News

Jak se zúčastnit Doctor’s Day v Sims 4

V The Sims 3 bylo být lékařem těžké a nevděčné. Nešťastný lékař se musel práci věnovat 23 hodin denně. Po běžném pracovním dni mohl být okamžitě povolán do služby, a jakmile se v zákonný den volna vydal do parku nebo restaurace, jeden z návštěvníků okamžitě potřeboval lékařskou pomoc. Ve hře Sims 4 je být lékařem snadné a prestižní, nemají mnoho pracovních dní v týdnu, ale v práci se příliš namáhat nemusí: mluvit s pacienty a pít kávu.

Povolání lékaře je kariéra s otevřeným koncem, ve které můžete postavu následovat na její pracoviště (nebo ji tam poslat samotnou, pokud nemáte náladu někoho léčit). Postava bude pracovat v městské nemocnici, která se nachází v centru velkého města poblíž policejní stanice. Je dobře vybavený (i když sprcha a další toaleta by samozřejmě neuškodila, alespoň pro autentičnost). Má tři pokoje pro pacienty, dva operační sály, tři pokoje s lékařským vybavením, prostornou vstupní halu, obrovskou rekreační místnost a posilovnu, do které postava pravděpodobně nikdy nevstoupí. Stránky nelze upravovat jako vědeckou laboratoř. Kromě postavy pracuje v nemocnici několik dalších lidí, i když personál je mnohem menší než v jiných profesích. Lékaři se neustále mění, ale zdá se, že ti samí pacienti chodí v kruzích. Mimochodem, pokud ve stejné rodině obě postavy pracují jako lékaři, pak ten, jehož pracovní den začíná dříve, půjde do nemocnice a druhý se tam neobjeví.

Denní produktivita závisí na dokončení úkolů přijatých během pracovního dne. V závislosti na fázi vaší kariéry se úkoly mohou lišit. Ke zvýšení dochází, když je stupnice celkové produktivity v záložce kariéra zcela naplněna a jsou splněny všechny požadavky před dalším zvýšením (pro lékaře je to počet vyléčených pacientů). Pokud váš pracovní den končí a vaše denní lišta produktivity ještě není plná, můžete si pracovní den prodloužit kliknutím na hodiny vedle lišty.

Zajímavé:  Jak rozložit dlaždice do trojúhelníků v The Sims 4.

Postava začne pracovat jako stážistka. Na rozdíl od praxe v reálném životě jsou to nejšťastnější dny jeho kariéry. Během pracovního dne bude muset plnit velmi příjemné úkoly: odpočinout si a dát si svačinu, vypít kávu, popovídat si s kolegou nebo pacientem, číst lékařské časopisy atd. Někdy bude muset pro změnu napnout málo: znovu mu umýt ruce (jinak jako z nervozity), přinést trpělivý oběd, změřit někomu teplotu nebo setřít loužičku na podlaze.

Na druhém stupni kariéry se sanitář dostane k drahému vybavení a zároveň k pacientům. Bude je moci nejen doprovodit z recepce k pokladně a změřit jim teplotu, ale také prohlédnout oči a uši a vzít výtěr na analýzu. Poslední je nejtěžší, protože dostat mokrou bavlnu do zkumavky je tak těžké! Ani zkušení lékaři se s tímto úkolem ne vždy vyrovnají napoprvé. Cenný vzorek je třeba analyzovat na chemickém analyzátoru (to zvýší vaše logické dovednosti) a poté vložit výsledky do databáze pomocí počítače.

Na třetí úrovni kariéry bude postava schopna pořizovat rentgenové snímky na rentgenovém přístroji. Předtím nebude na škodu jej zkalibrovat pro lepší přesnost, abyste byli zároveň pozorní (moodlet „Laser Accuracy“, pozornost + 1 na 3 hodiny). Poté, co si zahrajete s dalším pacientem, musíte ho předat skutečnému lékaři, a když stanoví diagnózu (modré srdce nad pacientem zčervená), můžete mu dát léky a přijmout díky.

Od čtvrté kariérní úrovně bude nově ražený laborant moci závodit s pacienty na běžících pásech a samostatně určovat diagnózy. Do této doby bude nemocnice mnohem čistší, protože čištění již není povinností postavy a rozbitá zařízení se opraví sama (mimochodem, pokud jste zvládli dovednost mechaniky, lze je vylepšit a učinit odolnějšími) . Zmizí i lékař ve službě – nyní bude postavou onen lékař.

Zajímavé:  Jak kouřit přes bong v The Sims 4.

Chcete-li provést diagnózu, musíte provést primární vyšetření (oči, uši, tělo, teplota), odebrat nátěr a analyzovat jej na analyzátoru, provést všechny další testy (rentgenový test a test na běžícím pásu). V průběhu práce bude možné provést nejprve pochybnou diagnózu (výběr ze čtyř až pěti možností), poté přesvědčivou (výběr ze dvou až tří možností) a poté zaručenou diagnózu. Pokud se postava rychle vyrovná s diagnózou, dostane náladový letáček „Obratný přístup k pacientovi“ (štěstí + 1 na 3 hodiny), i když se později ukáže, že zvolená diagnóza je nesprávná a dlouho tápe a posílá pacienta na další vyšetření, začíná se cítit trapně (moodle „Nespolehlivé výsledky výzkumu“.

Samozřejmě nemůžete dosáhnout jasné diagnózy a vybrat si náhodně jednu z možností. Ale až po léčbě můžete zjistit, zda měl lékař pravdu nebo ne. Zhruba do 5. kariérního stupně bude fungovat intuitivní diagnostická metoda, protože nemoci budou zcela jednoznačné (např. jsou-li hvězdy kolem hlavy a spirálovité skvrny „zářící oči“ a je-li pacient pokryt „tygrem“ pruhy a smích po celou dobu, pak je to «větry a chichotání») Ale od úrovně 5 bude postava schopna nejen podávat léky a injekce, ale také provádět chirurgické operace a nemoci budou složitější. Například místo „zářících očí“ můžete narazit na „trojnásobnou hrozbu“, která vyžaduje operaci. Je tedy vhodné provádět vyšetření řádně, protože medicína je exaktní věda a za neúspěšné věštění na kávové sedlině můžete dostat degradaci, a to celkem rychle. Mimochodem, charakteristické skvrny z pacientů časem zmizí (buď chyba nebo záměrně), což dále komplikuje diagnostiku.

K ošetření si můžete vybrat libovolného pacienta sedícího na lůžkách, a pokud se vám některý z nich nelíbí, v předsíni je jich stále dost. Hypoteticky můžete léčit každého: vzít někoho na rentgen, podívat se někomu do ucha. Ale pak bude těžké někoho úplně vyléčit a na tom často závisí povýšení. Je vhodné brát pacienty, kteří mají alespoň pochybnou diagnózu, abychom s nimi měli méně potíží. Děti jsou také rychleji vyšetřeny, protože je nelze běhat na běžícím pásu. Pokud pacient již podstoupil všechny druhy vyšetření a diagnóza je stále pochybná, měl by být znovu pořízen rentgen.

Zajímavé:  Jak se zbavit slabin v Sims 4.

Jak se zvyšuje profesionální úroveň postavy, k běžné pracovní rutině se přidají nouzové situace. Lze je ignorovat, ale také to negativně ovlivní produktivitu práce (celkově, ne každodenní). Situace jsou následující:

  • Epidemický. Postava potřebuje jít do veřejného prostoru (klikněte na administrátorský stůl), vyléčit tři omdlé postavy a vrátit se do nemocnice (doktorův zásah na sebe).
  • Zavolejte lékaře domů. Postava potřebuje jít do obytné čtvrti, vyšetřit tři pacienty, dát jim léky a vrátit se do nemocnice.
  • Proveďte operaci na postavě, která omdlela (musíte se podívat do vestibulu nemocnice).
  • Porodit dítě těhotné ženě. Přijde také do vestibulu.
  • Proveďte urgentní rozbor vzorků (je třeba je odebrat na recepci), data vložte do databáze pomocí počítače.

Spolu s povoláním lékaře se do hry vrátily nemoci, kterými se mohou nakazit jakékoliv postavy, včetně samotného lékaře. Léčí se univerzálním lékem, který lze objednat přes počítač, nachlazení lze vyléčit běžným pomerančovým džusem z lednice nebo čajem. Všechny těhotné ženy nyní mohou jít do nemocnice, když dítě požádá, aby vyšlo ven a pohodlně porodilo.

Moodlety související s kariérou lékaře si můžete prohlédnout zde a chorobné moodlety zde.

Kariérní kroky

číslo Titul, rozvrh, plat Komponenty prof. úspěch Popis, bonusy, nové funkce
1 Internovat

Popis hry: Chcete se stát lékařem? Všechny začínají ošetřovatelstvím. I ti nejslavnější lékaři na začátku své kariéry stlali postele, nosili jídlo a poslouchali sténání svých pacientů.

Bonusy:

Klasická lékařská uniforma. Skládá se ze dvou částí (kalhoty a košile), takže barvy se mohou lišit.

Postava může číst zdravotní zprávy na webu Medical Journal (na počítači). Vznikne tak náladovka „Přečíst zdravotní zprávy“ (pozor + 2 na 3 hodiny).

V pracovní době může postava doprovodit pacienta k lůžku, přinést mu jídlo, zeptat se, jak se cítí, změřit teplotu a upravit lůžko.

Nové interakce s kolegy: diskutujte o práci, stěžujte si na práci, ptejte se na plat, chvalte pracovní morálku, pomlouvejte kolegy.

Popis hry: Kromě základů zdravotnického systému musí ctižádostiví zdravotníci znát i zákoutí nemocnice. Hlavní vchod slouží například k příjmu pacientů a černý k rychlému zbavení se lékařských chyb.

Bonusy:

Rentgenová obrazovka Dr. Renty Gena (nástěnná výzdoba, která zvyšuje atmosféru).

Testovací tabulka pro noční slepotu (dekor na stěnu pro zlepšení atmosféry).

Postava může vyšetřit pacientovy oči a uši, podat mu léky podle předpisu jiného lékaře, odebrat stěr, analyzovat jej v analyzátoru a výsledky testů pak vložit do databáze pomocí počítače.

Postava může „Převést pacienta“ k jinému lékaři (možnost při vyšetření pacienta), pokud neví, co s ním dál.

Nová interakce s kolegy: pochlubte se svým povýšením.

Popis hry: Neustálé vystavování se různým infekcím má své výhody. Můžete být neustále od hlavy až k patě pokryti bacily, ale přesně víte, co hledat v testech pacientů.

Bonusy:

Postava může prozkoumat tělo pacienta, dát mu injekci a poslat ho na rentgen.

Postava může kalibrovat rentgenový přístroj. To způsobí, že se objeví Moodlet „Laser Precision“ (pozor + 1 na 3 hodiny).

Postava dokáže v přátelské komunikaci „poskytnout lékařské rady“. To mu někdy dává náladu „Pocit důležitosti“ (důvěra + 2 na 3 hodiny).

Postava může „poskytnout špatné lékařské rady“ (od 3. úrovně špinavých triků).

Popis hry: Nejlepší na tom být zdravotníkem je umět si hrát se všemi těmi luxusními „hračkami“: rentgenovými přístroji a lékařskými běžeckými pásy. Navíc je tato hra důležitou součástí zdravotnického systému.

Bonusy:

Chirurgické světlo «Vítězství nad temnotou», vytvářející pozorné prostředí.

Přístup k lékařským běžeckým pásům během diagnózy.

Postava může nezávisle stanovit diagnózu.

Nová interakce s kolegy: diskutujte o lékařské teorii.

Popis hry: Dali jste se do péče o pacienty a musíte vykonávat mnoho povinností: věnovat pozornost nemocným, obsluhovat lékařské vybavení a udržovat hygienu v nemocnici.

Bonusy:

Zdravotní židle «Bez odpočinku a lichotek.»

Přístup k chirurgickému stolu.

Postava může «nabrat teplotu lásky» (romantická interakce).

Nová uniforma: to samé, ale s brýlemi a čepicí.

Popis hry: Vaše oddanost medicíně nemá obdoby. Stanete se nezávislým specialistou. Nechte přední osobnosti medicíny pochlubit se svými rozsáhlými teoretickými znalostmi, ale skutečné kliniky se bez vašich praktických zkušeností neobejdou.

Bonusy:

Diplom M.D. (dekor na stěnu, který zkrášlí prostředí).

Postava může určit pohlaví dítěte těhotné ženy (přátelská interakce).

Popis hry: Stalo! Po nekonečné řadě dní tvrdé práce v nemocnici můžete být konečně oficiálně považováni za skutečného lékaře. Tím, že jste se však stal terapeutem, jste právě vstoupil na dráhu elitní a význačné profese lékaře.

Bonusy:

Jídelní židle «Hlavní je zdraví.»

Postava může místo čtení cizích článků přidávat informace o nové studii na webovou stránku Medical Journal (na počítači).

Popis hry: Tím, že jste překročil hranice rutinních povinností praktického lékaře, jste se začal specializovat na léčbu pacientů – od porodu až po nejzávažnější onemocnění.

Bonusy:

Postava může rodit na chirurgickém stole.

Bonusová povahová vlastnost: «Imunita vůči nemocem.» Lékař onemocní méně často a rychleji se uzdraví.

Pilný lékařský skleněný stůl zlepšuje životní prostředí.

Nová uniforma: lékařský plášť.

Popis hry: Jako chirurg budete zachraňovat životy na chirurgickém stole sebevědomými pohyby rukou. Vše v praktické medicíně je ve vaší moci. Málokterý lékař je respektován tak jako chirurg.

Bonusy:

Kostra Skelly v životní velikosti (dekor pro vylepšení prostředí).

Popis hry: Ve své kariéře jste dosáhli nebývalých výšin a máte rozsáhlé znalosti a zkušenosti v oblasti medicíny. Nyní je veškeré vaše úsilí zaměřeno na nejtěžší úkoly teoretické diagnostiky a zároveň sledování nemocničního areálu.

Bonusy:

Stylizovaný pokoj «Hlavní nemocnice».

Zajímavé:  Jak najít cestu k The Sims 4 na počítači.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»