News

Jak mohou Richelians převádět předměty v The Sims 4?

Někteří hráči měli to štěstí, že se zúčastnili prezentace doplňku Sims 4 Get to Work! Mnoho z nich na World Wide Web sdílí své dojmy z těchto několika hodin strávených ve světě Sims. A samozřejmě se objevily informace o mimozemšťanech, stejně jako o jejich nadpozemském světě.

UFO a mimozemšťané v The Sims 4 Pusťte se do práce

Obecně se mimozemšťané nebudou příliš lišit od běžných Simíků. Budete se s nimi moci setkávat neustále, ale jen někteří Simíci je budou moci rozpoznat jako představitele nadpozemské civilizace. Mimozemšťané se totiž umí maskovat.

Abyste mohli hrát za mimozemšťana, nemusíte ho zběsile hledat po městě, pak si s ním budovat vztah, abyste ho dostali do své rodiny. V CAS lze vytvořit jakéhokoli mimozemšťana. Vybírat můžete z devíti odstínů pleti – odstínů bílé, modré, zelené a fialové.

UFO a mimozemšťané v The Sims 4 Pusťte se do práce

Co nemůžete udělat, je změnit účes nebo outfit. Faktem je, že všichni mimozemšťané v mimozemských maskách jsou holohlaví a nosí speciální oblečení, které trochu připomíná skafandry. Ale můžete svému mimozemšťanovi přimět špičaté uši, vybrat si nadpozemská tetování nebo make-up.

Vetřelce v The Sims 4 lze hrát jako kterékoli jiné Simíky. Po narození miminka se u vás doma objeví speciální létající kolébka. Když mimozemšťan zemře, bude mít speciální urnu pro svůj popel. Oblíbená mimozemská řeč o síle mozku a lidském jídle. Kromě toho budou moci provádět výzkum pomocí sondy, analyzovat osobnost, tajně si potřást rukou, čistit vzpomínky, manipulovat se Simíky a vyměňovat si myšlenky s ostatními členy rasy. Pokud mimozemšťan komunikuje s běžným Simíkem, rád bude o podivném atmosférickém jevu diskutovat.

The Sims 4 Get to Work bude obsahovat satelitní paraboly. S jejich pomocí můžete navázat kontakt s mimozemšťany nebo se mu naopak vyhnout. Pokud se nad oblastí nebo nad jednotlivými Simíky vznáší létající talíř, můžete si být jisti, že Simík bude unesen. Tomu nikdo neodolá. U Unesených Simíků se očekává, že budou mít malé mimozemšťany. Záleží na vás, zda „nalezence“ vychováte, nebo ho pošlete zpět do mimozemského světa.

Zajímavé:  Jak se stát vegetariánem v The Sims 4.

Mimozemšťané v The Sims 4 mají svůj vlastní svět – Sixam. V podstatě se jedná o skryté místo, do kterého není tak snadné se dostat. K tomu potřebujete vědce s vysokou kariérní úrovní. Jen jemu se podaří vylepšit generátor červích děr natolik, že se stane portálem do cizího světa. Abyste mohli toto zařízení používat, nemusíte být ve vědecké laboratoři. Jde o to, že je přenosný.

Do mimozemského světa můžete cestovat buď sami, nebo se skupinou. Toto je jedinečný svět! Jeho okolí a obyvatelé nejsou podobní těm na Zemi. Návštěvou Sixamu může váš Simík přinést nové předměty do sbírek.

V této nadpozemské lokalitě můžete obdivovat nejen krásu přírody. Mimozemšťané mají svou vlastní zábavu – kavárny a další podniky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»