News

Jak otěhotnět muže z UFO v The Sims 4

Vývojáři oficiálně prohlásili nemožnost vytvářet hybridy (i když ve hře bez cheatů a modů se mohou super hybridy snadno zrodit). Další otázkou je, že jelikož tuto funkci vývojáři nepodporují, může se hra nebo postava rozbít. Důvodem může být také to, že je upír. Možná důvody mohou být v jiných modech (chx „neplodnost“), nastavení pohlaví postavy atd. Můžete vytvořit těhotenství z mimozemšťana prostřednictvím MSSS Command Center, pokud absolutně MUSÍTE. Nebo možná máte jen smůlu, nebo šance na otěhotnění nějak souvisí s cyklem nebo nastavením z modů (Wicked Whims, Sluce Of Life, Winderful Whims, Wohoo Wenless atd. =)
Nebo použijte hybridní stabilizační mod od Iced Cream, pak bude takové těhotenství možné bez nepříjemných bugů, stejně jako editace obou alternativních forem (temná strana upíra a mimozemský převlek). (zadejte do Googlu „modus stabilizace hybridů Sims 4“). Hned však řeknu, že to s vlkodlaky nefunguje dobře nebo nefunguje vůbec. Existuje addon, který ukazuje vlkodlačí vztek ve vlkodlačích hybridech, ale toto jsou jen berličky. Čekáme na aktualizaci modu od Iced.

osamělý vlkStudent (171) před 1 rokem
Hraju bez modů a bez pirátů
moje simka otěhotněla a porodila pěkného mimozemšťana

Sergej Černykh Pro (876) osamělý vlk, pirát se neliší od licence, pokud jde o herní funkčnost. A móda. To je osobní záležitost každého. Pro mě můžete hrát bez CC, ale neumím si představit hraní bez Command Center. Už jen proto, že města vymírají a zalidňují je bezdomovci. S MSSS se nehratelní Simíci sami ožení, stěhují a mají děti bez zásahu hráče. Nechápu, jak hrát bez modu pro změnu názvu na angličtinu. Ivan Mamontovové a Mukhinové nemohou a priori žít vedle palačinek a Gothů. A nechápu, jak hrát bez stabilizace hybridů — je to prostě pohodlné. Ale tohle je můj IMHO. Každý si sám určí, co od hry potřebuje.

Zajímavé:  Jak navštívit trh Puerto Lamante v The Sims 4.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»