News

Jak vypadá okno v The Sims 4?

Pokud chcete vyzdobit domov svých Simíků krásnými okny v The Sims 4, stáhněte si speciální výběr stavebních materiálů. Ve hře jsou dostupná pouze běžná okna, takže není moc z čeho vybírat. Nyní na internetu najdete originální panoramatická a další obrovská krásná okna vyrobená z různých materiálů a nátěrů.
Když si stáhnete soubor s okny a dalšími položkami pro stavbu, rozbalte jeho obsah, zkopírujte a přesuňte do složky s názvem „Mods“ umístěné na disku C ve složce hry. Poté restartujte simulátor a otevřete svůj inventář, měla by se v něm objevit nová okna.

Podobné odpovědi

  • Kde mohu získat čočky v The Sims 4?
  • Kde mohu získat pěkné boty v The Sims 4?
  • Kde mohu získat pěkné doplňky v The Sims 4?
  • Kde mohu získat roztomilé spodní prádlo v The Sims 4?
  • Co je lepší: The Sims 3 nebo The Sims 4?
  • Jak nainstalovat The Sims 4 na PC?
  • Jak vyrůst v Sims 4?
  • Jak hacknout The Sims 4?
  • Jak porodit v The Sims 4?
  • Jaký je příběh The Sims 4?

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

okno

Windows

Okno Ts3

В The Sims okna umožňovala osvětlení místnosti během denního světla, což zlepšilo hodnocení místnosti. Počínaje The Sims 2okna poskytovala realističtější osvětlení: světlo bylo jasnější v blízkosti oken a v noci jimi filtrovalo vnitřní osvětlení.

Zajímavé:  Jak zvýšit snímkovou frekvenci v Sims 4.

В The Sims 2 postavy se mohou spontánně dívat z okna a dovnitř «roční období» mohou se dívat z okna v reakci na počasí. Někdy velmi spořádané postavy mohou spontánně vyčistit okno. Hráč nemůže dát postavám pokyn, aby dělaly něco z toho bez použití modů nebo cheatů.

В The Sims 3 postavy se mohou dívat z oken, pokud hráč klikne na okno a vybere «Zobrazit okno». Když se postavy dívají oknem souseda, existuje šance, že někdo uvnitř chytí vykukující postavičku a pronásleduje ji domů. To také způsobí zhoršení vztahu obou postav. Při pohledu přes okna vašeho souseda můžete vidět vnitřek domu, jako by postava byla uvnitř. Výstřední a nervózní postavy se mohou samy dívat z okna, ale nemá to žádný efekt. Jednoduše ukazuje, že postava má jeden z těchto rysů.

В The Sims 4, okna neposkytují žádnou hratelnost a jsou pouze ozdobou. Některé byty v San Myshuno však mají vlastnosti velkolepého výhledu a výzvy na místě, což způsobuje, že postavy získávají vzrušenou náladu z fantastického výhledu, když jsou v dosahu okna směřujícího do ulice. The Sims 4: Střední škola obsahuje okno, které mohou postavy otevřít a prolézt skrz, kterým mohou teenageři uniknout.

Přestože je většina oken jednopodlažní, The Sims 2: Univerzita и The Sims 2: Stěhování do bytu Objevilo se několik vícepatrových oken, která zabírala několik pater.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»