Charakter

Jak udělat rozhovor s postavou v The Sims 4

Žurnalistika

Novinář se prostě musí snažit, aby jeho vztahy s kolegy byly na té nejvyšší úrovni. Nezanedbávejte proto další způsob, jak se spřátelit se spolupracovníky.

ŽurnalistikaZákazník je ohromen vaší ohleduplností a pohostinností. V kanceláři jste si již vysloužili určitou autoritu, takže povýšení je pravděpodobně za rohem.

Žurnalistika

Časová osa editora je plná nápadů na článek, ale není čas na jejich realizaci. Dostali jste úkol: napsat článek a odeslat jej redakci k úpravě. Tento čin není nejhrdinštější, ale pomůže zlepšit váš vztah s vaším šéfem. A bude se vám lépe pracovat.

Požadavek: Musíte „napsat článek“ a vzít ho do práce.
Odměna: větší pracovní úspěch, lepší vztah se šéfem

Pár hodin práce na článku – a odměna je ve vaší kapse. Ne hned, ale následující pracovní den.

ŽurnalistikaČlánek dopadl dobře, ale redaktor se domnívá, že mohl být napsán lépe. Ale jaký to pro vás znamená rozdíl? Každého hned nepotěšíte, ale váš vztah se šéfem se zlepšil a vy jste začali lépe pracovat.

Žurnalistika

Mladý a ambiciózní deník „Den za dnem“ vyžaduje autory. Dobře platí za články a dokonce je publikují pod pseudonymem, protože je nepravděpodobné, že by se vašemu šéfovi taková práce zvenčí líbila. Vezměte si skvělý článek do jejich kanceláře a získejte odměnu. Ale pamatujte: riskujete!

Požadavek: Napište skvělý článek a vezměte ho do knihkupectví, kde získáte odměnu.
Odměna: Simoleony

Při práci pro konkurenty postava riskuje, že spolu s degradací vyvolá hněv svých nadřízených. Co se postava rozhodne, bude pracovat pro konkurenty? V každém případě mu to dodá více adrenalinu. Napište článek a vezměte ho do knihkupectví.

Zajímavé:  Jak mučit postavu Sims 4.
ŽurnalistikaTady je, vzor! Díky článkům jako je tento se Den za dnem může stát nejlepšími novinami ve městě! Tady jsou vaše peníze – zasloužíte si je!
ŽurnalistikaPodívejte se, kdo píše pro konkurenty! Váš šéf je naštvaný. velmi mnoho! Naštěstí jste příliš cenní na to, abyste vás vykopli, takže záležitost byla omezena na degradaci. Všechno ale mohlo být horší!

Žurnalistika

Místo očekávaného aktuálního článku přinesl redaktor na volné noze redaktorovi úžasný hack, který by nikdy nikdo nezveřejnil. Jste požádáni o záchranu situace. Napište si doma opravdu skvělý článek a přineste ho co nejdříve do redakce: možná se dočkáte zvýšení platu a kariérního růstu.

Požadavek: Napište skvělý článek a uveďte jej do práce, abyste získali plat a mohli začít pracovat úspěšněji.
Odměna: velký úspěch v práci, Simoleony, bonus

Zapomeňte na únavu z pracovního dne a sedněte k počítači. Napište článek, který se okamžitě objeví ve vašem zavazadle, a druhý den v práci si užijte svou odměnu.

ŽurnalistikaPáni. Váš článek je jako báseň v próze – zvláště ve srovnání s lacinými věcmi, kterým vaši kolegové říkají „žurnalistika“. Zvýšení platu a kariérní růst jsou důstojným a objektivním hodnocením vaší práce.

Žurnalistika

Jaký šmejd přišel s pojmem „uzávěrka“? Redaktor potřebuje pomoc s korekturou důležitého článku. Přečtěte si to před další směnou – a získáte nejen přízeň svého šéfa, ale také zlepšíte kvalitu své práce.

Požadavek: Chcete-li zlepšit svůj vztah se šéfem a začít podávat lepší výkony, přečtěte si článek, než vyprší čas.
Odměna: větší pracovní úspěch, lepší vztah se šéfem

Máte asi tři dny na to, abyste si přečetli knihu Redakční sloupek a vytvořili si na ni svůj názor. No, nebo si osvojte názor svých nadřízených.

Zajímavé:  Jak obléknout postavu v The Sims 4.
ŽurnalistikaPráce korektora je ale velmi napínavá, zvláště pokud je zajímavý samotný text. Vašemu šéfovi se tento vývoj událostí zjevně líbí. Samozřejmě jste začali pracovat lépe!
ŽurnalistikaRedaktor nepotřebuje asistenta, který neumí podávat včas. Termíny jsou stanoveny z nějakého důvodu, pamatujte si to jednou provždy!
Žurnalistika„Článek sežral pes“ není omluva. Vždyť nemáš ani psa! Až vám příště někdo dá článek, nevyhazujte ho.

Žurnalistika

Název knihy mluví sám za sebe: «Fenya a Argo: rozhovor v žargonu.» Pokud to zvládnete, vaši šéfové se k vám budou chovat lépe a vy sami budete lépe pracovat.

Požadavek: Přečtěte si knihu „Fenya a Argot: Konverzace v žargonu“, abyste získali přízeň svého šéfa a zlepšili kvalitu své práce.
Odměna: větší pracovní úspěch, lepší vztah se šéfem

Další kniha ve vašem zavazadle. Pohodlně se usaďte a začněte číst.

ŽurnalistikaA i když žargon nemusí být vždy vhodný, rozhodně oživuje řeč. Dnes jsou s vámi šéfové spokojeni. Děláte jasné pokroky!

Žurnalistika

Roztomilý a pohledný Zákazník má informace o radnici, kterou noviny pronásledují několik týdnů. Vy a zákazník se musíte stát přáteli. Hlavní je zjistit všechny detaily příběhu. Najednou můžete setřást informace, které potřebujete, a získat plat. a možná najdeš lásku svého života!

Požadavek: Pokud si chcete vydělat na plat a začít pracovat lépe, musíte se se zákazníkem stát přáteli.
Odměna: velký úspěch v práci, bonus

Skamarádit se se Simíkem není problém, ale kde na to najít čas? Novinář se má vrhnout po městě za senzacemi, ale co může zmíněná postava nabídnout? Pokud nemá plán na dokonalý zločin?

ŽurnalistikaJaký úspěch! Jaká to zápletka! Nejdůležitější je, že to neskončilo vašimi romantickými dobrodružstvími. Zasloužíte si zvýšení platu a lepší práci, nemluvě o tom, že se ve vašem životě objevil nový člověk – Zákazník.
Zajímavé:  Jak pozvat postavu do The Sims 4.

Žurnalistika

Televize má na lidi mocný vliv a vedení se ji na vás rozhodne otestovat. Dívejte se několik hodin na televizi (přesně 8 hodin) a vraťte se do práce a sdělte své myšlenky na tuto záležitost. Při sledování si můžete dělat přestávky. Za to máte nárok na peněžní odměnu.

Požadavek: Sledujte televizi po dobu 8 hodin. Za to dostanete bonus.
Odměna: Simoleony

Můžete sledovat jakýkoli kanál a čas na dokončení úkolu není omezen. Zajímavé ale je, že jakmile se moje postava rozhodla strávit celou noc u televize, úkol byl splněn. Nedokážu přesně říct, jak dlouho tam seděl, ale bylo to něco málo přes hodinu.

ŽurnalistikaDlouhé sezení u televize samozřejmě není cukr! Přesto jste po zhlédnutí připraveni předložit vedení mnohé připomínky, které by běžný divák jen stěží vznesl. Za takový čin je odpovídající odměna – peníze.

Žurnalistika

Místní sdružení pro čtenářskou gramotnost mezi novináři pořádá seminář „Hurá-patriotismus“. Místo konání: kino Blue Sky. Navštivte ji, abyste zlepšili své vztahy s kolegy a naučili se pracovat ještě lépe.

Požadavek: Musíte «se zúčastnit semináře.» Místo konání: kino Blue Sky. Dostaňte se tam včas, abyste zlepšili kvalitu své práce a posílili své vztahy s kolegy.
Odměna: větší úspěch v práci, zlepšení vztahů s kolegy

Seminář potrvá ještě tři dny od 17.00:20.00 do XNUMX:XNUMX, nenechte si to ujít.

ŽurnalistikaSeminář měl velký úspěch! Vřelá a přátelská atmosféra z vás udělala jeden přátelský tým a díky získaným informacím se vám začalo lépe pracovat.
ŽurnalistikaVedoucí seminářů se nemohou věčně dočkat, až se objevíte! Příště to zkuste udělat včas!

Žurnalistika

Jedna fotka někdy vydá za tisíc slov. Přineste fotoaparát přítele nebo si jej kupte sami na trhu ve Francii a začněte rozvíjet své fotografické dovednosti. Není nic jednoduššího: stačí začít fotografovat a zbytek přijde sám!

Zajímavé:  Jak změnit jméno postavy v The Sims 4.

Požadavek: Musíte dosáhnout alespoň úrovně 1 fotografické dovednosti, poté se vrátit do práce a získat zvýšení platu.
Odměna: bonus, větší úspěch v práci, zlepšení vztahů s kolegy

Novináři musí umět používat fotoaparát, to je fakt. Vytáhněte svůj smartphone a klikejte na objekty nebo budovy kolem vás. Úroveň 1 ve fotografii není těžké dosáhnout, tak směle do toho!

ŽurnalistikaO vašem talentu fotoreportéra se začalo mluvit ve městě. Kolegové se prostě vznášejí kolem vás, aby viděli vaše nové fotografie! Váš šéf se rozhodl, že potřebujete zvýšit plat, který vám pomůže nadále se zlepšovat v umění fotožurnalistiky.

Žurnalistika

Historie kterékoli země se dá vyprávět různými způsoby, ale nejzajímavější je poslouchat příběhy těch, kteří byli očitými svědky historických událostí. Váš šéf je s tímto přístupem nesmírně potěšen a navrhuje, abyste v Číně udělal rozhovor se starým mužem.

Požadavek: Odcestujte do Číny a pohovorte si s místním staromilcem, poté se vraťte do práce. Zlepší se kvalita vaší práce a dostanete odměnu, kterou si zasloužíte.
Odměna: Simoleony, velký pracovní úspěch

No, do Číny, pak do Číny. Nevím jak vám, ale mně toto zadání propadlo, jako ostatní, kam jsem musel odjet za prací do zahraničí. Ale pokud se vám přesto podařilo zachránit úkol, když jste v Číně, pak jděte hledat staromilce a zeptejte se ho.

Dotazovaný si brzy zvykne na to, že se Sim ptá. Užitečné informace a šťavnaté příběhy proudí v torrentu. Je čas vrátit se do práce.
ŽurnalistikaVáš rozhovor obsahoval spoustu osobních a historických detailů a byl z něj skvělý článek! Naučili jste se pracovat mnohem lépe a dostali jste odměnu!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»