Charakter

Jak změnit hotovou postavu v The Sims 4

Vyjádřete se s námi AI Voice Changer v reálném čase a rezonanční deska být který ty chceš, kdy chcete v metaverze. Vytvořte si zvukovou identitu pro platformy, jako je Roblox, OBS, VRChat, Svár, a další.

Voicemod přidává změnu hlasu v reálném čase a vlastní zvukové efekty do každé herní a komunikační desktopové aplikace včetně Discord, ZOOM, Google Meet, Minecraft, Lethal Company, Overwatch, Rust, Fortnite, Valorant, League of Legends, Among Us, Roll20, Escape from Tarkov, WhatsApp Desktop, Gorilla Tag a další!

Windows 10/11 (64bitový) a MacOS

Stáhněte si Voicemod for Desktop

Voicemod je bezplatný měnič hlasu a zvuková deska v reálném čase dostupný na Windows i macOS. Dejte nám svůj e-mail, abychom dostali Voicemod do vaší poštovní schránky.

Obrázek stolního PC

ZÍSKEJTE VOICEMOD ZDARMA!
Zkontrolujte prosím e-mail!
Chci dostávat nabídky a novinky z Voicemodu.

Voicemod Community Sounds: The Ultimate Soundboard

Objevte hlasový modulátor v reálném čase pro PC a Mac

Voicemod je nejlepší bezplatný software pro změnu hlasu pro hráče, tvůrce obsahu a vtubery. Přidejte modifikátor hlasu AI, abyste zněli jako robot, démon, chipmunk, žena, muž nebo cokoli jiného, ​​co si dokážete představit! Funguje se všemi vašimi oblíbenými hrami a dokonale se integruje s Elgato Stream Deck, Streamlabs OBS software, Twitch, TikTok Live Studio, Audacity, Gamecaster nebo Omegle. Použijte živý měnič hlasu při příštím streamu, vytvořte si během několika sekund své hlasové vzhledy a hlasové avatary pro platformy Metaverse a Multiverse nebo nahrajte se zapnutým měničem hlasu a upravte video později. Otestujte si hlasy hned teď!
Pokud jste uživatelem Mac, přejděte na stránku Voicemod Voice Changer pro Mac a vyplňte svůj e-mail – dáme vám vědět, jakmile bude spuštěn. Dejte nám vědět, co od Voicemodu pro Chromebook očekáváte. Používáme naše TTS AI hlasový generátor Technika!

Zajímavé:  Jak si vybrat postavu z města v The Sims 4.

Tento měsíc horko

Voicemod vám každý měsíc přináší tematické zvuky, které dokonale ladí s nejnovějšími hrami. Dávejte pozor na nové herní trendy, změňte svůj hlas při hraní a používejte nové zvukové desky Voicemod

Připojte se k našemu programu pro autory hned teď!

Připojte se k rodině Voicemod a odemkněte exkluzivní výhody s naším programem pro tvůrce!

Voicemod X World of Tanks: působivý zážitek

Připravte se na využití plného potenciálu svých tankovacích dobrodružství s balíčkem „Velitel tanku“!

Oficiální Rick and Morty Soundboard

Přehrajte si zábavné zvukové klipy z této ikonické série s naší exkluzivní zvukovou deskou!

VMgram: Voicemod Telegram Mod pro Android

VMgram: Telegram Mod s měničem hlasu a zvukovou deskou

Jste připraveni na Call of Duty Modern Warfare III?

Nový COD je ultimátní speciální operační zážitek.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»