News

Jak zobrazit ID Simíka v The Sims 4

Otázka ke hře Sims 4. Jak zadat kódy, kde je vyžadováno ID Simíka, jinak mi to nefunguje.

Vím, jak zjistit ID Simíka, ale zajímá mě jiný dotaz. Chcete-li například přidat nebo odebrat schopnost upířímu Simíkovi, musíte zadat kód a uvést tam ID.
jako toto „bucks.lock_all_perks_for_bucks_type 40961 true“, ale místo toho zadejte například ID:332446577577776. Zadávám to, ale píše to, že kód je neplatný. Jak mohu zapsat toto ID do tohoto kódu?

Hlasujte pro nejlepší odpověď
Trochu nejasné. Zadejte kódy? Proč? dovednosti? Chcete-li zjistit ID svého Simíka?
Temná víla.Znalec (324) před 3 lety

Chcete-li například přidat nebo odebrat schopnost upířímu Simíkovi, musíte zadat kód a uvést tam ID.
jako toto „bucks.lock_all_perks_for_bucks_type 40961 true“, ale místo toho zadejte například ID:332446577577776. Zadávám to, ale píše to, že kód je neplatný. Jak mohu zapsat toto ID do tohoto kódu?

Najděte ID svého Simíka pomocí kódu Sims. get_sim_id_by_name (bez «»). A někde si zapište hodnotu a poté zadejte potřebné kódy.

The Sims 4: Jak najít ID Simíka

Někdy, když pracujete s různými podvádět kódy v The Sims 4 možná budete muset najít SIM ID svého simíka, je to několik čísel, která představují vašeho konkrétního simíka a v podstatě řeknou hře, že pracujete s tímto konkrétním simem.

Jak najít SIM ID

Chcete-li najít ID vašeho simíka, musíte nejprve otevřít cheat box klepnutím ctrl + shift + c a zadáním následujícího cheatu sims.get_sim_id_by_name (Jméno) (Příjmení) a stiskněte klávesu Enter.

Zajímavé:  Jak se zbavit značky suchých ryb na Sims 4.

Pokud byste se například snažili najít ID SIM karty Boba Pancakese, cheat by byl, sims.get_sim_id_by_name Bob Pancakes a pak stisknete enter.

Závěrečné myšlenky

Je docela nepříjemné, že musíte udělat krok navíc, abyste mohli použít konkrétní cheat, ale naštěstí je opravdu snadné najít SIM ID vašeho simíka, pokud víte jak!

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»