News

V Sims 4 chybí domácí úkol

Můj domácí úkol zmizel v Sims 4: Jak ho získat zpět?

Podle mnoha hráčů mají problém s tím, že jejich Simíkům mizí domácí úkoly, což by bylo fantastické, kdyby se to stalo v reálném životě!

Tato příručka vám ukáže, jak tento běžný problém vyřešit, aby se váš Simík mohl vrátit k domácímu úkolu.

Metoda 1

Častou chybou, kterou mnozí hráči dělají, je, že se po domě dostatečně nekoukají.

Váš Simík možná někam položil domácí úkol nebo knihy a vy jste to ještě neviděli.

Rozhlédněte se kolem svého domu, jak nejlépe dovedete, a zjistěte, zda jej nenajdete jen tak ležící na stole někde, kam jste se nedívali.

Metoda 2

Otevřete inventář Simíků a zkontrolujte jej.

Domácí úkol možná sebral jiný Simík a teď tam jen sedí v inventáři.

Mnoho hráčů uvedlo, že to našli jako běžnou opravu a našli všechny své domácí úkoly v inventářích ostatních Simíků.

Metoda 3

Pokud hrajete DLC s názvem „Sims 4 Objevte univerzitu“ a máte problém, kdy váš domácí úkol pro Simíky stejně není, máte možnost koupit si domácí úkol z knihovny.

Alternativně, pokud váš Sim pobývá v kampusu nebo jen na návštěvě, může si koupit domácí úkoly v kiosku v kampusu.

Zajímavé:  Jak vyrobit rohovou podlahovou krytinu v The Sims 4.

Pro nižší stupeň školní docházky pro mladší děti si můžete koupit domácí úkol z knihovničky za 1 Simoleon. Domácí úkol by měl být pod „Přejděte do sekce pro děti“, která se objeví.

Pamatujte, že všichni dospělí, kteří kupují domácí úkoly pro své děti, budou muset domácí úkol položit na stůl, aby si je dítě vyzvedlo, jakmile jim ho koupí.

Dospělí mají také možnost objednat si knihy online na svých počítačích, pokud si to přejí.

Metoda 4

Když stěhujete Simíka do nové domácnosti, je častým problémem, že se při tom může pokazit část vašeho nábytku.

Vaše knihovny se mohou během stěhování z jedné domácnosti do druhé pokazit a zabrání vašemu dítěti dělat domácí úkoly.

Chcete-li to opravit, stačí odstranit nebo prodat vadné knihovny, poté koupit nové a umístit je dolů a tím by se měl problém vyřešit.

Existují také případy, kdy jsou vaše knihovny ukradeny a vráceny, z nějakého důvodu se také pokazí.

Můžete to opravit pomocí stejné metody uvedené výše.

Metoda 5

Tento problém může být z nějakého důvodu způsoben vaší domácností, ve které právě žijete.

Jako poslední možnost můžete opustit svou domácnost a jít žít do jiné a zjistit, zda se tím problém vyřeší.

Pokud je problém vyřešen stěhováním domácností, můžete se pokusit přestěhovat zpět do svého předchozího domu a zjistit, zda se stěhováním problém vyřešil.

Doufáme, že vám tato příručka pomohla vyřešit problém, se kterým jste se potýkali, a nyní se můžete vrátit ke svému domácímu úkolu, šťastnému hraní!

Kategorie Průvodce Štítky Sims 4

  • Potřebujete PlayStation Plus, abyste mohli hrát Marvel’s Avengers?
  • Potřebujete PlayStation Plus k hraní Minecraftu?
  • Potřebujete PlayStation Plus k hraní NBA 2K21 MyCareer?
  • Potřebujete PlayStation Plus k hraní Overwatch?
  • Potřebujete PlayStation Plus, abyste mohli hrát Rainbow Six Siege?
Zajímavé:  Jak přidat manželku do The Sims 4.

TheCursedCrusade.com je účastníkem programu Amazon Services LLC Associates Program, přidruženého reklamního programu, jehož cílem je poskytnout webům způsob, jak získat reklamní poplatky prostřednictvím reklamy a propojení s Amazon.com.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

V The Sims 4 postavy dělají domácí úkoly ve škole a na univerzitě. To je nezbytné, aby herní proces vypadal realističtěji. Pravidelné domácí úkoly mají na děti pozitivní vliv, pomáhají studentům získat pochvalu profesorů a získat vysněnou specialitu.

Abyste byli plně připraveni, až vaši Simíci budou mít děti a začnou studovat, analyzujeme hlavní rozdíly mezi PD v různých částech série, řekneme vám, jak dělat domácí úkoly v The Sims 4, a odhalíme triky a životní hacky, které vám pomohou. uspějete ve studiu a zlepšíte si známky. Vyřešíme také záhadu chybějícího sešitu s úkoly.

druhy

Domácí úkoly v The Sims 4 jsou přítomny na základní škole, střední škole a vysoké škole. Jediný rozdíl mezi vysokou školou je ten, že je tam hodně předmětů. Sešity pro plnění domácích úkolů v těchto třech fázích se liší designem.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

  1. Pro základní školu je sešit malý a oranžový – dítě příliš nezatěžuje.
  2. Na střední škole je sešit modrý. Už to vypadá jako kniha, vážná, signalizující spoustu dálkového průzkumu a jak dlouho na ní budete muset „sedět“.
  3. Pro studenty je to lakonický černý sešit. Kromě všeho ostatní studenti také odevzdávají projekty a ročníkové práce a notebook je zřejmě potřeba pouze pro důležité poznámky.

Ve škole

Domácí úkol je standardně v zavazadle postavy. Chcete-li začít dělat domácí úkoly v The Sims 4, otevřete jej a klikněte na sešit.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

To je třeba provést každý den, když se váš Simík vrátí z třídy (pondělí až pátek). Je vhodné, aby měl student v místnosti svůj vlastní stůl. Zvykne si tak dělat školní úkoly na jednom místě a ne třeba u jídelního stolu.

Zajímavé:  Jak přenést postavu v The Sims 4 na jiného hráče.

A ještě jeden důležitý bod – pro efektivní učení musí mít dítě veselou náladu.

Sledujte na oznamovací tabuli, jaké známky váš Simík dostává a zda se jejich známky zlepšují. Také se tam budou zobrazovat upozornění, kdy je čas jít do třídy.

Poté, co uděláte svůj domácí úkol v Sims 4, můžete udělat ještě jeden navíc – bude to mít dobrý vliv na vaše známky. Chcete-li to provést, znovu klikněte na notebook a vyberte „Dodalší úkol“.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Školní projekty

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Děti ve škole často dostávají projekty, které si mají vzít domů, a také je mají v zavazadlech.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Sledujte své dítě, abyste zajistili, že dokončí projekt včas. Přetáhněte projekt ze zavazadla na prázdné místo v domě a kliknutím na něj začněte pracovat.

Rodič může dokonce pomoci svému dítěti v tomto procesu. Práce na projektu bude dalším bonusem a pomůže vám získat vysoké skóre!

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Univerzita

Studenti i školáci dělají domácí úkoly stejně. Chcete-li to provést, musíte najít notebook v zavazadle a kliknout na požadovanou položku.

Na univerzitě v The Sims 4 bude muset váš Simík dělat mnohem více domácích úkolů. Chcete-li to najít, sledujte panel plánu. sestavuje se v závislosti na počtu předmětů a volitelných předmětů, které jste si zvolili při zápisu ke studiu.

Student má obvykle 2 hodiny denně.

Před odchodem do školy si udělejte domácí úkoly ze Sims 4, které vám pomohou dokončit semestr. Postupujte podle plánu, abyste pochopili, jaké položky je třeba udělat.

Za nesplnění požadavku může být student vyloučen z univerzity.

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Prezentace

Kromě toho může být student požádán o předložení prezentace. Prkno pro ni bude v jejím zavazadle. Přesuňte ji do místnosti a proveďte tři interakce:

  1. «Sbírat informace». Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  2. «Zlepšit a zefektivnit.» Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  3. Můžete zkoušet a jít dirigovat (od 8 do 16:30). Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
Zajímavé:  Jak snížit nástěnné dekorace v Sims 4.

Práce v kurzu

Chcete-li dokončit všechny své domácí úkoly na univerzitě, budete také muset absolvovat kurz v The Sims 4. Provádí se prostřednictvím počítače.

  1. Klikněte na něj a vyberte „Univerzita“. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  2. Další „Zadání kurzu“ > „Práce na kurzu“. Simík to může napsat sám nebo zkopírovat. Je lepší uchýlit se k nezávislé práci, abyste se nespálili. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  3. Po napsání nezapomeňte upravit svůj kurz (také přes počítač), abyste zlepšili jeho kvalitu. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  4. Odešlete k posouzení svému instruktorovi. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Chcete-li se lépe připravit na hodiny, kupte si učebnice na profilu prostřednictvím knihovny a přečtěte si je. Připravte se na zkoušku pomocí počítače.

Jak urychlit provádění práce na dálku

Rychlost práce na dálkovém ovládání v The Sims 4 ovlivňují dva faktory: nálada a úroveň dovedností. Náladu si můžete zlepšit lektvary a zábavnými aktivitami, ale budete muset zapracovat na svých dovednostech.

Dovednosti

Po zvýšení všech 4 dovedností vašeho dítěte na úroveň 3 uvidíte, že když kliknete na sešit s domácími úkoly, objeví se možnost „Rychle si udělejte domácí úkoly“. Pokud dovednosti dosáhly úrovně 7 a vyšší, bude dítě schopno provádět všechny lekce v The Sims 4 trojnásobnou rychlostí.

Tato možnost je k dispozici pouze pro děti ve fázi dospívání, není zde možnost zrychlit tímto způsobem.

Univerzitní

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Když Simík studuje na univerzitě, můžete na panelu kariéry vidět všechny jeho předměty. Odpovídající dovednosti jsou uvedeny vedle nich. Upgradujte je všemi možnými způsoby, abyste zlepšili jejich výkon.

Vlastnosti webu

Oblast s vlastností „Study Space“ vám umožní dělat domácí úkoly v The Sims 4 o 50 % rychleji! Postup přidání této vlastnosti na váš web:

Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

  1. Přejděte do konstrukčního režimu.
  2. V levém horním rohu klikněte na ikonu domečku a v nabídce, která se otevře, klikněte na otazník.
  3. Uvidíte aktuální vlastnosti. Klikněte na jeden z nich, chcete-li je změnit, nebo na prázdnou buňku pro přidání.
  4. Vyhledejte v seznamu navrhovaných vlastností „Studijní prostor“.
  5. Vraťte se do životního režimu.
Zajímavé:  Jak se dostat do Sulani v The Sims 4.

Můj domácí úkol zmizel

Pokud vaše kniha domácích úkolů v Sims 4 zmizela, nepropadejte panice. Nejprve to zkuste hledat tam, kde byl váš Sim posledních pár hodin, kde předtím dělal domácí úkoly.

Podívejte se všude: na stole, na podlaze, skříních a dokonce i v knihovnách.

Pokud se notebook nikdy nenajde, lze jej obnovit.

Postup je následující:

  1. Klikněte na knihovnu (pokud tam není, zakupte ji ve stavebním režimu na kartě „Kancelář“). Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  2. V nabídce interakce vyberte možnost Koupit knihy. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  3. Chcete-li se vyhnout dlouhému posouvání, vyberte ve filtru nahoře položku „Problémy“. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  4. Vyberte požadované množství (můžete si vzít pár najednou, pokud váš Simík rád hází učebnice po domě a jste líní je hledat) a kliknutím na zaškrtávací políčko zaplaťte za nákup. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  5. Zakoupené knihy budou přesunuty do knihovny, přes kterou byl nákup uskutečněn. Odtud je lze přenést do vašich zavazadel. Znovu klikněte na skříň a vyberte „Otevřít“. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?
  6. Nad ikonou zavazadla se otevře další s knihami z police. Přetáhněte učebnice do zavazadla postavy a kliknutím na křížek vpravo nahoře skříň zavřete. Jak dělat domácí úkoly v Sims 4: kam mizí dálkové ovládání z vašeho zavazadla?

Pokud v Sims 4 nemáte v zavazadle žádný domácí úkol, můžete tímto způsobem koupit notebook pro dítě, teenagera nebo studenta. Neovlivní to výkon studenta ani úroveň dokončení úkolu.

Rozdíly oproti třetímu dílu

  1. Charakterové rysy „knihomol“ nebo „workoholik“ pomohly rychleji dokončit domácí úkoly v The Sims 3. Ve čtvrté verzi musíte zapracovat na všech dovednostech dítěte, abyste dosáhli tohoto efektu.
  2. Ve třetím by postavy mohly efektivněji dělat PD v knihovně, ale ne v novém díle.
  3. Vysoký akademický výkon vám umožnil vybrat si speciální vlastnost pro postavu ve třech rublech, která není v The Sims 4 dostupná.
  4. Děti mohly dělat domácí úkoly ve třetí části ve škole, zůstávaly pozdě po vyučování. Ve čtyřech to nezvládneš.
  5. Jeden z přídavků do The Sims 3 vám umožnil zakopat notebook se vzdálenými znalostmi, ve 4. části hry není žádná taková hříčka.
  6. Okultní postavy třetího dílu dokázaly tuto práci zvládnout během několika sekund ve čtyřech, takové výhody nebyly poskytovány kouzelníkům, upírům ani mimozemšťanům.
Zajímavé:  Jak vyrobit ostrov v kuchyni v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»