News

Jak se zapsat do školy v Sims 4

Jak pozvat všechny své dospívající do školy v Sims 4

Společnost EA Games vydala balíček pro střední školy, který se věnuje vytváření vzpomínek s vaším dospívajícím Simíkem. Konečně jsme měli možnost připojit se k našemu Simíkovi na střední školu a spřátelit se s lidmi našeho věku. Bylo těžké najít si přátele, protože najít náctileté bylo neuvěřitelně obtížné. Nyní, když máme příležitost vzít Simíky do školy, spousta Simmerů zaznamenává problém. Je to prázdné! Škola nezve všechny dospívající nebo dospívající, které jste vytvořili, aby s vámi chodili do školy. V této příručce vás naučíme, jak pozvat všechny své dospívající do školy v Sims 4.

Jak pozvat dospívající Simíky do školy

Nežádáme mnoho. Chceme jen možnost pozvat dospívající, u kterých jsme strávili hodiny přizpůsobováním, a nechat je komunikovat s našimi oblíbenci. Simmerové doufali v příležitost konečně zahrnout všechny své vlastní Simíky nebo oblíbené NPC a připojit se k nim ve škole. Samotná škola má určité problémy, pokud jde o teenagery, kteří mají problémy s používáním toalety, Simíci nemohou ve třídě nic dělat a činnosti se opakují. Pomoci opravit alespoň hlavní problém s hrou; bohužel neexistuje žádné řešení, které byste mohli použít bez přidání modu. Ukážeme vám, jak přidat spolužáky do vaší školy.

Vyberte si spolužáky ze střední školy Mod

Tento mod vytvořili Rex & The Sims. Je to velmi přímočarý mod, který vám pomůže přidat dospívající do vaší střední školy. Jsme unaveni z toho, že se k nám připojují náhodní NPC místo studentů, které jsme chtěli být součástí středoškolského zážitku. Aby tento mod fungoval, pokračujte ve čtení níže a zjistěte, jak přidat mody. Jakmile jste odborník a mod je nainstalován ve vašem počítači, klikněte na poštovní schránku jako dospívající. Tím se otevře nabídka s názvem „Vyberte spolužáka ze střední školy“, kde si můžete vybrat spolužáky, ke kterým se chcete připojit na střední školu.

Zajímavé:  Jak upgradovat schody v Sims 4.

A je to! Doufejme, že EA Games najdou způsob, jak to opravit, abychom mohli v budoucnu přidat, koho chceme, do té doby se budeme muset spoléhat na Mody, aby opravily problémy, které balíček má.

Jak přidat mody do Sims 4

Přidávání modů je snadné a jakmile to pochopíte, budete instalovat mody a vlastní obsah jako blázen! Mody jsou bohužel dostupné pouze pro PC a MAC hráče. Přidávání modů je u každého trochu stejné, ale pokud hrajete PC, mody přidáváte následovně:

  • Po stažení soubor rozbalte. Umístěte do „Moje dokumenty>Electronic Arts>The Sims 4>Mods
  • Povolte vlastní obsah ve hře, aby se objevil ve vaší hře
  • Mody skriptů musí být umístěny v modech a ne pod podsložkou.

Jak přidat mody jako MAC přehrávač:

  • Ve vyhledávači vyhledejte soubor zip. Rozbalením získáte soubor .package nebo .script.
  • Po stažení soubor rozbalte. Umístěte do „Moje dokumenty>Electronic Arts>The Sims 4>Mods
  • Povolte vlastní obsah ve hře, aby se objevil ve vaší hře
  • Mody skriptů musí být umístěny v modech a ne pod podsložkou.

Zkuste přidat mody, které vám pomohou zlepšit zážitek ze Sims! podívejte se na všechny naše další průvodce! Pro více Sim a herních novinek nás určitě sledujte na Gamer Journalist. Zveřejňujeme herní tipy, průvodce a novinky pro oblíbené herní tituly a ty nadcházející.

Moje dítě nechodí do školy v The Sims 4, jak ho mohu přinutit?

V první řadě je potřeba z dítěte odstranit jeho svévoli, tedy vypnout svobodnou vůli, a to podřídit dítě své vůli.

Pak ho můžeš poslat do školy.

Zakažte to v jeho profilu svobodná vůle

a pak dítě nebude mít na výběr. používat speciální kódy

Zajímavé:  Jak rychle chytit zločince v Sims 4.

Ve hře můžete také použít nové cheat kódy.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
vlads andro vich [835K]
3 года назад

V této hře, abyste aktivovali své dítě, pokud jde o chození do školy, budete muset deaktivovat důvod, který ho odvádí od toho, aby chodil do této školy, a pokud je obecně tvrdohlavý, deaktivujte takovou funkci jako „Svobodná vůle «.

přidat do oblíbených odkaz děkuji
Georgie Zaragoza — nová str. [10.3K]
Skvělé hry xD — před 3 lety
komentovat
qwer1 11 [227 kB]
3 года назад

Pokud vaše dítě odmítá chodit do školy, přejděte na jeho profil a vypněte tam „svobodnou vůli“. Pak bez problémů splní všechny vaše povely a půjde i do školy, když ho pošlete.

Napíšu také, jak poslat své dítě do školy, abyste se ujistili, že jste k tomu splnili všechny požadavky.

1 Dítě se musí přesunout z fáze „batole“ do fáze „školáka“. Dokud se nestane „školákem“, nepošlete ho do školy.

2 Musíte ho dostat do školy, abyste to udělali, klikněte na „Kariéra a vzdělávání“ na ovládacím panelu, uvidíte tam ikonu školáka a dostaňte ho do školy. Je třeba si vybrat, zda se bude učit ráno nebo večer.

Když nastane čas odeslání, zobrazí se a bliká tlačítko Odeslat do školy.

Pokud toto blikající tlačítko „odeslat do školy“ nestisknete, váš student do školy nepůjde.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»