News

Jak vybrat povolání pro nehráče Sim The Sims 4

Čím se můžete stát ve hře Sims 4: čaroděj, mág, upír, streamer nebo mořská panna — průvodce

The Sims 4 letos oslavili šest let. Během této doby bylo pro hru vydáno mnoho doplňků s novými městy, věcmi a samozřejmě povoláními. Není těžké pochopit, jak se stát detektivem nebo politikem: zavolejte na službu zaměstnanosti, vyberte si povolání a jděte do práce. Zde je návod, jak se stát streamerem, čarodějem schopným vzkřísit mrtvé, jak se stát předmětem vzdechů milionů fanoušků nebo utopit zlé sousedy v těle mořské panny. Dnes o tom budeme mluvit.

Průvodce The Sims 4

  1. Jak hrát The Sims 4 s přáteli online v kooperaci pomocí režimu pro více hráčů
  2. Jak se stát vlkodlakem v The Sims 4: Werewolves — co je to vztek, jak zvýšit svou hodnost, odemknout všechny schopnosti a skryté dovednosti vlkodlaků
  3. Jak vyvolávat a komunikovat s duchy v The Sims 4: Paranormal. Druhy duchů
  4. Jak proměnit The Sims 4 v perfektní hru pro dospělé pomocí modifikací
  5. Jak se stát vyšetřovatelem paranormálních jevů v The Sims 4: Balíček paranormálních věcí
  6. Obecný průvodce hrou The Sims 4 STAR WARS
  7. Čím se můžete stát ve hře Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou
Zajímavé:  Kde získat přísady v The Sims 4.

Jak se stát čarodějem (mágem) v Sims 4

S přídavkem World of Magic dostali hráči možnost žít v jakési obdobě světa Harryho Pottera. Magie, hůlky a lektvary nejsou jedinými inovacemi v mystickém DLC. Nové talenty, souboje, kouzelná zvířata a koště pro pohyb po světě zpestří život vašeho Simíka.

Existuje několik způsobů, jak se stát mágem v Sims 4:

  1. V režimu vytváření postavy vyberte „Přidat okultní postavu“ a poté klikněte na „Přidat čaroděje“. Dále si standardně vybereme oblečení, postavu a postoupíme ke studiu magie.
  2. S již připravenou postavou se vydáme do města Glimmerbrook a vybereme nejbližší oblast s portálem na mapě. Přejdeme na portál a klikneme na „Přejít do kouzelného světa“. Dále si vybereme učitele magie. Od obyčejných kouzelníků je odlišíte speciálními symboly nad jejich hlavami. Pojďme se seznámit a klikněte na „Zeptejte se, jak používat magii“. Souhlasíme s tréninkem a začínáme sbírat magické koule, za což vám váš mentor dá možnost kouzlit.
  3. Jedeme do Glimmerbrooku a potkáváme kouzelníka opačného pohlaví. Dovedeme vztah k romantickému vrcholu a pošleme ho k početí dítěte. Dále může být čaroděj vykopnut ze dveří, protože dítě již obdrželo magický gen a bude se moci naučit magii.

Jak se stát „čistokrevným“ čarodějem (mágem) v Sims 4

Čarodějští Simíci jsou rozděleni do tří skupin: čistokrevní, ubývající a staří. Vlastně mohou tuto vlastnost získat pouze od narození. Čím lepší rodokmen mág, tím více výhod a užitečných vlastností získá během svého výcviku a pozdějšího života.

  1. Blednutí: nejjednodušší druh, který patří dětem od jednoho kouzelnického rodiče. Jsou nejslabší ze všech čarodějů a dostávají méně zkušeností a talentových bodů. Takoví Simíci rychle hromadí přebytečnou magii, což může způsobit, že se stanou prokletí.
  2. Čistokrevná: třetí generace dětí. Například: dědeček byl kouzelník, otec a matka jsou čarodějové a jejich dítě bude ve skutečnosti čistokrevné. Takové děti se rychleji učí kouzla a lektvary, získávají další talentové body a hromadí přebytečnou magii pomaleji.
  3. Ancients: speciální generace pro nejtrpělivější hráče. Děti čtvrté generace dostávají tento druh narození. Od pradědečka dál. Nepromíchávejte krev, pamatujete si výraz „bláďa“. Ancient Family získává ještě více talentových bodů, umožňuje vám rychle rozvíjet magické schopnosti a snížit hromadění přebytečného náboje o 50 procent.
Zajímavé:  Jak šnorchlovat v The Sims 4.

Jak se stát upírem v Sims 4

Možnost vytvořit si ve hře vlastního Edwarda Cullena se objevila s doplňkem Vampires. Váš Simík získá nové speciální schopnosti a jedinečný druh jídla – krev. Abyste se stali pánem noci, budete se muset setkat s upírem, spřátelit se a požádat ho, aby vás otočil. Nebo se neobtěžujte a vytvořte si novou postavu s hotovým rysem.

Je lepší umístit upíra do Forgotn Hollow, kde je vždy noc a slunce náhodně nezabije vašeho Simíka. Buďte opatrní při cestách do jiných měst a nedomlouvejte se na rande s ostatními hrdiny, pokud je méně než půlnoc.

Jak se stát mořskou pannou ve hře Sims 4

Příležitost stát se mořskou pannou se objevila s doplňkem Island Life. Existuje několik způsobů, jak svést Simíky a utopit je v hlubinách moře, komunikovat s rybami a stát se majitelem luxusního rybího ocasu.

  1. Vytvořte si mořskou pannu v novém editoru Sim. Ze seznamu okultních postav vyberte mořskou pannu. Dále si můžete upravit dvě podoby svého hrdiny: jednu jednoduchou zemi, druhou moře, s ocasem a žraločími zuby.
  2. Bereme hotového Simíka a jedeme na ostrov Mua Pel’am a tam prozkoumáváme jeskyně a hledáme mořské řasy. Jíme a transformujeme. Nebo si kupte tuto mořskou řasu z obchodu s odměnami za 500 bodů.
  3. Zrodit námořnickou postavu je obtížnější než kterýkoli jiný okultní hrdina. Pokud je váš Sim člověk a jeho partner mořská panna, existuje 50procentní šance, že budete mít dítě s rybím ocasem.

Sledujte parametr Vlhkost, díky kterému mohou mořské panny používat svá kouzla. Po každém použití schopností se vykoupejte, zaplavte si v oceánu, napijte se vody a umyjte si ruce, to vašeho Simíka zachrání před nepříjemným zápachem a nepohodlím „Dehydratace“.

Zajímavé:  Jak správně nainstalovat mod na The Sims 4.

Jak se stát slavným streamerem v Sims 4

Stát se streamerem se stalo ještě dostupnější díky doplňku Path to Glory.

Kupujeme videosystém „Více zhlédnutí“. S jeho pomocí bude váš Simík nahrávat a upravovat video. Vyberte téma pro video a nahrajte ho. Zpočátku bude kvalita videa buď špatná, nebo průměrná, vše závisí na vašem šarmu a schopnostech mediální produkce. Čím lepší kvalita videa, tím více diváků a tím vyšší reputace.

Zvyšováním dovedností mediální produkce se váš začínající streamer naučí, jak upravovat videa, slepovat několik dohromady a zlepšovat je pomocí úpravy videa. Taková videa přinášejí větší reputaci, a tím i pozornost inzerentů.

Po získání dostatečného množství reputace začněte přijímat objednávky od podnikatelů a inzerovat jejich produkty za dobré peníze.

Studujte módní trendy a natáčejte na ně svá videa. Musíte pochopit, že trendy se aktualizují téměř každý den, takže se snažte dokončit práci včas.

Provádějte videovysílání. Díky nim získá váš Simík obrovskou reputaci a zrychlený nárůst slávy. Připravte si kávu předem a vezměte si do inventáře několik krabiček s jídlem. Stream můžete na pár hodin opustit, abyste si ulevili nebo vyřešili naléhavý problém. Odkládejte to příliš dlouho a nezískáte publikum zpět.

V The Sims 4 je stále mnoho různých povolání a činností, o kterých se může a mělo by se mluvit. Jak se stát maniakem, pornohercem nebo drogovým dealerem pomocí modifikací vám prozradíme v dalším návodu.

Další průvodci

  • Jak hrát The Sims 4 s přáteli online v kooperaci pomocí režimu pro více hráčů
  • Jak proměnit The Sims 4 v perfektní hru pro dospělé pomocí modifikací
  • Jak se stát vyšetřovatelem paranormálních jevů v The Sims 4: Balíček paranormálních věcí
  • Jak se stát vlkodlakem v The Sims 4: Werewolves — co je to vztek, jak zvýšit svou hodnost, odemknout všechny schopnosti a skryté dovednosti vlkodlaků
  • Jak vyvolávat a komunikovat s duchy v The Sims 4: Paranormal. Druhy duchů
  • Jak stáhnout The Sims 4 a další bezplatné hry na Steamu, které nejsou dostupné v Rusku. Jak obejít omezení „Produkt není ve vaší oblasti dostupný“.
  • Jak upravit pohlaví a orientaci v The Sims 4
  • Padá The Sims 4? Zasekává se Sim v texturách? Zpomaluje to? Nespustí se? — Řešení problému
  • Moddeři odstranili oční linky, které vypadají jako spermie z The Sims 4
  • EA přidá nové odstíny pleti do The Sims 4 a opraví barevné závady kvůli inkluzivitě
  • Obecný průvodce hrou The Sims 4 STAR WARS: Journey to Batuu. Jak získat kredity, kde najít meč, jak vytvořit droida, jak létat s loděmi
Zajímavé:  Jak způsobit smrt Sims 4 cheat code.

Jaké povolání se naučíte jako první?

Nejprve půjdu otestovat podnik. Video mě velmi zaujalo. Pak můžeš pracovat jako detektiv. Doufám, že to bude zajímavé.

emblem_mmm

Ověřeno
Zprávy 12 Úspěchy 15 Ocenění 0

Vystudoval jsem již všechny čtyři profese a zatím, veden svým osobním názorem, mohu s jistotou říci, že nejvíce vzrušující profesí je pro mě detektiv. V trojce nebyla kariéra detektiva podle mého názoru úplně rozvinutá a důvody k tomu jsou pochopitelné. A ve čtyřce se mi tahle práce i průběh pracovního dne moc líbila.
Podle mého „hodnocení“ je na druhém místě kariéra podnikatele, na třetím profese lékaře a tento seznam uzavírá práce ve vědeckém ústavu.
Všechny čtyři typy profesí jsou svým způsobem fascinující a zajímavé;

LadyMoony

Ověřeno
Zprávy 42 Úspěchy 80 Ocenění 29
Šel jsem rozvíjet vědu a nelitoval jsem. Rozdávají tam takové dobroty. Nějaký druh podvodníků!
Reakce: Grardred

Panika

Ověřeno
Zprávy 28 Úspěchy 85 Ocenění 39

Nejprve jsem se rozhodl studovat povolání lékaře, ale nakonec mě to jaksi přestalo bavit.
Pak jsem si koupil obchod a udělal jsem pekárnu. Teď chci zkusit povolání detektiva

Lenka Dálný východ

Ověřeno
Zprávy 1.106 Úspěchy 365 Ocenění 372

Pro svou herní postavu, kterou jsem si sám vytvořil, jsem si vybral povolání doktora.
Protože tím, že jsem si zvolil toto povolání (kariéru), nezapomínám na své vzdělání, které jsem osobně získal v REALITY.
Ale opravdu chci, aby se moje vytvořená herní postava, kromě své kariéry doktora, stala individuálním podnikatelem (nebo jak se tomu říká v Sims 4) a vydělávala peníze prodejem svých obrazů. a co? Toto je nápad otevřít si vlastní podnik, nebo spíše otevřít uměleckou galerii s vaší postavou ve hře.

Zajímavé:  Jak vařit gurmánská jídla v The Sims 4.

paní Esenina

Ověřeno
Zprávy 36 Úspěchy 25 Ocenění 2

Nejméně hráčů si podle výsledků průzkumu volí povolání vědce.
Jakmile jsem si nainstaloval tento addon, okamžitě jsem si vybral toto povolání. Je zajímavé vytvářet nejrůznější vychytávky a triky. xD
Máte pravdu, místo moderní laboratoře jsem skončil v nějaké továrně v poušti. O_o No, k čertu s tím.
Později jsem zkusil i jiné profese. Všem se to líbilo.

lebky

Ověřeno
Zprávy 23 Úspěchy 130 Ocenění 5

Moje první profese byla detektivka. Ale buď se se mnou něco nepovedlo, nebo jsem byl netrpělivý a nudilo mě jen fotografování, fotografování a prohledávání vězňů několik dní po sobě, obecně jsem se vzdal kariéry a dal se na kreativitu. Pak jsem se šel vyučit lékařem a pak jsem práci dokončil. Zpočátku to bylo zajímavé, ale postupem času mě tato profese omrzela. Nějak jsem se často mýlil při stanovení diagnózy. Asi jsem jen spěchal a nedával pozor. Nejvíce se mi ale líbil vědec. Spousta zajímavých věcí, zábavné úkoly, navíc možnost vše naklonovat.
Moje podnikání ale zatím nejde. Otevřel jsem si pekárnu, ale moje SIM karta prostě nestíhá všechny obsloužit a doplnit zásoby (abych ušetřila peníze, nechtěla jsem „doplňovat zásoby“, ale jednoduše připravovat pokrm znovu. Vyjde to levněji). Najatí pracovníci vůbec nepracují, ale jakmile jim to řeknete, jsou okamžitě nešťastní a zase nepracují. I když si vždy vybírají ty, jejichž disciplína je plně rozvinuta. Zkusím najít Simce manžela a pošlu ho pracovat s klienty, když bude v kuchyni. Možná to pro nás oba bude jednodušší.

OxanaN

Ověřeno
Zprávy 67 Úspěchy 120 Ocenění 0

První věc, kterou jsem udělal, bylo, že můj Simík pracoval jako detektiv. Bylo to zajímavé. Pak jsem ho přivedl na úroveň 10, on skončil a přiměl jsem ho, aby pracoval jako vědec. Líbilo se mi, že nebyly žádné načítací obrazovky)) S kariérou mého lékaře to nefungovalo. Než Simka stihla jít do práce, okamžitě onemocněla. Řekl jsem si, že by pro ni pak bylo lepší najít si jinou práci a šla se stát vědkyní. Obecně musím ještě dokončit kariéru lékaře, ale nechci, aby moji Simíci onemocněli.

Zajímavé:  Jak rychle získat železo v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»