyní vidí patro níže.

Zajímavé:  Jak najít bohatého manžela v The Sims 4.

Nakonec vyměňte stěny druhého patra za plot a poté přidejte žebřík nebo štafle. Gratulujeme, hráči si nyní mohou užívat zdobení podkroví, které vytvořili.

Tipy a triky pro lepší stavbu podkroví

Střechy mohou někdy poškodit konstrukci mnoha způsoby. V loftových domech mohou střechy zasahovat dvěma různými způsoby: zcela zmizet nebo proniknout skrz zdi.

Když hráči staví půdu, častou chybou je odstranění půdních zdí pomocí nástroje Wall před instalací plotu. Bohužel to způsobí, že střecha zmizí. Jednoduchým řešením by bylo vybrat plot a poté okamžitě upravit zeď bez použití jakéhokoli nářadí.

Druhý problém nastává, když hráči postaví dům se šikmou střechou (A-frame). Při vytváření podkroví si stavitelé všimnou, že po přidání plotu střecha prochází zdí a je viditelná na vnitřní straně místnosti.

Jednoduchým řešením je zmenšit úhel střechy. To lze provést kliknutím na střechu a pohybem malých šipek po jejím okraji. Tím se problém zcela nevyřeší, ale okraje střechy budou méně nápadné. Posledním krokem je vybrat nástroj Místnost a vytvořit další místnosti mezi podkrovím a střechou tak, aby všechny okraje zmizely.

Posledním tipem je, jak umístit svítidla uvnitř podkroví. Hráči by si měli být vědomi toho, že jakmile jsou patra odstraněna, umístění příslušenství v prvním a druhém patře se stane nepříjemným pohledem. Svítidla v přízemí budou vypadat, jako by „plavala“, protože zde není žádný strop, který by je udržoval. Aby se tomu zabránilo, měli by je stavitelé umístit pouze do druhého patra.

Získejte přístup k ještě většímu obsahu pomocí cheatů na skryté objekty

Cheaty na skryté objekty

Při objevování světů The Sims 4 pravděpodobně jste si všimli spousty věcí, které v katalogu nenajdete. Dekorativní předměty, rostliny a dokonce i celé budovy jsou jen několika příklady věcí, které jsou venku, ale nejsou přístupné běžným hráčům. Naštěstí existují způsoby, jak získat přístup k tomuto tajnému obsahu pomocí několika cheatů na skryté objekty.

Zajímavé:  Jak se vyhnout pohybu v The Sims 4.

Cheaty na skryté objekty – získejte přístup k ještě více věcem!

Přístup ke skrytému/zamčenému obsahu ve hře má mnoho výhod. Někdy je předmět zamčený v kariéře nebo cíle, ale ve vaší sestavě by byl perfektní. Někdy chcete vylepšit stavbu, aniž byste ji prodražili. Někdy prostě chcete větší škálu věcí na hraní nebo oblečení pro vaše výtvory. Bez ohledu na důvod, tyto cheaty to udělají.

Existují tři cheaty, které byste měli znát, abyste získali přístup k nejširší škále objektů:

2023 12 14 11 04 23 217 ycb evod

  • bb.ignoregameplayunlocksentitlement – tento cheat zpřístupní kariéře a objekty uzamčené cílem v Buy/Build, aniž byste museli plnit související požadavky. Je to perfektní cheat, jak se zmocnit dekoračních předmětů, které jsou specifické pro kariéru nebo jinak běžně nedostupné.

2023 12 14 11 09 07 792 ycb evod

  • bb. showhiddenobjects – použití tohoto cheatu otevře přístup k předmětům, které vaši simíci obvykle získají až po provedení konkrétních akcí nebo cílů. Některé příklady zahrnují různé krystaly, které normálně musíte nechat vykopat svého simíka, nebo plakáty, které lze odemknout dokončením Výzvy pozitivity.

2023 12 15 11 09 04 118 ycb evod

  • bb. showliveeditobjects – cheat, který umožní přístup k některým dalším různým předmětům, které si normálně nemůžete koupit sami, jako jsou školní projekty. Nejlépe se používá v kombinaci s jinými cheaty, abyste získali celou škálu objektů.

Více o SNOOTYSIMS: Najděte tajné předměty, vzácné druhy ryb, nepolapitelné sběratelské předměty, obskurní drahokamy a spoustu dalších tajemství, která okoření životy vašich Simíků pomocí tohoto seznamu skrytých předmětů!

Obrázek doporučovaný skrytými objekty

Cheaty na skryté objekty Speedrun s modem!

Pokud se nemůžete obtěžovat zapamatováním těchto cheatů nebo chcete snadnější způsob přístupu k obsahu, vyzkoušejte mod BetterBuildBuy od TwistedMexi. S tímto modem máte přístup k celému katalogu tajných objektů bez cheatu se skrytými předměty, včetně ladicích položek, které výše uvedené cheaty neodemknou. To vám také umožňuje hledat skryté položky podle jejich názvu, jako obvykle při použití cheatů místo toho každá položka přijde jako „DEBUG“, což ztěžuje nalezení toho, co hledáte.

Zajímavé:  Jak vypadá složka dokumentů Sims 4 - čistá hra.

Závěrečné myšlenky

Pokud hra přichází s celou řadou obsahu, dávalo by smysl, abyste k němu měli přístup, ne? Samozřejmě! A zatímco vývojáři The Sims 4 se rozhodli zamknout některé položky z nějakého důvodu, jako je doba načítání na starších herních zařízeních, což neznamená, že se k tomu nemůžeme dostat sami. Pomocí cheatů na skryté předměty budou mít vaši simíci na výběr z ještě větší škály věcí, kterými mohou ozdobit své budovy, což jim umožní lépe ukázat svou osobnost, ozdobit své domovy a možná při tom dokonce ušetřit nějaké peníze. Bavte se vylepšováním svých staveb těmito tajnými drahokamy a šťastné simming!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»