News

Jak prodávat zeleninu v The Sims 4

Zahradnictví není pro žádnou kariéru vyžadována dovednost, ale úzce souvisí s vařením a gurmánským vařením, protože ovoce, které vypěstujete, lze použít při vaření. Pokud tedy plánujete aktivně vařit jídlo, měli byste se postarat o vlastní zahrádku na dvoře svého domu. Tato dovednost vám také umožní získat malý dodatečný příjem, protože sklizeň lze prodat. Ale i bez ohledu na to všechno zůstává zahradničení docela zajímavou činností, kterou se váš Simík může naučit jen tak pro zábavu.

K zahradničení potřebujete vlastní zahradu a k jejímu založení potřebujete semena. Prvním krokem by proto měla být jejich koupě. Použití počítačový a vyberte možnost „koupit semena. “, poté označte kategorii, o kterou máte zájem: zelenina, květiny, ovoce nebo bylinky. Ve vašem inventáři najdete balíček se sadou semínek pro začátečníky. Klikněte na něj a vyberte akci „otevřít balíček semínek“ – takto uvidíte, jaká semínka jste obdrželi.

Pro zahradu budete muset věnovat určitou část svého dvora. Vyberte si podle svého názoru nejúspěšnější místo a přesuňte semínka z inventáře do tohoto bodu. Klikněte na ně a použijte možnost „zasít“. Poté klikněte na semeno v půdě a vyberte možnost „zalévat rostliny“. Sled těchto akcí vám umožní zvládnout zahradnictví na první úrovni. Úroveň dovedností se bude zvyšovat, jak se budete starat o zahradu a plodiny. Úroveň 4 umožní vašemu Simíkovi mluvit s rostlinami, což uspokojí jejich potřebu komunikace. Pátá úroveň poskytuje přístup k hnojivu. Sedmá úroveň umožní vašemu Simíkovi sbírat řízky, roubovat rostliny a vytvářet hybridní druhy.

Abyste mohli pěstovat plodiny a zlepšovat své dovednosti, musíte se o zahradu neustále starat (použijte akci „starat se o zahradu“). Na vyšších úrovních budete moci sbírat vzorky rostlin a studovat je pomocí mikroskop . Zajímavou možností je možnost odebírat řízky z rostlin: kliknutím na libovolnou rostlinu (na ulici, v parku atd.) můžete řízek odštípnout a poté zasadit do své zahrady. Řízky se objeví ve věcech vašeho Simíka, poté je můžete naroubovat na jinou rostlinu.

Zajímavé:  Jak načíst Sims 4 z disku.

Čas od času je potřeba zahradu odplevelit, a pokud máte potřebné komponenty, můžete rostliny i přihnojit. Nezapomeňte se o svou zahradu starat, jinak rostliny začnou umírat.

V určitém okamžiku budete moci použít akci „sklidit všechny plodiny“, po které dostanete vše, co se vám podařilo vypěstovat (celá plodina se objeví ve vašem inventáři). Poté jej můžete prodat, použít k vaření, použít jako hnojivo, použít jako rybářskou návnadu a tak dále.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»