Jak nakupovat

Jak koupit dárek v The Sims 4

Schopnost můžete rozvíjet přímou tvorbou kompozic nebo používáním knih.

Úroveň popis
1 Váš Simík s novou dovedností Květinářství bude moci vytvářet květinová aranžmá na stole. Čím vyšší úroveň dovednosti, tím více akcí bude k dispozici.
2 Váš Simík nyní může vytvářet aranžmá s růžemi, snapdragony a krokusy.
3 Váš Simík nyní může vytvářet aranžmá s begóniemi, jiřinami a tulipány. Může také přidat vůně do aranžmá sněženek a krokusů.
4 Váš Simík nyní může vytvářet aranžmá se sněženkami, liliemi a čemeřicemi. Může také přidat vůně do aranžmá sedmikrásky a zvonků. Květinová aranžmá úrovně 1 budou také kvalitnější.
5 Váš Simík může vytvářet aranžmá s orchidejemi a strelitziemi. Dokáže provonět i aranžmá s růžemi a jiřinami. Květinová aranžmá úrovně 2 budou také kvalitnější.
6 Váš Simík může přidávat vůně do aranžmá pomocí snapdragonů a chryzantém. Květinová aranžmá úrovně 3 budou také kvalitnější.
7 Váš Sim může přidat vůně do aranžmá tulipánů a čemeřic. Květinová aranžmá na úrovni 4 bude také kvalitnější.
8 Váš Sim může přidat vůně do aranžmá begónie a strelicie. Květinová aranžmá na úrovni 5 bude také kvalitnější.
9 Váš Sim může přidat vůni do aranžmá lilie a smrti.
10 Váš Simík může přidat vůně do aranžmá orchidejí.
Zajímavé:  Kde koupit koš na prádlo v The Sims 4.

[EP4] Termíny a svatby + dárky

2676681m.jpg

S doplňkem „All Ages“ můžete pozvat svou milovanou na rande a darovat jí kytici červených (bílých, žlutých atd.) růží na znamení lásky. Pokud vztah zašel příliš daleko, udělejte si velkou svatbu! Arches se vrátil do hry a objevil se vynikající a krásný svatební dort.

Navíc byla skvělá příležitost obdarovat. Buď můžete dát nějakou potřebnou nebo ne tak nezbytnou věc ze svého zavazadla, nebo dostat dárek od jiného Simíka!

Podělte se o své dojmy a snímky obrazovky z nezapomenutelných událostí

Smrt z kytice s vůní květu smrti

Vůně květu smrti činí kytici skutečně nebezpečnou.

Výzdoba pokoje to neuškodí, ale pokud takové květinové aranžmá předložíte jako dárek, obdarovaný simík se okamžitě přesune do další věkové fáze, a pokud je to starý muž, pak takový dárek přinutí nešťastník se rozloučit se životem.

Mějte na paměti, že dárek musí být vyroben prostřednictvím přátelského dárku jako romantický dárek, kytice s vůní květiny smrti je neškodná.

Otrávené kytice jsou klasikou detektivních románů. Nyní jsou v The Sims.

Květinářství je záliba, kterou znají fanoušci The Sims 2. Ve čtvrté části hry vývojáři představili její novou verzi. jak se ti líbí? Byla jsem ohromena rozmanitostí možností kytic a zajímavými vonnými efekty. Kromě toho, že je to krásný koníček, je tato dovednost nezbytná v nové kariéře zahradníka se specializací na květinářství.

Přidání vůně

Do vytvořených kompozic můžete přidat vůni obyčejné nebo vzácné květiny. Obyčejné květiny dodávají kompozici určitou emocionální atmosféru, zatímco vůně vzácné květiny může zestárnout nebo naplnit potřebu. Níže jsme popsali, jak určité květiny ovlivňují Simíky.

Přidání vůně běžné květiny

  • Rose — objeví se interakce «Naplnit vášní», díky které bude postava koketní;
  • Daisy — objeví se interakce Joy a Sunshine, díky čemuž je postava šťastná;
  • Objeví se interakce Chrysanthemum — The Friendly Charge, díky které je postava šťastná.
  • Snapdragon — Objevují se interakce: «Urážlivé zprávy», «Drž hubu!» a „Jak se opovažují!“, které postavu rozzlobí;
  • Dahlia — objeví se interakce „Tears of Delight“, díky čemuž je postava smutná;
Zajímavé:  Jak nakupovat dovednosti v The Sims 4.

Přidání vůně vzácné květiny

  • Strelitzia – objeví se interakce „Magnificence“, díky které je postava sebevědomá;
  • Orchidej — objevuje se interakce „Inhale the Essence of Life“, která naplňuje potřebu volného času;
  • Lily — objeví se interakce «Creative Skill Inspiration», díky které je postava inspirována;
  • Čemeřice — objeví se interakce «Drowsy», která pošle postavu spát;
  • Begonia — postava, které dáte tuto kompozici, bude velmi omráčená;
  • Flower of Death — zestárne postavu, které dáte tuto kompozici.

Článek Vlastní svůj vlastní podnik – cukrárna v „The Sims 4“

Zkušený pirát

:sims4job:

S novým rozšiřujícím balíčkem The Sims 4: Pusťte se do práce! dostali jsme příležitost otevřít si vlastní podnikání v těchto oblastech: fotoateliér, restaurace / cukrárna a prodejna oděvů. V tomto článku se podíváme na funkce správy kavárny/cukrárny.

Jak uspořádat vlastní cukrárnu / restauraci / pekárnu / kavárnu:

  • Jakmile si otevřete svůj vlastní podnik, nebudete muset chodit do práce od zvonku ke zvonku a snášet nepříjemné šéfy. Nyní jste svým vlastním šéfem, určujete si vlastní pracovní pravidla a volíte, jak dlouho chcete v kavárně pracovat.
  • Můžete si najmout pracovníky, kteří vám pomohou s běžnými pracemi, jako je komunikace s klienty, prodej, úklid, a můžete se soustředit na přípravu kulinářských mistrovských děl.
  • V nové oblasti Magnolia Promenade není žádná hotová budova kavárny, ale můžete si ji vytvořit sami nebo ji přidat pomocí galerie, pokud ji vytvoří některý z ostatních hráčů. V tuto chvíli má galerie Sims 4 nesčetné množství hotových řešení pro soukromé firmy.
  • Základem tohoto druhu podnikání je pečení cukrovinek, muffinů a příprava gurmánských jídel.
  • V procesu rozvoje podnikání bude postava schopna rozvíjet následující dovednosti:
      — pomůže vám připravit ty nejchutnější cupcaky a koblihy pomocí Cupcake Machine.

    Dovednost květinářství v The Sims 4 sezóny

    • Floristika. Svazek 1. Co je to květina (75§)
    • Floristika. Svazek 2. Umělecká kytice (150§)
    • Floristika. Svazek 3. Bloom (250§)

    Květinářský stolek „Modré fialky“, bez kterého se nemůžete přesunout od teorie k praxi, vás bude stát 250 simoleonů. Snadno jej najdete v sekci Záliby a dovednosti nákupního režimu.

    Příznivá nálada pro květináře je inspirací. S ním jde pokrok rychleji a lze vytvořit i kvalitnější kytice.

    Na první úrovni dovedností jsou k dispozici pouze kytice chryzantém, zvonků, sedmikrásek a cesmíny a kvalita hotových kompozic bude znatelně špatná. Špatná kvalita nemá vliv na vzhled kytice, ani na její trvanlivost. Ale je rozdíl v ceně a co ještě. S rostoucí kvalitou poroste i cena výrobků.

    Druhá úroveň floristiky otevírá možnost použití růží, hledík a šafránových květin (alias krokusů) do kytic.

    Na třetí už můžete vytvořit krásu z begónií, jiřin a tulipánů. A navíc je možné přidat vůně sněženek a šafránových květin. Vlastnosti kytic s určitými vůněmi budou diskutovány samostatně o něco později. Nepřepínejte

    Simík s floristickou dovedností 1. úrovně může vytvářet aranžmá ze sněženek, lilií a čemeřic a také přidávat do svých výtvorů vůni sedmikrásky a zvonečku. Trochu jste zlepšili své dovednosti a nyní se zvýší kvalita kytice úrovně XNUMX.

    Od pátého kroku se postava u květinářského stolu začíná cítit jistěji. Už nedělá směšné chyby a nesténá během procesu vytváření kytice. Nyní můžete použít orchideje a strelicie. Pátá úroveň otevírá poslední květinová aranžmá, která byla dříve pro tvorbu nepřístupná. Přidání vůní růží a jiřinek také přichází s touto úrovní dovednosti spolu se zvýšením kvality kytic úrovně 2.

    Ale to není vše. Následující úrovně nadále otevírají nové příležitosti pro květinářství.

    Šestá rozšiřuje řadu vůní do kytic, ke stávajícím přidává hledík a chryzantému a umožňuje vyrábět kvalitnější kompozice 3. úrovně.

    Sedmá odemyká vůně tulipánu a čemeřice a kvalita kytic 4. úrovně se zvyšuje. Vůně čemeřice je první dostupnou vůní vzácné květiny.

    Když Sim dosáhl osmé úrovně květinářství, ovládá vědu o přidávání vůně begónií a strelicií. Nyní bude vysoká i kvalita kytic 5. úrovně.

    Devátý stupeň umožňuje přidat vůni lilie a květu smrti.

    S poslední — desátou úrovní přichází možnost přidat do kytic vůni orchidejí. Jak dovednost postupuje, cena hotové kompozice výrazně roste. Představte si, že za jednu kytici orchidejí můžete získat více než 5 000 Simoleonů. Květinářství může být velmi výnosným způsobem, jak vydělat peníze!

    Úroveň dovedností květinářství Nové květiny používané v kyticích Nové vůně
    1 Chryzantéma, zvonek, sedmikráska, cesmína
    2 Růže, hledík, krokus (květ šafránu)
    3 Begonie, jiřina, tulipán Sněženka, šafránový květ (krokus)
    4 Sněženka, lilie, čemeřice Daisy, zvonek
    5 Orchidej, strelitzia Růže, jiřina
    6 Snapdragon, chryzantéma
    7 Tulipán, čemeřice
    8 Begonia, Strelitzia
    9 Lily, květina smrti
    10 orchidej

    Variace možné pro vytváření kytic jsou ohromující!

    Ve hře je celkem 65 možností, které se otevírají postupně, jak se zvyšuje úroveň vašich dovedností v květinářství. Za vytvoření kompozice musíte zaplatit pouze v případě, že nemáte barvy, které potřebujete. Mohou být v Simíkově zavazadle nebo v inventáři květinářského stolu.

    Kytice je krásná, ale ne trvanlivá dekorace interiéru. Po vytvoření je hodnota jeho svěžesti bezvadná, po dni jsou květiny prostě čerstvé a o dalších 24 hodin později uschnou. Nad uschlou kyticí se objeví charakteristická animace nepříjemného zápachu a začnou kroužit mouchy.

    Když květiny uschnou, jejich cena klesne a jejich vůně se vypaří. Pokud tedy vyrábíte květinová aranžmá na prodej, pak je lepší je rychle prodat. Proti vadnutí květin existuje trik: provoňte kytici zvonkem a bude vás těšit svěžím vzhledem, dokud vás neomrzí.

    Potěšte své přátele a drahou polovičku nebo dejte nepříjemné překvapení těm, které nemáte rádi. Některé pachy mají extrémně nepříjemné účinky. Více se o tom dočtete v části věnované aromatizaci květinových vazeb.

    Ve výchozím nastavení je kytice vytvořena v běžné váze, ale po kliknutí na ni prostřednictvím možnosti „Vybrat vázu“ si můžete vybrat jednu z 18 dalších možností. Nádobu, ve které jsou květiny umístěny, můžete měnit neomezeně mnohokrát.

    Přidání vůně nejenže dodává kytici zvláštní aroma, ale má také mnohem zajímavější důsledky.

    Květinářství má možnost přidat první vůně již na úrovni dovednosti 3, ale ne vše je tak jednoduché — kytice, která může vonět, musí být vynikající kvality. Toho není snadné dosáhnout na počátečních úrovních květinářství, ale čím vyšší je dovednost vašeho Simíka, tím lepší kytice bude vyrábět.

    O vůně, které se chystáte použít, se musíte postarat předem. Požadovaná květina musí být v Simíkově zavazadle.

    Účinky vonných kytic se projevují různě: některé mají speciální možnosti, když na ně kliknete, jiné je třeba někomu dát, aby se něco stalo, a další jednají na vlastní pěst. Kromě toho má každá, s výjimkou zvonové vůně, svůj vlastní jedinečný vizuální efekt, naznačující vlastnosti vůně.

    Kompozice může mít pouze jednu vůni, kterou nelze dodatečně nahradit.

    Účinky kytic s květinovými vůněmi jsou popsány v tabulce.

    Malý trik: abyste se zbavili „prokletí věrnosti“, můžete kytici s touto vůní věnovat jiné postavě. Poté se odemknou možnosti, jak s ním flirtovat (ale pouze s ním).

    Abyste do kytice přidali vůni vzácné květiny, budete potřebovat úroveň květinářství 7 nebo vyšší. Každý následující zpřístupňuje několik nových vzácných vůní.

    Vše funguje na stejném principu jako u vůní obyčejných květin, ale účinky takových kytic mohou být mnohem globálnější.

    Výběr váz

    Svou kompozici můžete ozdobit výběrem vhodné vázy. Chcete-li to provést, klikněte na kompozici a v části „Vyberte vázu“ vyberte typ vázy. Celkem je k dispozici 19 druhů váz.

    Dovednost květinářství v The Sims 4: Roční období

    Květinářství je nová dovednost z rozšíření Seasons, která se skládá z 10 úrovní. S každou další úrovní se bude otevírat další a další květinová aranžmá a bude se zlepšovat i jejich kvalita. Nejzkušenější květináři mohou přidat vůně, které mohou ovlivnit postavy.

    floristická dovednost

    Vytváření kompozic

    Nejprve si musíte zakoupit květinářský stůl z režimu nákupu (nachází se v části Hobby and Skills > Creator). Chcete-li vytvořit kompozici, klikněte na tabulku a v části „Vytvořit kompozici“ vyberte květinu, ze které se bude skládat. Po dokončení tvorby si můžete prohlédnout kvalitu kompozice, prodat ji, vyfotit, vyměnit vázu a dokonce k ní přidat vůni jiné květiny (více o tom níže).

    stojan na květinářství

    Jak dát kompozici

    Chcete-li dát aranžmá jako dárek, klikněte na Simíka, kterému ji chcete dát, a vyberte Přátelské akce > Darujte dárek > Darujte květinovou výzdobu. Mějte na paměti, že účinky vůně květin se rozšíří i na ty, kterým složení dáte.

    • Jak opravit vlasy v Sims 4
    • Jak zvýšit úroveň v Dota 1
    • Jak vyrobit pistoli v minecraftu bez modů a bez příkazů
    • Kosmateni diablo 3 co s tím
    • Jak najít roboty v minecraftu

    Průvodce obchodem Sims 4: Nejlepší dárky, kterými obdarujete své Simíky o letošních zimních slavnostech

    Fanoušci Sims poprvé říkají «Sul Sul!» k oficiálně licencovanému zboží Sims, které si mohou koupit a používat v reálném životě. Pokud letos hledáte dárek na Winterfest pro fanouška Simíků, je z čeho vybírat.

    Fanoušci Sims, jako jsem já, čekali věky na oficiální obchod s merchem, který by ukázal naši lásku ke hrám IRL, a teď je to konečně tady! Máme potničky, máme samolepky a máme pohlednice z rozšířeného vesmíru Sims. Pokud si nejste jisti, kde utratit své Simoleony, seřadíme nové nálezy Sims Shopu, abychom vám pomohli vybrat, jaký dárek dát svým oblíbeným přátelům IRL Sims. Nebo se obdarujte, protože si zasloužíte odměnu za to, že se tak dobře staráte o svůj virtuální svět.

    10. Sada pohlednic The Sims 4 World Travels

    Pohlednice The Sims World Travels

    Kresba na nich zdůrazňuje šest různých světů, kterými jsme v The Sims 4 prošli, a jsou ohromující. Skvělé, pokud hledáte malou ledničku nebo zábavnou poštu pro svého oblíbeného kamaráda Sims na dlouhé vzdálenosti. Cena tohoto dárku Sims je šest pohlednic za 20 USD.

    9. Klobouk Plumbob

    Klobouk Sims 4 Plumbob

    Vyšívaná olovnice na tomto klobouku je příliš roztomilá a většina z nás se nejblíže dostane k tomu, že bude mít na hlavě svou vlastní ikonu indikující náladu. Moje království pro výběr, který zahrnuje červenou a oranžovou olovnici, takže si ji můžeme vyměnit v závislosti na naší aktuální atmosféře. Tohle si můžeš vzít Plumbob klobouk z The Sims Shop za 30 USD.

    8. Mrazák Bunny Plushie

    Mrazák Bunny Plyš

    Vzhledem k tomu, že (zatím) nemáme plyšovou olovnici, která by zdobila naše pohovky, budeme si muset prozatím vystačit s tímto dalším roztomilým plyšem od Simíků. Udělejte si pohodlí s mrazicím zajíčkem za 30 USD.

    7. Tepláky s logem Levandule The Sims

    Tepláky The Sims

    Sims tepláky? Řekni méně. Tyto útulné vyšívané kalhoty by byly na našem seznamu výše, kromě toho, že levandulová barva je trochu světlá na to, že jde o vaše oblíbené herní kalhoty. Pokud věříte sobě nebo fanouškovi Sims, pro kterého nakupujete světlé oblečení, můžete získejte je za 60 USD.

    6. Sul Sul! Tričko

    Sul Sul Tee The Sims

    Pozdravte, ale pouze znalým, s tímto tričkem, které říká „Ahoj“ v simštině. Dodává se v mátově zelené barvě s bublinkovými písmeny, což mu dodává seriózní atmosféru boba čaje, která se hodí ke všem těm luxusním novým pokrmům z nejnovějšího DLC. Toto bublinkové tričko vás bude stát 35 USD.

    5. Láhev na vodu 32 Oz Plumbob Nalgene

    The Sims Láhev na vodu Nalgene

    Zvedněte ruku, pokud jste se někdy zapomněli starat o své potřeby hydratace při hraní Sims. Jo, podle obvinění vinen. Tato Sims-zelená láhev na vodu Nalgene s ikonou švestkového bobu může být připomínkou, že musíte mít své vlastní potřeby naplněné, když se staráte o svůj virtuální svět. Tato láhev na vodu se prodává za 35 dolarů.

    4. Cowplant Enamel Pin

    The Sims Cowplant Pin

    Pokud někdy zahlédnete dort v tlamě tohoto roztomilého špendlíku, vyhýbejte se, protože všichni víme, co se stane, když vezmeme tu návnadu. Tento rozkošný, a přesto děsivý odznak kravské rostliny můžete přidat do svého příslušenství za 12 dolarů (až bude opět na skladě, protože toto štěně je tak populární; vyprodalo se, když jsem psal tento seznam).

    3. Tričko Plumbob

    Tričko The Sims Plumbob

    Plumbob je nejikoničtějším dílem Simíků, takže víte, že ho rádi vidíme na tričku. Toto tričko uvolněného střihu je dostupné ve velikostech až 5XL. Pořiďte si jeden pro sebe nebo kamaráda za 30 USD.

    2. Balíček různých nálepek

    Nálepky The Sims

    Kdo z nás nesnil o tom, že ozdobí svůj herní notebook zářivými nálepkami od našeho oblíbeného simíka ze života? Tento balíček má na výběr různé možnosti, včetně Cow Plant, Grim Reaper a samozřejmě plumbob. Balíček deset samolepek stojí 15 USD.

    1. The Sims Crewneck

    The Sims Crewneck

    Je to klasické. Je to útulné. Je na něm vyšité logo Sims. Co víc si může fanoušek Sims přát, aby obdržel tento Winterfest? Tato mikina je za cenu 50 USD a dodává se ve velikostech S-5XL.

    Gamepur je podporován naším publikem. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

    Zajímavé:  Kde koupit The Sims 4 v Moskvě.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»