News

Jak si rezervovat svět v The Sims 4

Vítejte v našem průvodci, jak získat prázdný svět na Sims 4!

Jedna věc, kterou EA dělá na hrách Sims špatně, jsou otravní, otravní sousedé. Pokud jste hru hráli nějakou dobu, víte, že vás mohou přivést k šílenství! Mohou být také plné bugů, takže vaše záchrana nebude hratelná. Někdy se dokonce mohou objevit u vás doma bez pozvání! Ale jsme tu, abychom vás znovu zachránili! Ve skutečnosti existuje způsob, jak získat prázdný svět na Sims 4. Vše, co potřebujete, je prázdný soubor pro uložení světa! Nyní budou všechny potíže s vašimi sousedy minulostí.

Máte potíže s otravnými paparazzi? Pak se podívejte na našeho průvodce cheaty celebrit Sims 4!

Jak funguje soubor uložení prázdného světa hry The Sims 4?

Na rozdíl od našich Sims 4 Mods, toto je soubor uložení Sims 4 s prázdným světem. Stačí si ji stáhnout a vložit do složky pro uložení Sims 4. Tuto složku najdete ve stejné složce, ve které byste našli své mody! Není tedy vůbec těžké ho získat. Poté si ji při hraní stačí vybrat z uložených her.

Plánujete na svém prázdném světě postavit něco skvělého? Pak se podívejte na náš režim sestavení Sims 4 CC!

Tvůrce to vytvořil k použití Sims 4 Výzvy ve výstavbě a další projekty. Naštěstí se rozhodli sdílet se všemi! Měli byste však vědět, že použili mod, aby změnili všechny pozemky na obytné. Mod najdete na jejich stránce ke stažení! Budete jej potřebovat, pokud se rozhodnete získat zpět komerční pozemky.

Zajímavé:  Jak sušit prádlo v The Sims 4.

Pokud chcete získat zpět některé ze svých sousedů, tvůrce má řešení! Na stránce pro stahování můžete také najít některé soubory v zásobníku. Tyto soubory mají všechny původně umístěné domácnosti, takže je můžete přidat zpět do své hry! Mějte na paměti, že tyto soubory jsou uloženy ve vaší složce Sims 4 Tray!

Máte potíže se svými stavebními projekty? Podívejte se na naše cheaty na sestavení Sims 4!

Celkový

Tvůrci Sims 4 jsou někdy tak laskaví! Tento si prošel problémy s vyprázdněním každého jednotlivého světa a vytvořil pro něj úložný soubor. A samozřejmě to sdíleli s komunitou! Je důležité sdílet věci, které se nám líbí, se světem! Líbil se vám dnešní příspěvek? Stáhli jste si prázdný soubor pro uložení světa Sims 4? Pokud ano, k čemu? Dejte nám vědět dolů do komentářů!

Happy Simming!

Mod „Free travel around Simmir“ od ravasheen pro Sims 4

V The Sims 4 je mnoho oblastí, měst, oblastí, kam se lze dostat v kteroukoli denní nebo noční dobu, a do některých pouze prostřednictvím událostí nebo nikdy po těchto událostech. Skryté oblasti také není snadné navštívit, protože. Stále se budete muset teleportovat do zóny a poté dokončit mini-quest. Ale slavný autor vytvořil jakýsi autobusový výlet.

Jak funguje mod „Free travel around Simmir“?

Tento mod přidává spoustu cestování do různých světů. Seznam těchto světů samozřejmě závisí na tom, jaká rozšíření máte a co přesně autor přidal. Můžete si koupit jízdenku, můžete vytvořit celý úsek nebo několik se zastávkou a jízdním řádem. Možností využití je mnoho.

Možnosti

  • Cestujte normálními a všemi skrytými/tajnými oblastmi
  • Zaplaťte si cestu do volebních místností
  • Hromadné pozvání Simíků na aktuální pozemek (kdekoli se právě nacházíte)
  • Kupte si autobusovou jízdenku a aktivujte tyto cesty ve svém Simíkovi nebo inventáři, a to i v oblastech, které nelze upravovat.
Zajímavé:  Jak jíst jahody v The Sims 4.

Objekty

Tento mini mod se dodává se třemi předměty: autobusovou jízdenkou, samostatným nápisem Bus Stop a nástěnným nápisem Jízdní řád.

Kromě zakoupení autobusové jízdenky máte přístup ke všem možnostem cestování z kterékoli značky.

Pokud si váš Simík zakoupí autobusovou jízdenku za 250 Simoleonů, obdrží 50% slevu na cestu a bude mít také přístup ke všem možnostem tohoto mini-modu. Průkaz na autobus je nejvíce potřeba ani ne tak kvůli slevě, ale kvůli některým skrytým/tajným oblastem, které neumožňují úpravy v režimu výstavby. Nemůžete na nich nastavit zastávku ani plán, takže můžete cestovat dále kliknutím na průkaz v inventáři Simíka.

Pozvěte Simíky

Ve výchozím nastavení můžete Simíky pozvat na mnoho akcí po telefonu, ale pomocí položek modů můžete pozvat až 8 Simíků najednou (namísto toho, abyste museli volat každému Simíkovi telefonem). Podobné jako událost.

Tato pozvánka obchází pracovní/spánek/různá omezení, budou jednoduše posunuta pro Simíka.

Možnosti cestování

Můžete cestovat do laboratoře, policejní stanice, nemocnice, hereckého studia, všech míst Mount Komorebi, střední školy Copperdale, Assembly Hall, Hermitage, Temple and Pool, Secret Laboratory, World of Magic, Batuu a mnoha dalších míst.

Dále

Zastávky mohou být umístěny po celém světě a ve všech veřejných prostorách, které jsou podporovány modem předem nebo v jejich blízkosti v oblastech. A tím vytvořit dopravní síť. Můžete použít cestovní kartu z inventáře. Další světy přidá autor později.

Mod má ruskou lokalizaci.

Jak nainstalovat mod

Rozbalte obsah archivu do dokumentů Electronic ArtsThe Sims 4Mods.

Stáhnout mod

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»