News

Kde získat mačetu v The Sims 4

Pokud jste se v The Sims 4 vydali do džungle, budete potřebovat mačetu. Při první návštěvě Selvadorady se mačeta objeví v zavazadlech vašeho Simíka. Ale v procesu zkoumání džungle má mačeta tendenci se ztratit. Pak si ho můžete koupit na trhu od místních obchodníků. Vedle Jaguára v jídelně Tree jsou stoly, kam obchodníci umisťují své zboží.

Přistoupíme k těmto stolům a podíváme se, co na nich je, najdeme mačetu, klikneme na ni a koupíme ji. Nebo najdeme samotného obchodníka a při interakci s ním se zobrazí seznam toho, co se u něj dá momentálně koupit. Trh a obchodníci mají zvláštnost — potřebná věc není vždy k dispozici. Sortiment na tržnici se ale mění několikrát denně, takže to není až tak velký problém.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší

Obecný průvodce hrou The Sims 4 STAR WARS: Journey to Batuu. Jak získat kredity, kde najít meč, jak vytvořit droida, jak létat s loděmi

Sérii Sims zbožňují hráči z celého světa pro její téměř neomezené možnosti stavby domů, vytváření Simíků a možnost žít život tak, jak chcete, a ne tak, jak se ukáže. Od svého vydání v roce 2013 se The Sims 4 dokázali proměnit z ubohého pahýlu ve skutečné pokračování oblíbené série. Důvodem byly pravidelné přídavky, které ve všech ohledech nabízely rozmanitost ve hře. Nejnovější sady se obecně začaly zaměřovat na módní trendy naší kultury, což je právě nedávný doplněk „Eco-friendly life“.

Zajímavé:  Jak žít sám jako teenager v The Sims 4.

Průvodce The Sims 4

  1. Jak hrát The Sims 4 s přáteli online v kooperaci pomocí režimu pro více hráčů
  2. Jak se stát vlkodlakem v The Sims 4: Werewolves — co je to vztek, jak zvýšit svou hodnost, odemknout všechny schopnosti a skryté dovednosti vlkodlaků
  3. Jak vyvolávat a komunikovat s duchy v The Sims 4: Paranormal. Druhy duchů
  4. Jak proměnit The Sims 4 v perfektní hru pro dospělé pomocí modifikací
  5. Jak se stát vyšetřovatelem paranormálních jevů v The Sims 4: Balíček paranormálních věcí
  6. Obecný průvodce hrou The Sims 4 STAR WARS
  7. Čím se můžete stát ve hře Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou

Obrovská poptávka po produktech Star Wars donutila EA vydat nový doplněk, který by měl oslovit všechny fanoušky konfrontací mezi temnou a světlou stranou. Místo obvyklého přehledu a recenzí “Journey to Batuu” jsme se rozhodli dát dohromady plnohodnotného průvodce všemi nejednoznačnými otázkami, které mohou mít hráči při seznamování se s addonem.

Jak se dostat do Batuu

V první řadě byste měli pochopit, že nové rozšíření nepřidává nové město a neumožňuje stavět budovy ve stylu Star Wars. Dovolená v Batuu nabízí vašim Simíkům jedinečný zážitek z dovolené. Zapomeňte na každodenní problémy, práci nebo vysokou školu. Zvedněte svůj mobilní telefon, otevřete záložku „Take a Vacation“ a vydejte se za dobrodružstvím.

Dostáváme se k oknu naší dovolené a jdeme na základnu Black Spire. Ideální místo pro začátek.

Důležité: mějte na svém osobním účtu malé množství Simoleonů, abyste mohli platit měsíční nájemné, které vám bude účtováno i v době vaší nepřítomnosti na webu. A nebojte se, vaše úspory nebudou na samotné Batuu potřeba. Tamní ekonomika je postavena na místní měně, kterou je třeba teprve vydělat, ale o tom níže.

Zajímavé:  Jak najít misku v Sims 4.

Dvojí význam: Neměli byste posílat svého Simíka na dovolenou bez napumpovaných dovedností: raketová věda, programování, komunikace a fitness. V nejlepším případě mějte na každý bod osm čerpacích bodů.

Jak získat své první kredity

Jak jsme řekli dříve, běžné peníze se na Batuu nepoužívají, budete si muset vydělat místní kredity. Na finanční cheat Motherlode můžete zapomenout. Nepomůže to, protože nová měna nemá s běžnou hrou nic společného.

Své první haléře můžete vydělat splněním úvodních úkolů. Koupit oblečení, osvěžit se a jíst. Moc peněz si nevyděláte, ale na pár drinků v místní kantýně to stačí.

Je zde možnost prohrabat se odpadky. Najdeme zajímavé díly a další nálezy a prodáváme je prostřednictvím nabídky — „inventář“.

Hlavním zdrojem příjmů je práce. Komunikujeme s místním obyvatelstvem a zjišťujeme co nejvíce informací o hlavních frakcích, pro které můžeme pracovat. Nejrychlejší a nejpohodlnější způsob, jak ušetřit peníze, je pracovat pro šmejdy. Přijímáme první objednávky a plníme jednoduché questy, které jsou uvedeny v sekci „práce“. V určitém okamžiku otevíráme možnost hrát hazardní hry a vlastně hledat protivníky. Minimální výhra je 400 kreditů. Čím více hrajeme, tím větší je odměna za výhru.

Jak získat laserový meč

Hlavním atributem, kvůli kterému lidé obvykle kupují produkty Star Wars, je laserový meč. V Journeys to Batuu je několik způsobů, jak to získat.

Nejjednodušší a nejméně zajímavý způsob je shromažďovat kredity a nakupovat. Plníme úkoly, prohrabáváme odpadky a loupeme „První řád“ — kvůli 700 mincím. Jdeme do Savi’s Lightsaber Shop a koupíme jílec a krystal. Ten určuje barvu vašeho meče. Ve svém osobním inventáři klikněte na rukojeť, vyberte barevný oblázek a atribut Jedi je připraven.

Zajímavé:  Jak posouvat kurzor v The Sims 4.

Mírná metoda – získává se jako odměna za splnění řetězce úkolů Odpor.

Scavenger metoda. Prohrabejte se hromadami odpadků a hledejte barevné krystaly. Otevřete krabice s nástroji pomocí svých vylepšených programovacích dovedností. Sestavte si svůj meč z odpadových materiálů, jako je Luke nebo Ray, a za ušetřené kredity si kupte droida (více o tom níže).

Jak se připojit k Prvnímu řádu nebo Odporu

V rozšíření jsou tři frakce, které mohou vašim Simíkům dávat úkoly.

„První řád“, jsou to také uzurpátoři, drží správnou oblast Batuu. Přihlásíme se jako dobrovolníci do služby Sithům s místním velitelem, který má na hlavě červený odznak. Plníme úkoly, postupujeme v kariéře a získáváme reputaci. Stylová uniforma, dobrý příjem a seznámení s Kylo Renem jsou zaručeny.

„Odpor“ je místní milice, která se usadila na okraji města. Vyzpovídáme obyvatele Batuu o rebelech, poté jdeme do tábora v lese. Tam se ptáme místních obyvatel na odpor, načež souhlasíme, že podstoupíme zkoušku loajality. Plníme mise s cílem svrhnout uzurpátory, setkat se s Chewbaccou a Rayem, létat s loděmi (raketová věda) a naučit se bojovat s laserovými meči.

Důležité: v určitém okamžiku budete mít úkol: najít rebela na holochronu. K tomu se musíte dostat do bunkru odporu, který je z neznámého důvodu uzavřen. Toto není chyba nebo závada. Musíte přes horní panel hry vypnout viditelnost zdí a kliknout na „jít sem“ na podlaze uvnitř bunkru. Dveře se automaticky otevřou a váš simík vejde dovnitř.

Již jsme zmínili „Šmejdi“, místní pašeráky, kteří se snaží nezapojovat do konfrontace dobra a zla, ale naopak na tomto konfliktu vydělávat. Dostáváme práci v místní kantýně od chlapíka se žlutým odznakem nad hlavou. Připravte se na spoustu hackování, krádeží a plýtvání kredity v baru.

Zajímavé:  Jak změnit jazyk v nastavení Sims 4.

Jak létat s vesmírnými loděmi

Vesmírné lodě nebudou dostupné, dokud váš Sim nezíská dostatek bodů reputace pro určitou frakci. Buďte připraveni na to, že vám stejně nebude dovoleno létat s hvězdnou lodí. K dispozici bude pouze písemný popis toho, co se děje, a několik možností vývoje událostí, které se otevírají podle úrovně napumpování vašeho hrdiny.

Speedstery a další vybavení mají pouze dekorativní charakter a nelze je používat k určenému účelu.

Kde získat vlastního droida

Mít vlastního droida je hlavní inovací nového přírůstku. Chcete-li to provést, přejděte do oblasti Prvního řádu a vyhledejte budovu Droid Warehouse. Zde si můžete koupit železného partnera, ale ne hned. Pro začátek musíte splnit několik příběhových misí pro kteroukoli z frakcí, přesně do okamžiku, kdy je droida potřeba.

Ujistěte se, že máte předem po ruce tisíc galaktických kreditů. Klikněte na budovu a vyberte si, jaký typ vlastního bloku bude mít váš droid. Tam si můžete vybrat jeho barvu a tvar.

Komunikujte se svým železným společníkem, používejte jej na misích nebo jako přenosné rádio.

S vylepšenými schopnostmi mechaniky můžete vylepšovat a upgradovat svého droida.

Analyzovali jsme nejtěžší a nepochopitelné okamžiky nového přírůstku do Sims 4. Pokud jste se v některých jiných okamžicích setkali s potížemi nebo nerozumíte tomu, co dělat při určitých úkolech, napište do komentářů a my pro vás připravíme odpovědi.

  • EA přidá nové odstíny pleti do The Sims 4 a opraví barevné závady kvůli inkluzivitě
  • The Sims 4 bude hostit reality show s cenou 7 000 000 rublů
  • Moddeři odstranili oční linky, které vypadají jako spermie z The Sims 4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»